از نظر جامعیت کتاب جذاب و مناسبیه و تقریبا به اکثر موضوعات رایج فلسفه تکنولوژی پرداخته و برای اینکه در حد کلیات بدونیم در فلسفه تکنولوژی چخبره کتاب بدی نیست و به نظرم روشنه که با توجه به حجم کتاب، برای فهم عمیقتر هم کافی نیست. متن انگلیسیش تقریبا سادهاس و با اندکی تلاش میشه به راحتی از پس خوندنش براومد و اگر بتونید انگلیسی بخونید احتمالا مناسبتر خواهد بود. ترجمهی فارسی متاسفانه خیلی یکدست نیست و طوریه که انگار چندین نفر ترجمهاش کردن و یه جاهاییش واقعا نیاز به ویراستاری داره اما در نهایت چون پیچیدگیش زیاد نیست، خروجی نهایی خیلی چرک و کثیف نیست و میشه منظور نویسنده رو فهمید. یک سری کادر توضیحات اضافه فلسفی هم در کتاب بود که به نظرم زیادی مقدماتی بود و برای خوانندگان متوسط به بالا حوصلهسر بر میشد و اگر موضوعش براتون آشناست میتونید ازشون رد شید.
در یک اقدام انقلابی، ناشر تصمیم گرفته فهرست مراجع انتهای کتاب رو حذف کنه و بنده برای پیدا کردن کتابها و مقالات مورد اشاره، شخصا اقدام به پرینت گرفتن منابع انتهای کتاب کردم :) از نظر حرفهای اصلا کار خوبی نیست و کتاب باید آدم رو به نوشتارگان فلسفی مربوطه برسونه، حذف این فهرستها یعنی قطع امکان چنین اتصالی و لااقل برای خوانندهی دانشگاهی بسیار بد و نامطلوبه. با در نظر گرفتن جمیع احوال امتیاز ۳ براش عادلانهاس.
اما همهی ایرادات پیشگفته خییییلی مهم نیستن چون بعیده این کتاب رو بشه در بازار پیدا کرد و بعیده که بدون بازبینی و ویرایش اساسی بعدا هم دوباره چاپ بشه. ناشر هم البته به ایرادات کتاب واقفه چون اون سالی که تهیهاش کردم حدود ۱ ماه بعد از اینکه از نمایشگاه کتاب ابتیاع شد و به دستم رسید باهام تماس گرفتن و گفتن اگر کتاب رو خوندم و نکتهای برای بهبودش به ذهنم میرسه بهشون انتقال بدم که البته اون موقع هنوز کتاب رو نخونده بودم و نکتهای هم نداشتم و بعدا راه ارتباطیشون رو گم کردم. ان شاء الله که ناشر محترم این یادداشت رو میبینه و برای اصلاح کتاب عزمش رو جزم میکنه.