نظرها Sana ch 3 روز پیش ادبیات روسیه 27 کتاب کتاب هایی که خیلی دوست داشتمشون پدران و پسران/ابله/جنایت و مکافات/مترو/خنده سرخ/هوانورد 505 5 32 (0/1000) نظرات فاطمه دیروز منم ادبیات روسیه رو خیلی دوست دارم1 1 Sana ch دیروز وای چقدر خوب🥹😍♥️واقعا ادبیات روسیه خیلی قشنگه و دل نشین ، خوندن این کتاب ها در هوای سرد یک لذت بیشتری هم داره🥹😁 1 فاطمه دیروز خیلی😍✨ الان دوباره میخوام رستاخیز رو بخونم1 1 Sana ch دیروز چقدر عالی🎀منم ادبیات انگلیس رو با جناب چالز دیکنز عزیز شروع کردم تا اینجای کار خوب بوده😁 0 فاطمه دیروز یکم از دیکنز خوندم، به نظرم ادبیات انگلیس زیاد مثل روسیه قوی نیست 0
دیروز