یادداشت مریم مهدی زاده
مفصل درباره این جلد و دو جلد قبلی در تاریخچه ی مطالعه هر سه کتاب نوشته ام، پس کلام را کوتاه میکنم: این مجموعه با توجه به اطلاعات تاریخی نادرست که نویسنده ارائه کرده اند و متاسفانه کم هم نیستند و تحلیل های تاریخی سوگیرانه ای که داشته اند، ارزش تاریخی ندارد. نویسنده بخش هایی از تاریخ را به مخاطب نشان می دهد که خودش دوست دارد، در این میان هم، خواسته یا ناخواسته، درست و غلط با هم آمیخته شدند. بعضی از بدیهیات گزارش های تاریخی اشتباه نقل شده اند که واقعا آدم را متعجب می کند که چه طور این بدیهیات مورد توجه نویسنده قرار نگرفته است! همین موضوع اعتماد خواننده را نسبت به سایر گزارش ها نیز از بین می برد. شاید این مجموعه فقط ارزش ادبی داشته باشد. در مورد امام سجاد هم چیزی بیشتر از صفحات ویکی ها به اطلاعاتتان اضافه نخواهد کرد. پس برای دانستن از امام سجاد و تاریخ اسلام انتخاب خوبی نیست. وقتتان را برای آثار فاخر صرف کنید.
نه، به هر حال من که میرم سراغش.. اما خب اینکه انقدر از لحاظ تاریخی تضعیفش کردید برام ناامیدکننده بود. @mm16246
چرا ناراحت میشین؟ نباید نظرم رو میگفتم؟ آزادی بیان لا موجود😄؟ تازه با دلیل گفتم، دونه به دونه، خب قبول ندارین نقد کنین، خیلی خوشحال میشم و یاد میگیرم.
مریم مهدی زاده