جزئیات چالش ملیحه گنجی دوست 1402/8/25 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز لیست کتابهایی که در این چالش خواندهاید. شهاب دین زهرا باقری 4.6 35 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 159 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.5 93 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.4 40 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.5 39 پروفسور شارلوت برونته 3.1 15 هری پاتر و حفره اسرار آمیز جی. کی. رولینگ 4.5 55 هابیت یا " آنجا و بازگشت دوباره" جی. آر. آر. تالکین 4.2 36 ارباب حلقه ها؛ یاران حلقه جی. آر. آر. تالکین 4.4 37 باغ های معلق؛ تجربه چهارسال محاصره به روایت هفت زن سوری سمیه عالمی 3.4 21 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.5 47 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 118 من دیگر ما؛ کتاب سیزدهم : دختران آسمانی و سفیران مهربانی جلد 13 محسن عباسی ولدی 4.6 10 هری پاتر و سنگ جادو جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.5 129 خمره هوشنگ مرادی کرمانی 4.3 65 التهاب دویست ساله: نگاهی گذرا به عصر قاجار و پهلوی بر مبنای تاریخ نگری تحلیلی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای سیدسعید آریانژاد 4.2 5 صلح امام حسن (ع): پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه ی تاریخ راضی آل یاسین 4.6 10 کاپوچینو در رام الله (متن کوتاه شارون و مادرشوهرم) سعاد امیری 3.4 0 کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی محمدحسین رجبی دوانی 4.3 6 خون خورده مهدی یزدانی خرم 3.3 70 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: "من" به قدرت رسید: از رنسانس نا روشن گری جلد 3 خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.3 4 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.7 22 حقیقت سمیر یعقوب توکلی 4.4 10 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: دوباره به آسمان نگاه کن: از ظهور اسلام تا تمدن اسلامی جلد 2 خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.0 6 حماسه امام سجاد (ع): تحلیل مبارزات سیاسی فرهنگی امام سجاد سیدعلی خامنه ای 4.6 7 بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک: برگرفته از درسهای آیت الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی مجتبی تهرانی 4.7 4 آخرین روز جنگ رقیه کریمی 3.5 8 بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 43 0 3 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.