یادداشت NJM
7 ساعت پیش
کتاب خانم چاپستیک یک جورهایی اولین تجربه من از مطالعه درباره تاریخچه کشور چین هستش و باید بگم که تجربه خوشایندی بود. حین مطالعه این کتاب به نتایج جالبی رسیدم.نتایجی مثل اینکه چقدر جنبش فکری فمینیسم در سراسر جهان تونسته به کمک زنان بیاد،تا اونها بتونن حقوق اولیه خودشون رو در دست داشته باشن،بدون اینکه تحقیر بشن یا توهین بشنون. در کتاب،خواهر ششم که "شش"نام داره،سطح تحصیلات بالاتری داره و در مواجهه با برخی از اتفاقات ذهنیت بهتر و شاید حتی بازتری داره و این برای من نشونه ای بود از اهمیت بیش از اندازه تحصیلات درون زندگی(شاید پیش از خوندن این کتاب به خاطر دلایلی فکر میکردم تحصیلات چندان در زندگی ضروری نیست اما این کتاب نظر من رو دستخوش تغییراتی کرد.) در کنار داستان زندگی خواهران،گذر نویسنده به تاریخ کشور چین که شامل جنبشهای مختلف،آداب و رسوم و حتی جشن هاشون بوده هم برای من بسیار لذتبخش بود. و فکر میکنم اگر علاقه داشته باشید بدونید که چین حتی طی زمان معاصر با چه اتفاقاتی دست و پنجه نرم کرده این کتاب میتونه حرفهایی برای گفتن داشته باشه. و در آخر اگر دوست دارید داستانی بخونید که آموزنده و تاریخی باشه این کتاب میتونه گزینه مناسبی باشه. پ.ن:در نظر داشته باشید که روند کتاب در اوایل کمی کند هست و اطلاعات خيلی زیادی به شما نمیده اما با جلوتر رفتن،داستان گیراتر خواهد شد.