خب در رابطه با این کتاب باید بگم تجربه خوبی بود ولی مایل به تکرار دوباره اش نیستم!
ضعف کتاب در پردازش شخصیت ها، ساخت روند واضح و توضیحات مشخص در رابطه با موضوع اصلی کاملاً واضحه.
و این دلیلی میشه برای اینکه با وجود لذت بردن خیلی برام اثر ماندگاری نباشه.
تمرکز کتاب روی آسترولوژی و طالع بینی هست(هردوی اینها میتونن باهم شباهت هایی داشته باشن اما تفاوت هایی هم دارن که هردوشون رو یکسان نمیکنه!)اما متأسفانه کتاب گزینه مناسبی برای شخصی که هیچگونه پیشزمینه ای در رابطه با این دو موضوع نداره نیست.و به همین دلیل بود که عرض کردم نویسنده کتاب برای توضیحات شفاف کم گذاشته.
در رابطه با نکات مثبت کتاب باید بگم که:
حضور گربه ها اونم با شکل های مختلف ظاهری به عنوان یک آدم گربه دوست برام از جذابیت بالایی برخوردار بود.
همچنین اینکه گربه ها در این کتاب نقش بسیار مهمی رو ایفا میکنن.
توی این کتاب توصیفات راجع به خوراکی های مخصوص کافه ماه خیلی ملموس انجام شده بود و آدم ترغیب میشد که اگر در واقعیت وجود داشتن حتما امتحانشون کنه😅
و خب یک جورهایی نشون دهنده اهمیت استرولوژی هم بوده که من دوسش داشتم(میتونست خیلی خیلی بهتر باشه.)
در کل بهتون پیشنهاد میکنم که اگر فانتزی خوان قهار هستید یا کتاب های رئالیسم جادویی سطح بالا خوندید سراغ این کتاب فعلاً نیاید،اما اگر در این ژانر تازه کار هستید برای شروع کتاب مناسبی میتونه باشه و براتون فضای پیچیده و غیرقابل درکی نداره.