معرفی کتاب بازگشت به رویافروشی دالرگات اثر لی می یه

بازگشت به رویافروشی دالرگات

بازگشت به رویافروشی دالرگات

4.4

1403/10/30

این کتاب ادامه ماجراهای پنی در سرزمین خواب و رویا و صنعت رویاسازی است. یک سال پس از شروع کار در فروشگاه، پنی رسما مجوز ورود به شهرک صنعتی را کسب میکند و به دنیای تاریک تر و پیچیده تری از صنعت رویا قدم میگذارد. چرا برخی از افراد رویا می خرند و دیگر بازنمیگردند؟ آیا پنی و همکارانش می توانند مشتریان ثابت خود را بازگردانند؟

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

لیست‌های مرتبط به بازگشت به رویافروشی دالرگات

Daydreamer

Daydreamer

1403/6/21

به امید دل بستمسم هستم، بفرماییدکتابخانه نیمه شب

ترکیب برنده:رئال+فانتزی= رئالیسم جادویی!

27 کتاب

ژانر رئالیسم جادویی یکی از محبوب ترین ژانر در بین سایر انواع ژانر رئاله که طرفدارای زیادی داره.توی این ژانر یک اتفاق جادویی و غیرممکن در دنیای واقعی رخ میده که نویسنده با استفاده از این اتفاق تلاش میکنه مسائل رئال و درام رو شرح بده.بعضی از افراد وقتی با کتاب های ژانر رئالیسم جادویی مواجه میشن فکر میکنن قراره داستان با تبیین و علت آوری برای اون اتفاق جادویی پیش بره درحالی که این مطلب هدف اصلی نویسنده نیست و درصورت دلخواه نویسنده به همچین کاری روی میاره و درواقع نویسنده با استفاده از این اتفاق،مسئله اصلی رو برای مخاطب ملموس تر و واضح تر میکنه.ژانر رئالیسم فانتزی برای کسانی که خیلی با ژانر رئال رابطه خوبی ندارن یا قصد شروع کتاب خوانی از این ژانر رو دارن بسیار توصیه میشه.چون معمولا ژانر رئالیسم جادویی به مباحث سنگین رئال نمیپردازن و ترجیجا مباحث ملموس تر و روزمره تری رو انتخاب میکنن و قلم نویسنده توی این ژانر راحت و روانه و خواننده تازه کار راحت تر ارتباط برقرار میکنه و به علت وجود جادو و فانتزی کم توی کتاب باعث تمایز این ژانر با روند آروم و یکنواخت کتاب های رئال میشه.

Satoru

Satoru

1404/3/4

✨ دالرگات

✨ دالرگات واقعا از اون کتاباست که تو مغزتون جا میگیره و امکان نداره دیگه باهاش زندگی نکنید و هر موقع خوابی می‌بینید چه خوشایند باشه چه کابوس؟ یادش نیوفتین و با خودتون احتمالا نگید که امروز از دالرگات کابوس گرفته بودم؟ یا شاید یکی از رویاهای زیبای کیک اسلامبر؟ بشخصه دوست دارم یه بار رویای نهنگ قاتل اثر کیک اسلامبر رو بگیرم⁦。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。⁩  الان میگید نهنگ قاتل و زیبا ؟ و باید بگم بله یکی از زیباترین و به یادماندنی‌ترین رویاهایی که می‌تونید ببینید و تا سال‌ها در خاطرتون بمونه ( وقتی هر چی تو کتاب می‌خونی رو تو ذهنت می‌بینی😬)
✨ این یادداشت برای جلد دوم کتابه و اگه با جلد اول آشنایی ندارید باید بگم که با خوندن این دو جلد به دنیا و شهری پا می‌ذارید که هنگام خواب بهش سر می‌زنید و رویا می‌خرید یا ممکنه بی‌هدف تو خیابونا بگردید و وارد مغازه‌ای برای خرید رویا نشید و ممکنه با آسام مواجه بشید و کمکتون کنه🤭
🌱 در جلد دوم یکسال از استخدام پنی در رویا فروشی دالرگات می‌گذره و اون حالا با مشکلات جدی‌تری سرکار مواجه میشه و به شناخت بیشتر مشتریا و اشخاص برجسته کتاب می‌رسید
فصل‌های مورد علاقم از کتاب، فصل های چهار و هشت بودن و صفحه آخر کتاب وای آخرش خیلی زیبا تموم شد ( البته خب کل کتابو دوست داشتم وگرنه چنین یادداشتی نمی‌نوشتم براش😂 )
💘و باید بگم که شما قطعا با خوندن این جلد عاشق ماشق ویگو مایرز می‌شید و احترام بیشتری برای نیکلاس قائل می‌شید و قربون مکسیم می‌شید پسر عزیزم 😭💜 ( ایموجی نشان‌دهنده علاقه زیاد)
یه پیژامه پارتی‌مون نشه؟ واقعا نیاز دارم و دوست داشتم تو پیژامه پارتی‌ای که دالرگات برگزار کرد حضور داشته باشم⁦ ಥ⁠‿⁠ಥ⁩
💫 از لی میه نویسنده محترم تقاضا داریم که عزیزم نظرت درمورد نوشتن جلد سوم چیه؟؟؟؟؟ واقعا نیاز دارم بازم تو این فضا قرار بگیرم
عزیزم چطور دلت اومده تا الان که بلافاصله بعد جلد دوم جلد سوم رو نندازی بغل مردم؟ نه واقعااااااا!!!
✨ و ترجمه هم بخوام بگم باید بگم که ✨ ✨✨ همین ترجمه رو که اولین ترجمه کتابم هست بخونید و لذت ببرید
 البته جلد دوم فکر کنم فقط همین ترجمه رو داره فعلا 😂😂😂

