یادداشت NJM
1404/5/10
اولین چیزی که باید بگم اینه که:کتاب واقعاً جذاب بود به طوری که نصف روز طول کشید تا کامل بخونمش! با اینکه جلد دوم از مجموعه چهار جلدی هست اما نویسنده به خوبی تونسته بود جذابیت داستان رو حفظ کنه. معمولاً جلدهای دوم با ریتم آرومی شروع میشن و رفته رفته هیجان داستان بیشتر میشه اما برای این کتاب نقطه شروع داستان مصادف شد با شروع هیجان جدید. جلد اول یک باگ داشت اونم ترجمه مکالمههای افراد با همدیگه به صورت نوشتاری بود و خب یکم روان بودنِ متن کتاب رو دچار اختلال میکرد،اما توی این جلد این مسئله رفع شده بود و ترجمه بسیار روانتر از جلد اول بود. و اما دلیل امتیاز ۴ دادن رو اگر بخوام بگم:شخصیت لایا که در اواخر جلد اول دچار پیشرفت عجیب و غریبی میشه مقداری توی این جلد افت میکنه.از اون کاراکتر انتظار داشتن هوش هیجانی بالاتری میرفت اما خب همچین اتفاقی نیفتاد و میشه گفت تصمیمات ناامیدانه ای گرفت. همچنین بعضی از جاهای داستان گنگ موند، مخصوصاً آخر کتاب انگار که نویسنده اون وضوح کلام خودش رو برای خواننده از بین برده بود.ولی با وجود اینکه هنوز جلدهای دیگری در راهه میتونیم اسم این گنگ بودن آخر کتاب رو پلات توییست هم بذاریم چون به شخصه خودم بیشتر و بیشتر مشتاق جلد بعدی شدم،پس به اون صورت هم نکته منفی ای هم نیست.
یا خدا تو نصف روززززز نگووووو من نزدیک یک ماه خوندنم طول کشید😂🤣 جدی دمت گرم و اینکه آره واقعا خیلییی جذاب بود و هیجانش و همه جا حفظ کرد و خب درباره ی لایا اون نداشتن ثبات احساسی اذیتم کرد، مثل مشکلی که با شخصیت رن توی تاج دو قلوها داشتم ولی رفته رفته که بهش فکر میکنم با خودم میگم نویسنده می خواسته چند تا پیام مثبت دیگه اضافه کنه و از بحث اعتماد استفاده کرده، پس به نظرم مشکلی نداشتم با اون اعتماد بی جا چون شخصیت لایا شخصیتی بود که تنها و بی کس و کار و بی پناه بود و همه براش دشمن بودن پس تا نسیم مثبتی وزید تکیه کرد ولی اینکه نمیتونه احساساتش و مخصوصا بعد از اون تصمیم گیری زودش که با شکست مواجه شد، تشخیص بده و نمیتونه آدم امنش و واقعا پیدا کنه وقتی یه عالمه نشونه هست جدی آزارم میداد و میخواستم برم و تکونش بدم و بگم باباااااا کورییی؟ 😂
من حین خوندنش انگار سگ دنبالم کرده بود😭😂 مرسیییی وااای دقیقااااا با حرفات تا صبح موافقممممم،مشکل من با رن هم دقیقا همین بود دوست داشتم بزنم تو سرش. در رابطه با دلیل اعتماد بیجای لایا هم موافقم، وقتی تو اون شرایط باشی واقعا تشخیص راه درست سخت میشه.اما خب دیگه بعد چندین اشتباه بالخره باید تشخیص میداد که نداددددد😭😂
NJM
1404/5/21