معرفی کتاب ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی اثر وحید یامین پور

ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی

ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی

وحید یامین پور و 1 نفر دیگر
4.2

1402/11/11

کتاب ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی، ویراستار سعیده حسنیان.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی

ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینیرستاخیز جان: ادبیات، فرهنگ و رسانهفتح خون

سیرمطالعاتی‌ماجرای آوینی 🌱 (شهیدسیدمرتضی آوینی)

16 کتاب

📚 عناوین کتاب‌هایی که از شهید آوینی منتشر شده است: 📗 آغازی بر یک پایان 📘 آینه‌ی جادو | جلد اوّل؛ مقالات سینمایی 📙 آینه‌ی جادو | جلد دوم؛ نقدهای سینمایی 📗 آینه‌ی جادو | جلد سوم؛ گفت‌وگوها، سخنرانی‌ها و مقالات سینمایی 📘 انفطار صورت 📙 توسعه و مبانی تمدن غرب 📗 حقیقت 📘 حلزون‌های خانه به دوش 📙 رستاخیز جان 📗 فتح خون 📘 فردایی دیگر 📙 گنجینه‌ی آسمانی 📗 نسیم حیات 📓 امام و حیات باطنی انسان 📓 با من سخن بگو دوکوهه‏؛ گفتارمتن یک برنامه از مستند روایت فتح 📓 سفر به سرزمین نور 📓 مرکز آسمان‏ ❌اما آوینی را چطور بخوانیم؟ کتاب #ماجرای_فکر_آوینی بخشی دارد با عنوان «معرفی اجمالی مهم ترین آثار آوینی و سیر مطالعاتی آنها» در این بخش یامین پور ترتیب زیر را برای مطالعه آثار شهید بیان کرده است: 📖1.توسعه و مبانی تمدن غرب 📖2.آغازی بر یک پایان 📖3.حلزون های خانه به دوش 📖4.رستاخیز جان 📖5.فردایی دیگر واما میگن که : بعد از این پنج کتاب، (یا اگر فرصت مطالعه این پنج کتاب را ندارید)حتما ماجرای فکر آوینی را بخوانید. به نوعی خلاصه و منظومه فکری شهید آوینی در آن جمع بندی شده است.

پست‌های مرتبط به ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی

به نظرم نویسنده بین اینکه  عین تفکرات  رو نقل قول کنه یا اینکه برداشت خودشو ارائه بده   بایستی انتخاب میکرد  اونجوری نحوه برخورخواننده کتاب با متن   براش مشخص تر بود.
! صرفا برداشت شخصی بعد از خوندن کتاب

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

بدترین قسمت ماجرا آن‌جا بود که رنگ متن کتاب قهوه‌ای مایل به قرمز بود!
یعنی عملا باعث شد در سه چهارصفحه ابتدایی، کتاب را محترمانه پرت کنم طرفی و محترمانه‌تر برای ناشر عزیز دعای عاقبت‌به‌خیری کنم!
به هر حال...
بعد از مطالعه توسعه و مبانی تمدن غرب ِ آوینی، این کتاب را برای جمع بندی منظومه فکری شهید، تهیه کردم.
فارغ از مشکلات ظاهری،

این کتاب تقریر درس‌گفتارهای وحید یامین پور است و به قلم او نگاشته نشده است. و همین مطلب صدای خودش را نیز درآورده و از چاپ این درسگفتارها راضی نبوده است.
کتاب را کامل نخواندم که نظر بدهم اما وقتی کتاب را تورق کردم و مطالبی که به چشمم خورد را کنار نظر شخص نویسنده گذاشتم، مطمئن شدم کتاب از قوت علمی تحسین‌برانگیزی برخوردار نیست.
البته اگر تا به حال در حوزه غرب شناسی کتابی نخواندید و یا مطالعه کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب برایتان سنگین به نظر می‌رسد خواندن این کتاب پرسش‌های خوبی در ذهنتان می‌کارد و شمارا نسبت به مسائل غرب شناسی حساس می‌کند. ولی به این کتاب به هیچ وجه اکتفا نکنید.

اما پایان مطلب آن‌که وحید یامین‌پور در حال نگارش کتاب جدیدی به قلم خودش در حوزه غرب شناسی‌است و این برای من که مع‌الاسف ناگزیر به پرتاب کتاب بودم خبر خوشی محسوب می‌شود. :)

پی‌نوشت: به کتاب‌هایتان حساس باشید و با آن‌ها مهربانی کنید. البته قطعا واقفید که پرت کردن کتاب در قاموس رفتار یک کتاب‌دوست فرقی با همان برخورد ملایمانه ندارد :))