درود و سلا
          درود و سلام ⚗️😴
پارسال تقریبا همین روزا بود که جلد اول رویافروشی دالرگات خوندم و غرق در مغازه رویاها شدم و از این مجموعه فانتزی لذت بردم!
امسال هم مجدد در فصل بهار جلد دوم مجموعه یعنی بازگشت به رویافروشی دالرگات خوندم و چه قدر دلتنگ ۵ طبقه رویافروشی و مدیر های هر طبقه و دالرگات و ودر و آسام و مکسیم و نیکلاس و بقیه بودم و الان نقطه اتمام و پایانی مجموعه شدیدا افسرده ام کرده!😭😭😭
🤠در جلد دوم که الان یادداشت اونو میخونید، یکسال از کار کردن پنی پر شورِ ما در فروشگاه می گذره و  پنی بعد از انتظار فراوان مجوز رفتن به شهرک صنعتی و دیدن استدیو های رویاسازی را گرفت و همین رفتن به شهرک صنعتی سرآغاز ماجراهای جدید برای او و تمامی کارکنان رویافروشی دالرگات می شه و چالش های جدیدی که گاها جدی و مخاطره آمیز هستن، بر سر راه اونها قرار می گیره که باید دید تا چه حد موفقیت آمیز اونا رو پشت سر می گذرونن.
🤠چرا این مجموعه دو جلدی برای من دوست داشتنی و امتیاز بالا بود:
۱.فضاسازی جذاب و توصیف های خوب نویسنده[توصیفات بیش از اندازه و خسته کننده و یا کم، طوریکه متوجه نشی و نتونی تصور کنی، نبودن اصلاااااا]
۲.داستان فانتزیِ جذاب، نه بچگانه، از دنیای خواب و رویا!
۳.نکات آموزنده ای که در قالب داستان گفته میشه؛ مثل:
_غنیمت شمردن زمان و زندگی کردن در زمان حال
_عدم حسرت خوردن
_نشان دادن تلاش و کوشش رویاپردازان کهنسال برای خلق رویاهای جدید و رقابت برای بهترین بودن که به شخصه این جنبه تلاش و کوشش را در کل رویافروشی دالرگات و در تمام طبقاتش دوست داشتم.☺️😊
۴.عدالت در داستان؛ ما در رویافروشی دالرگات هیچ برتری بینی بین انسان و سایر موجودات نمی‌بینیم و حتی یک طبقه جذاب برای حیوانات داریم.
🤠از خوبی های جلد دوم بیان یک سری سوالات جواب نگرفته از جلد قبلی بود و بخش های تاریک و داستان های ناگفته جلد اول در این جلد فاش می شه و دیدگاه قبلی نسبت به تعدادی از شخصیت ها تغییر خواهد کرد؛ مثال بارزش: ویگو مایزر(مدیر طبقه دوم)🫡🫡.
اماااا باز یک ماجرای اساسی و دوست داشتنی کتاب برای خواننده با پایانی باز در یک جای حساس تمام می شع و همین علت یک نیم ستاره امتیاز کمتر من به کتاب هست و از نویسنده تقاضا دارم جلد سوم را هم به نگارش در آورد.🤲🏻🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
از دیگر قشنگی های کتاب که حتی مترجم انگلیسی زبان کتاب هم اشاره داشت اینکه بعد از خوندن کتاب شما علاقه مند می‌شید که یک دفتر رویا برای خودتون داشته باشید و رویا ها و گاها کابوس هاتون🫨🥶 را بنویسید.
این کتاب به درد کیا میخوره ممکنه سوال خیلیا باشه:
۱.علاقه مند به ژانر فانتزی ، رئالیسم جادویی
۲.یکی که ناراحته و کابوس میبینه و افسرده است و می خواد یه کتاب بخونه که حالش خوب کنه
۳.برای نوجوانان دبیرستانی که می خوان یک کتاب خوب رده سنی یانگ ادالت (young adult) بخونن
۴.برای کسی ‌که خیلی وقته رمان نخونده و یا با یه رمان نشاط آور می خواد کتاب خوانی شروع کنه!
من پیشنهاد می کنم که این مجموعه قشنگ از دست ندید! :)))))
پ.ن.:این کتاب(جلد دوم) در خردادماه توسط نشر دانش آفرین، همخوانی و ایونت آن در انتهای خرداد ماه برگزار خواهد شد.جهت شرکت پیج اینستاگرام نشر را دنبال کرده تا از تاریخ های دقیق مطلع شوید.
و ممنون از توجه تون 💚🫰🏻🫶🏻🫰🏻💚

