عَلِیْرِضَآ

بلاگر
@Alireza1210

101 دنبال شده

70 دنبال کننده

کتاب دوستِ کتابخوانِ کتاب باز و البته در حاشیه ...🧑‍🦯!

نمایش همه
        بسم الله الرحمن الرحیم
روایت مخالفت، لجاجت ، حسادت و استقلال.
رمان بسیار زیبایی که زیبایی ان در گرو دقت کردن در ان است. روایت یک انسان آزاد که ب دنبال ارزوهای خود است و چالشی که با ان رو ب رو میشود و در آخر منجر ب جنون او میشود، یعنی خانواده.
عباس معروفی واقعا زیبا و لذت بخش این داستان رو روایت کرده . البته اعتقاد من اینه که کتاب خوب کتابی است که شما در حالی متناسب با ان کتاب آن را خوانده باشید و سمفونی مردگان دقیقا برای من اینگونه بود.
علاوه براینکه داستان یک داستان فی حد نفسه زیبا و دنبال کردنی بود روایت داستان در بهترین حالت ممکن خود قرار داشت. از جمله داستان هایی که اگر ب آنها دل بدهید و همراه با نویسنده شوید ب یک عروج خواهید رسید و در اعماق داستان غرق خواهید شد.
هنر تصویرگری یک فضای تاریک و غم انگیز و روایت گری ان چیزی است که ب وضوح میتوانید آن را درسمفونی مردگان بیابید.
اگر بیش از خود داستان ب دنبال یک روایت خوب از یک داستان باشید قطعا سمفونی مردگان یکی از بهترین ها برای روایتگری غم ،شکست های پیایی ، محرومیت و تنهایی ست.
سرگذشت ایدین واقعا برای من جذاب و در عین حال تاثر برانگیز بود. تصویر یک مرد که در کشاکش زندگی سنگ زیرین آسیا قرار گرفته و خرد شده حقیقتا یک حماسه است.
حماسه ای که یک مرد در عین پایداری و استقامت و تحمل مشقات میشکند حقیقتا یک حماسه ب شدت ناراحت کننده و در عین حال برای جنس مرد جذاب است.

باشگاه‌ها

باشگاه کتابخوانی گَپْ

152 عضو

ارباب حلقه ها؛ یاران حلقه

دورۀ فعال

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

پست‌ها

فعالیت‌ها

بیمار خاموش
          کتاب بیمار خاموش، نوشته‌ی الکس میکیلیدس، یکی از آثار پرفروش و محبوب در ژانر معمایی و روان‌شناختی است. همان‌طور که روی جلد کتاب ادعا شده، این محبوبیت کاملاً بجاست و با خواندن آن متوجه خواهید شد چرا مخاطبان زیادی مجذوب آن شده‌اند.

نقاط قوت

1. طرح داستانی پیچیده و جذاب
این کتاب شما را با شوک‌های پی‌درپی غافلگیر می‌کند. هر بخش، راز تازه‌ای را فاش می‌کند و تا زمانی که به یکی عادت کنید، نویسنده با پیچشی جدید شما را دوباره متعجب می‌کند. تعلیق و معمای داستان به‌گونه‌ای طراحی شده که ذهن خواننده درگیر حل آن می‌شود، اما رسیدن به جواب تا پایان کتاب تقریباً غیرممکن است.

2. شخصیت‌پردازی دقیق شخصیت‌های اصلی
نویسنده توانسته است شخصیت‌های آلیسیا و درمانگرش تئو را به‌خوبی از جنبه‌های مختلف بررسی کند. او حتی به کودکی این دو شخصیت سر می‌زند و ریشه‌های رفتارهای آن‌ها را به تصویر می‌کشد؛ موضوعی که یکی از اصول کلیدی در روان‌شناسی است: "هر رفتاری ریشه در کودکی دارد." البته این عمق شخصیت‌پردازی در مورد شخصیت‌های فرعی دیده نمی‌شود که جای کار بیشتری داشت.

