معرفی کتاب برنامه درسی بین رشته ای در آموزش عالی اثر جمال سلیمی کتابعمومیسایرآموزشی برنامه درسی بین رشته ای در آموزش عالی جمال سلیمی و 2 نفر دیگر 1.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر سازمان سمت شابک 9786000201333 تعداد صفحات 353 تاریخ انتشار 1396/8/22 توضیحات کتاب برنامه درسی بین رشته ای در آموزش عالی، نویسنده جمال سلیمی. آموزشی یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهرداد احمدنژاد 1403/11/14 کتاب به شدت بد و بیکیفیتی بود! شاید حتی ۱ و نیم ستاره هم براش زیاد باشه. اگر از من بخوان کل مطالب مفید کتاب رو بازنویسی کنیم بعید میدونم به ۵۰ صفحه برسه ولی نگارنده(به همراه استاد راهنماش) که احتمالا این متن رو برای اخذ درجه دکترا در رشته برنامهریزی درسی در آموزش عالی نوشته بیش از ۳۵۰ صفحه کاغذ حروم کرده و علاوه بر ارائهی دهها مطلب صد من یکغاز، هیچ تلاشی برای ایجاد انسجام محتوایی انجام نداده و هر منبعی که در نوشتارگان وجود داشته رو حتی با کمترین میزان فهم خودش از اونها در کتاب آورده. اگر دست من بود مدرک دکترای هر دو نگارنده رو پس میگرفتم و کتاب رو میکوبیدم تو سرشون چرا که کتاب حاصل «خرکاری» ئه و در نهایت حاصل فعالیت فکری اصیل نیست :) متوجه هستم که در موضوع بینرشتگی به طور کلی پژوهشهای غنی و قویای انجام نشده که اینها بخوان ازش استفاده کنن ولی این سبک غیرمسئولانهی کتاب نوشتن و منتشر کردن هم واقعا نوبره. یک دور هم برای انتشارات سمت متأسفم. 6 25