4.1

9786000811938
1401/11/17

جین استوارت از وقتی به یاد دارد همراه مادر و مادر بزرگش در عمارت دلگیری در تورنتو زندگی می کرده. از آنجا که هرگز پدرش را ندیده فکر می کند او مرده تا اینکه یک روز ناگهان نامه ای از راه می رسد و کاشف به عمل می آید که پدرش زنده و سرحال است. پدر در جزیره ی پرنس ادورد زندگی می کند و وقتی جین یک تابستان را کنار او در کلبه ای روی فانوس تپه می گذراند دنیایش تغییر می کند. برای اولین بار طعم تمام کارهای جالب و شگفت انگیزی را که در عمارت تورنتو به رویشان بسته بود می چشد. چقدر خوب می شد اگر در تورنتو هم همین طور زندگی می کردند همراه پدر و مادر، دور از دخالت های مادر بزرگ و در خانه ای که هرگز طعمش را نچشیده...

لیست‌های مرتبط به جین در فانوس تپه

نمایش همه
آنی شرلی در گرین گیبلزآنی شرلی در اونلیآنی شرلی در جزیره

ال ام مونتگومری ، و کتابهای شاهکارشون 🌱📚

22 کتاب

ال ام مونتگومری یکی از نویسنده های مورد علاقه مه و یکی از نویسنده هایی که بیشتر کتابهاش به شدت معروفه مثل آنه شرلی،قصر آبی،امیلی در نیومون،قصه های جزیره و... خلاصه بگم قلم این نویسنده جادوییه و طوری شما رو طلسم میکنه و به جزیره ی پرینس ادوارد میبره که زندگی واقعی رو فراموش میکنید.توی این لیست کتابهای ایشون رو گذاشتم. ترتیب بندی : مجموعه آنه شرلی: ۱_آنه شرلی در گرین گیبلز ۲_آنه شرلی در اونلی ۳_آنه شرلی در جزیره ۴_آنه شرلی در ویندی پاپلرز ۵_آنه شرلی در خانه ی رویاها ۶_آنه شرلی در اینگل ساید ۷_آنه شرلی _دره ی رنگین کمان ۸_ریلا در اینگل ساید مجموعه امیلی : ۱_امیلی در نیومون ۲_امیلی و صعود ۳_امیلی و جست و جو قصه های جزیره :۱_دختر قصه گو ۲_جاده ی طلایی جاده ای به گذشته و قصه های اونلی ،دو تا رمان مستقل راجع به مجموعه ی آن شرلیه ولی شخصیت اصلیش آنی نیست و حول‌محور کسایی که آنی میشناستشون و شخصیت های فرعی میگرده . جین در فانوس تپه، کیلمنی بانوی باغ،کلاف سردرگم و قصر آبی ارتباطی با آنه شرلی ندارن و رمان های تک جلدی ان. خانه ی رویاها:ال ام مونتگومری و ال ام مونتگومری:خاطرات شخصی ، خاطرات این نویسنده هستن که خودش نوشته ‌. در مورد خانه ی رویاها اطلاعات زیادی ندارم ولی ال ام مونتگومری:خاطرات شخصی،برگرفته از دفتر خاطرات خود این نویسنده ست.

واژه‌های م
          واژه‌های مونت گومری زنده‌‌ست. کتاب‌هاش  مثل یه دریچه‌ی چوبی، وسط کلبه‌های روی تپه‌‌های جزیره پرنس ادوارده. با هر بار ورق زدنشون، فقط سرتو از پنجره نمی‌بری بیرون تا ببینی، بلکه  یهو می‌بینی یکی از اهالی روستایی.
 یه دامن چین چینی و یه پیش بند تور توری به تن داری. پا برهنه روی  سبزه‌ها راه می‌ری. صدای پرنده‌ها و بوی شبدرهای مراتع دانلد بزرگ رو به جون می‌خری.
خروش یکنواخت و آهسته‌ی موج‌های دریا گوشت رو قلقلک می‌ده. تو فقط بیننده نیستی، تو با کتاب‌هاش یه زندگی رو مرور می‌کنی.
 یادمه قبل‌تر‌ها یکی  بهم گفت فقط با کتاب خوندنه که میتونیم چند بار زندگی کنیم و
واقعا از ته دلم امروز می‌خوام تصدیق کنم این حرفش رو.
"فانوس تپه" روایت زندگی جین استوراتِ. یه دختر دوازده ساله که پیش مامان و مادربزرگ  کندی سخت‌گیرش تو پلاک شصت خیابون نشاط زندگی می‌کنه. خیابونی که بر خلاف اسمش هیچ نشاطی توش وجود نداره. اون فکر می‌کرده که پدرش مرده ولی بعدها می‌فهمه که زنده‌س. اون می‌فهمه پدر و مادرش از هم جدا شدن. البته که طلاق تو اون زمون به شدت قبیح بوده(کاش اینجا هم قبحش هیچ وقت نمی‌ریخت، این رو آمار نگران کننده طلاق  تایید می‌کنه) اون‌ها جدا از هم زندگی می‌کردند و امیلی با درخواست پدرش قرار شد که به جزیره پرنس ادوارد بره.
با این سفر زندگی امیلی واقعا تغییر می‌کنه.
 منم خوش‌حالم که از این قسمتِ کتاب، وارد جزیره شدند‌. جزیره یعنی؛ عبارت‌های شگفت انگیز و حال دل خوب کن مونت گومری.