@mariow_desu

از بوی کتاب ها خوشم می یاد, از ورق زدنشون
و از همه بیشتر خوندنشون

نمایش همه

1404/7/4 - 13:25

بلاخره منسفیلد پارک هم تموم شد و خرسند از این که تمام آثار این نویسنده ی کلاسیک و خوندم، میتونم پرونده ی جین آستین خوانی و با رضایت کامل ببندم.

این کتاب و به شدت دوست داشتم و تنها کتابی بود که از همون اول عاشقش شدم! اصولا بیست سی صفحه طول میکشید که به روال داستان های آستین عادت کنم یا از کاراکترها خوشم بیاد، اما از همون اولین صفحه ی این کتاب به شدت از خط داستانی خوشم اومد و تا آخر با شوق و لذت فراوان میخوندم.

کاراکتر پردازی تو این کتاب به شدت عمیق بود، چیزی که تو کتاب های قبلی به این وضوح و پررنگی نبود و البته ایده ی داستان که از همون اول به شدت ذهن خواننده رو کنجکاو میکنه که هر چه سریع تر کتاب و بخونه تا به سرنوشت هر کدوم از شخصیت ها پی بره.

باید اعتراف کنم اوسط کتاب برای حدودا پنجاه صفحه ممکنه کمی کند و خسته کننده بشه اما با توجه به هیجانات اول و آخر قطعا باید فرصت خونده شدن بهش داده بشه.

و پایان کتاب، که خب نظرات منفی ای دربارش خونده بودم، باید بگم به نظر من بهترین پایانی بود که میتونست براش در نظر گرفته بشه! با توجه به وقایع اواخر داستان و طرز فکری که خواننده از اول کتاب نسبت به شخصیت ها توی ذهنش شکل داده بود، جمع بندی نه تنها زیبا و منطقی بود، بلکه یک جور احساس رضایت هم منتقل میکرد، چرا که آخر داستان تقریبا همونجوری شد که اول داستان شاید دنبالش بودیم ...

منسفیلد پارک قطعا جزو مورد علاقه هام خواهد بود و خوشحالم بدون ذره ای اسپویل کل کتاب و خوندم و به شدت لذت بردم. توصیه میکنم اگه شما هم دنبال یک کلاسیک با فراز و نشیب های زیاد و دروس اخلاقی توام با شخصیت های تفکر برانگیز هستید، حتما این کتاب و در برنامه ی کتابخوانیتون قرار بدید.

1404/5/15 - 18:39

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نشده است.

چالش‌ها

این کاربر هنوز به چالشی نپیوسته است.

لیست‌ها

نمایش همه

1404/7/6 - 16:14

BeowulfThe Canterbury talesSir Gawain and the Green Knight

ادبیات انگلیسی: از آغاز تا امروز

47 کتاب

این لیست مثل یه سفر طولانی و پرماجراست، از افسانه‌های کهن و شکسپیر گرفته تا داستان‌های مدرن و معاصر. هر اثر یه پنجره‌ست به دنیایی متفاوت، پر از عشق، تراژدی، طنز، و تفکر. این مجموعه برای کساییه که می‌خوان با ادبیات انگلیسی آشنا بشن، زندگی کنن، و با سبک و قلم نویسندگان انگلیسی آشنا بشند نه فقط بخوننش. با این آثار می‌تونید قدم‌به‌قدم با نویسنده‌ها و شخصیت‌ها همراه بشید، و کم‌کم زبان، فرهنگ و روح زمان‌ها رو لمس کنید. البته که آثار ادبی خیلی زیادی وجودی دارند و لیست کردن همگی، اون هم در برنامه بهخوان که آرشیو آثار انگلیسیش هنوز جای پیشرفت داره تقریبا غیرممکنه، اما آثاری که این پایین لیست شدند از مهمترین، پررنگ ترین و غنی ترین آثار ادبی زبان انگلیسی هستند که با خوندنشون اون هم به ترتیب میتونید درک خوبی نسبت به ادبیات این کشور پیدا کنید. ابتدا آثار و به زبان انگلیسی و بعد ترجمه های فارسی و لیست کردم، ترجمه فارسی دو سه آثار متاسفانه اینجا پیدا نشد، به هر حال امیدوارم این لیست براتون مفید واقع بشه. 📚

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.