mobina

mobina

1404/3/5

اگه می‌تون
          اگه می‌تونستی خوابی بخری، اون‌هم دقیقاً همون خوابی که دلت می‌خواد، چی رو انتخاب می‌کردی؟ خوابی آرام‌بخش برای فراموشی؟ رویایی پرماجرا برای فرار از تکرار زندگی؟ یا شاید خوابی برای روبه‌رو شدن با خودت؟ ☁️
"بازگشت به رویافروشی دالرگات"، دومین جلد از دنیای خیال‌انگیزیه که نویسنده با ظرافت و زیبایی ساخته؛ جایی بین خواب و بیداری.🌙

روایت کتاب، مثل جلد اول، ساختاری اپیزودیک داره؛ هر فصل یه داستان یا ماجرای جداست، اما در نهایت همه‌ی بخش‌ها به هم مربوط می‌شن و یه نخ نامرئی اونا رو به هم وصل می‌کنه. این شیوه‌ی روایت، ضمن حفظ جذابیت، به خواننده اجازه می‌ده کم‌کم توی این دنیا غرق بشه و با کرکترها آشنا و همراه بشه.
"پنی" که حالا تجربه‌ی بیشتری توی فروشگاه داره، در مرکز خیلی از روایت‌هاست، و ماجراهاش با مشتری‌ها، همکارها و خود دالرگات، مسیریه برای شناخت بهتر دنیای رویاها و درون خودش.

مهم‌ترین مضمون این جلد، تأثیر خواب و رویا بر روان آدم‌هاست. توی دورانی که اضطراب، بی‌خوابی و فرسودگی روانی همه‌گیر شده، رویاهایی که توی این فروشگاه فروخته می‌شن، حکم یه جور "پناه" رو دارن؛ خواب‌هایی برای فرار، برای التیام، یا حتی برای روبه‌رو شدن با خود.❤️‍🩹
همچنین، کتاب به‌صورت نمادین به موضوعاتی مثل رخوت، تنهایی، فشار اجتماعی، ترس از شکست، و میل به پذیرفته شدن هم می‌پردازه. هر خواب خریداری‌شده، انگار تمثیلیه از یکی از این زخم‌ها.

یکی از چیزهایی که عاشقشم، جهان‌سازی نویسنده‌ست که واقعاً خلاقانه‌ست. نه‌تنها یه فروشگاه رویایی ساخته، بلکه یه دنیای کامل با قوانین خودش، کارکنای متخصص و مشتری‌های متنوع خلق کرده که هرکدوم با داستان منحصربه‌فردشون به این دنیای فانتزی جون می‌دن. و توی جلد دوم، خیلی چیزهای بیشتری از این دنیا رو کشف می‌کنیم.🎀

👤 یکی دیگه از چیزهایی که خیلی دوست دارم، شخصیت‌پردازیه. کرکترها اون‌قدر زنده و واقعی‌ان که راحت می‌تونی باهاشون ارتباط بگیری، درد و دل‌هاشونو بفهمی و دلت بخواد بیشتر بشناسی‌شون. صرفاً یه سری شخصیت تک‌بعدی و گذرا نیستن که نشه درکشون کرد.