3. نثر روان و خواندنی
زبان ساده و روان کتاب باعث می‌شود خواندن آن آسان و لذت‌بخش باشد. این ویژگی کتاب را برای طیف گسترده‌ای از خوانندگان جذاب می‌کند. برخلاف آثاری با نثر پیچیده و سنگین مانند بوف کور یا شازده احتجاب، این رمان توانسته است ارتباط راحت‌تری با مخاطب برقرار کند. حتی اگر طرفدار کتاب‌هایی با نثر سخت‌تر هستید، احتمالاً این کتاب شما را جذب خواهد کرد.

4. پایان‌بندی غیرمنتظره و هوشمندانه
یکی از برجسته‌ترین نکات کتاب پایان‌بندی آن است. نویسنده توانسته برگ برنده خود را تا لحظه آخر حفظ کند و خواننده را غافلگیر کند. این پایان‌بندی شوکه‌کننده، لذت خواندن کتاب را چند برابر می‌کند.

نقاط ضعف

البته این کتاب بی‌نقص نیست و برخی نقاط ضعف نیز در آن دیده می‌شود:

شخصیت‌های فرعی کم‌عمق: شخصیت‌های فرعی در مقایسه با آلیسیا و تئو چندان پرداخت مناسبی نداشته‌اند و کمی تک‌بعدی به نظر می‌رسند.

شروع کند داستان: بخش‌های ابتدایی کتاب ممکن است برای برخی خوانندگان کمی کند و خسته‌کننده باشد، اما با پیشرفت داستان، سرعت و هیجان افزایش می‌یابد.

کلیشه‌های روان‌شناختی: نویسنده برخی مفاهیم روان‌شناختی را ساده و کلیشه‌ای مطرح کرده است، که برای خوانندگانی با آگاهی بیشتر در این حوزه ممکن است کمی حوصله‌سربر باشد.

جمع‌بندی

با وجود این ایرادات جزئی، "بیمار خاموش" یک رمان قدرتمند و جذاب است که ارزش خواندن دارد. اگر به داستان‌های معمایی و روان‌شناختی علاقه دارید، این کتاب شما را تا آخرین صفحه همراه خود خواهد کرد.

پیشنهاد: حتماً بخوانید!

خانواده تیبو

صنعت اینفلوئنسری (تلاش برای کسب اعتبار در رسانه های اجتماعی)
          📱این کتاب در ۶ فصل بدنبال مطالعه پدیده اینفلوئنسری به مثابه یک صنعت تمام و کمال است.
📱 خواندن کتاب رو به دانشجوهای رشته ارتباطات و رسانه توصیه می‌کنم.
📱کتاب از بحران‌های اقتصادی قرن جدید شروع و تا اتفاقات سال‌های اخیر (۲۰۲۱) پیش می‌آد و فرآیند شکل‌گیری و تغییر این صنعت رو بررسی می‌کنه.
📱 نویسنده بسیار تلاش کرده تا یک دید غیرجانبدارانه داشته باشه و وقایع، نظرات، عقاید و ... بازیگران کلیدی این صنعت رو بیان کنه.
📱 از قسمت گزارش پیشرفت کتاب در صفحه من، می‌تونید به نکات مهم و خلاصه‌های هر فصل دسترسی پیدا کنید.
📱دوستداشتم بعضی جاها توضیحات بیشتر و عمیق‌تر باشه و ابعاد فرهنگی و اجتماعی این صنعت بر روی مخاطبان عادی بیشتر بررسی بشه بخاطر همین ۴.۵ دادم.
📱ترجمه کتاب روان و قابل فهم بود. سرعت ترجمه و چاپ بالا، به امثال من برای مطالعه مقالات دست اول جهان خیلی کمک می‌کنه و نسل روشن همیشه پرچمدار این کار بوده.
📱طراحی جلد واقعا متناسب با محتواست
📱ایده گذاشتن یک QR کد برای دسترسی به منابع رو خیلی خیلی پسندیدم. اینکه کاغذهای زیادی صرف نوشتن منابعی بشه که اکثریت افراد نمی‌خونن رو اصلا دوست ندارم. اینطوری هم قیمت کتاب پایین می‌آد، هم سبک می‌شه و  هر کسی هم واقعا علاقه به پیگیری و بررسی منابع داشته باشه، می‌تونه دسترسی سریع و همیشگی بهشون داشته باشه.