یادداشت مهرداد احمدنژاد

این کتاب رو حتی اگر اتفاقی دستتون افتاد و بابت خوندنش پول هم بهتون دادن نخونید. یک ایده‌ی واقعا جالب و پرپتانسیل رو از شهید مطهری گرفتن و سعی کردن با خلاصه‌های نوجوانانه(و شاید حتی کودکانه) از مجموع آثار ایشون اون ایده‌ی نصفه‌نیمگی رو شرح بدن که صد البته از نزدیک «توفیق» هم رد نشدن و متن تقریبا توی در و دیواره و اثر تقریبا مصداق اتمّ «حیف درخت» ئه.
ایده‌ی نصفه‌نیمگی تا جایی که از یکی از صوت‌های خود شهید یادمه چنین چیزیه(نقل به مضمون): ما در اعتقادات‌مون و در باور به امور مختلف نصفه و نیمه‌ایم. هم سوسیالیستیم، هم لیبرالیستیم، هم مسلمانیم، هم طرفدار مردم‌سالاری هستیم هم طرفدار پادشاهی و ... همینطوری در هیچ یک از اعتقادات‌مون غور نکردیم و به عبارت دیگه انسجام(consistency) فکری و نظری نداریم.
که البته خود نویسنده هم متاسفانه بدون داشتن چنین انسجامی اقدام به نوشتن نموده‌اند، در حالی که دانشجوی کارشناسی یک رشته‌ی بی‌ربط به این موضوعات بودند...
می‌خواستم بیشتر به نقد خود نویسنده و شرایط نگارش کتاب هم بپردازم اما به نظرم چون ممکنه از دایره‌ی انصاف بیرون برم بیخیالش میشم :) فقط همین‌قدر می‌نویسم که شما وقتی تعارض منافع دارید مسلما نمی‌تونید کیفیت و علمی بودن کتاب رو تضمین کنید. تعارض منافع یعنی همزمان که در یک انتشارات کار می‌کنید، بخواید کتاب هم در اون انتشارات چاپ کنید؛ یعنی یکبار نقش کارمند اون نشر رو دارید و به صورت همزمان نویسنده‌ی همکار با نشر هم هستید. این وضعیت چندین پله از «داوری اثر قبل از انتشار» به دوره!

المنه لله که یادداشت می‌نویسید 🙏
منتظر بلاگر شدن و مجموعه پست‌های «حیف درخت» می‌مونیم:)

ان شاء الله اگر قابل باشیم باز هم می‌نویسیم.
(شلنگ نقد را برداشته و بی‌رحمانه شبه‌نویسندگان و چرندپراکنان را دنبال می‌کند)

و اعدوا لهم ماستطعتم من قوه 🔥
@MehrdadCSRTR

اینم از اون حکایات خنده‌دار (گریه‌دار) هست‌. یادمه سال اول یا دوم کارشناسی بود این بنده خدا.کتابشم یهو معارف چاپ کرد :)

حالا بنشینید ببینیم کتاب دومی هم ازش میاد یا نه. شاید هم قراره سورپرایز شیم و جای خاصی ببینیمش😄

😂😂😂😂
@MehrdadCSRTR

اتفاقاً همون اوایل که چاپ شده بود خریدمش و هنوز نخوندم. اما باتوجه به سن کم نویسنده در زمان نگارش کتاب، پیشاپیش توقع چندانی از کتاب ندارم.

شما هم انقد نمی‌خواد عصبانی شید؛ یه کتاب ارزششو نداره! 😄

ان شاء الله شما بعد از خواندن موفق به کظم غیظ بشوید :)