معرفی کتاب مرگ ایوان ایلیچ اثر لی یف نیکالایویچ تولستوی مترجم سروش حبیبی

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
2,859
در عمارت بزرگ دادگستری، هنگام رسیدگی به دعوای خانواده ملوینسکی دادستان و اعضای دادگاه طی زمان تعطیل جلسه برای تنفس در اتاق ایوان یگورویچ شبک گرد آمده بودند و بحث به پرونده پر سر و صدای کراسوسکی کشیده بود. فیودور واسیلی یویچ با حرارت بسیاری می کوشید ثابت کند که دادگاه صلاحیت رسیدگی به این پروند را ندارد و ایوان یگورویچ سر حرف خود پافشاری می کرد که دارد. اما پیوتر ایوانویچ که از ابتدا به بحث وارد نشده بود توجهی به آن چه می گفتند نداشت و سر خود را به خبرنامه ای که تازه آورده بودند گرم کرده بود. گفت آقایان ایوان ایلیچ هم مرد.
بریدۀ کتابهای مرتبط به مرگ ایوان ایلیچ
دیروز
1404/7/17 - 10:41
پستهای مرتبط به مرگ ایوان ایلیچ
1404/6/26 - 13:11

در روز های بعد از جنگ برای انجام کاری به یکی از شهرها سفر کرده بودم. کارهام در آنجا یک روز زودتر پایان یافت. دوستان و همکاران در تهران گمان داشتند فرداشبی به شهر شلوغ دوستداشتنیم بازخواهم گشت. این درنگ یکرروزه، گنجی بود که آسانش از دست دادن نمیخواستم! بعد از بازگشت، گوشه دنجی برای دمیدن آن درنگ انتخاب کردم و مشغول خواندن کتاب شدم! فکر میکنم رویهم نارفته ۱۰ ساعت شد! نیمروزی غرقه در دریای سیاه سودا و سواد! حال خوشی دست داد و تلنگری که میشود آیا در ماهی، یا نیمسالی یا کمینه به هر سالی، لختی را یافت و درنگی را پرداخت و دنججایی را ساخت و هندسهای اینچنین درانداخت!؟ در کاغذینخمی خزید و از ساغر ناب ادبیات و تاریخ، بر آسمان خیال چمید و دستی افشاند؟ روزهاست که بنا داشتم این تجربه زیسته را با همدلان در اینجا! واگویه کنم. پذیرای این چالش هستید؟ یا دستکم شما هم آن را تجربه کردهاید؟ پ ن: کتابهای پیوست بخشی از همان سودای سیاه نورانی آن درنگ بودند.
1404/5/27 - 22:17
یادداشتها