توی این جلد، هم شخصیت‌های جدید وارد می‌شن، هم شخصیت‌های آشنای جلد اول عمیق‌تر بهشون پرداخته می‌شه. از پنی که با کنجکاوی و حساسیت خاصی به نیازهای مشتری‌ها گوش می‌ده، تا دالرگاتی که مثل همیشه باهوش و مرموزه و انگار یه نقشه‌هایی پشت‌پرده داره، و مدیرهای طبقات که حالا برامون آشناتر و دوست‌داشتنی‌تر شدن؛ مثل ویگو مایرزی که توی جلد اول شخصیت خشک و سخت‌گیری داشت، ولی این‌بار انقدر بهش نزدیک می‌شیم و بهتر می‌شناسیمش که ممکنه خودمونم غافلگیر بشیم از اینکه چقدر می‌تونیم دوستش داشته باشیم.✨️🥲

رویاپردازهای معروف هم بیشتر از قبل وارد داستان می‌شن. واوا اسلیپ‌لند و رویاهای منحصربه‌فرد و زیباش، کیک اسلامبر با رویای نهنگ قاتل و سلیقه‌ی خاصش، مکسیمِ عزیزدلم و کابوس‌هاش، بابانوئلی که تایم استراحتشه، بانچو و رؤیاش برای حیوونا، و خیلی‌های دیگه.
حتی اونایی که توی جلد قبل فقط اسمشون رو شنیده بودیم یا فقط مدل رؤیایی که می‌ساختن رو می‌دونستیم و رفتارشون یا داستانشون برامون روشن نبود، این‌بار بیشتر می‌شناسیمشون. مثل دوجه.
و حالا که صحبت از دوجه شد... بدون شک قراره عاشقش بشین! یه مدل حرف زدن خاص داره که انقدر بهش میاد که آدم نمی‌تونه نخنده و عاشقش نشه!💘
و همین حضور رویاپردازها و داستان‌هاشون رو من بی‌نهایت دوست داشتم! به شخصه عاشق اینم که بعد از رویا دیدن به این فکر کنم چه رویایی از دالرگات خریدم و کدوم رویاپرداز طراحیش کرده.🤭
(راستی، کیک اسلامبر رویاپرداز مورد علاقه‌ی منه. خیلی دوست دارم یه روز شانس اینو داشته باشم که یکی از رویاهای ساخته اون رو ببینم.💘
و مکسیم... قطعاً شخصیت مورد علاقه‌مه! توی این جلد حضور بیشتری داره و انقدر دوست‌داشتنیه که می‌تونم تا ابد بوجی‌بوجیش کنم!🤏🏻)

و مورد بعدی، روند کتابه. کتاب متن روون و جذابی داره که شما رو با خودش می‌بره تا رازهای بیشتری از این دنیا کشف کنین. البته اوایل کتاب، مخصوصاً دو فصل اول، روند نسبتاً کندیه و ممکنه برای بعضی‌ها کمی حوصله‌سربر باشه. توی این دو فصل، نویسنده دوباره داره فضاسازی می‌کنه؛ درست مثل ابتدای جلد اول. کم‌کم کرکترها وارد داستان می‌شن و فضا جون می‌گیره.
برای من این بخش‌ها یه حس نوستالژیک قشنگ داشتن. دلم برای اون دنیا و اون شخصیت‌ها تنگ شده بود. حتی برای کسی مثل اسپیدو!😂
با اینکه با اولین دیالوگش گفتم "باز شروع کرد!" و دستمو کوبیدم به پیشونیم، ولی واقعاً از دیدنش خوشحال شدم!

توی این جلد، به یه‌سری از سؤال‌هایی که توی جلد اول برامون ایجاد شده بود جواب داده می‌شه، و نویسنده خیلی با ظرافت و قشنگ، اتفاقات جلد اول رو به این جلد و حتی به اون داستان قدیمیِ معروف توی این دنیا ربط می‌ده.

و در نهایت، پایان کتاب! درست همون‌جایی تموم می‌شه که دلت می‌خواد بمونی؛ یه لحظه‌ی قشنگ، پر از حس، که دلت می‌خواد کش بیاد، ادامه پیدا کنه، بیشتر توش بمونی. اما یهو به خودت میای و می‌بینی کتاب تموم شده.
انقدری قشنگه که دلت می‌خواد جلد سوم همین فردا بیاد که دوباره بری توی اون دنیا و با این کرکترها همراه بشی. (*فریاد زدن* لطفا جلد سوم رو بهم بدین.😭)

خلاصه، اگه جلد اول رو دوست داشتین، بهتون پیشنهاد می‌کنم که این جلد رو هم بخونین؛ دوباره به دنیای رویاها قدم بذارین و از رویافروشی دالرگات دیدن کنین.☁️