@moon_18

با واژه‌ها نجوا می‌کنم و با سطرها گم می‌شوم🙂‍↔️✨️

نمایش همه

1404/5/21

این کتاب در مورد یه کتاب‌فروشی و صاحبش ای جی فیکری هست
مردی که چند ساله همسرش رو از دست داده و بعد از اون زندگی براش هیچ معنایی نداره، از شغلش متنفر شده و کتاب کمیاب گرون قیمتش ربوده شده و پس اندازش رو از دست داده
تا اینکه یه بچه دو ساله توی مغازه‌ش پیدا می‌کنه و کل زندگیش عوض میشه...

❗️❗️اینجا یکم اسپویل داره❗️❗️

فکر می‌کنم تا به اینجا برای من این غیرقابل‌پیش‌بینی‌ترین کتابی بوده که خوندم( البته اگه کتابای معمایی و جنایی رو در نظر نگیریم)
چون اصلاااا فکر نمی‌کردم پایان کتاب اینطور غمگین باشه
چطور یه داستانِ آرومِ گوگولیِ دوست داشتنی تبدیل شد به داستانی که منو به گریه انداخت؟!
(واقعیت اینه که من با کتابای غمگینی که اشک همه رو درآورده گریه نکردم اما با این کتاب چرا!
برای خودمم عجیبه😂)

❗️❗️❗️❗️

متن کتاب روان بود
روند داستان خیلی خوب بود و من رو وادار می‌کرد به خوندن ادامه بدم
موضوع کتاب و شخصیت ها رو دوست داشتم
اما بنظرم خیلی سریع زمان جلو رفت میتونست جزئیات یکم بیشتر باشه و روند آروم‌تر باشه
در کل خیلی حس و حال خوبی داشت و قطعا پیشنهادش میکنم:)

*** از روی این کتاب یک فیلم سینمایی هم اقتباس شده که من اصلا خوشم نیومد، خیلی از جزئیات حذف شده و فکر می‌کنم اگر کتاب رو نخونده بودم متوجه خیلی از بخش‌های فیلم نمی‌شدم

1404/5/15

خب این کتاب رو دوبار از کتابخونه گرفتم
به خاطر نویسنده برش داشتم
بار اول از حجمش یجورایی ترسیدم🙈 ۲۰ صفحه بیشتر نخوندم و پسش دادم
اما این دفعه خیلی سریع تمومش کردم و باید بگم عجب کتابی بود!
تا صفحه ۷۰ حدودا خسته کننده ست اما بعد داستان میوفته رو دور تند جوری که نمیشه کتاب رو زمین گذشت
مخصوصا نیمه دوم کتاب که انقدر اتفاقات پشت سر هم و به سرعت اتفاق میوفته که نمیشه داستان رو رها کرد
ایده داستان عاااالیه، بلیک کراوچ واقعا نابغه‌ست
یه جوری از لحاظ علمی کتاب نوشته که انگار واقعا همچین اتفاقاتی ممکنه یا پیش اومده!
فقط خیلی از توصیفات اضافی میتونست نباشه و حجم کتاب کمتر بشه اما اصلا گول ظاهرو نخورید خیلی راحت تمومش می‌کنید
یکم ممکنه اولش داستان پیچیده باشه و سوالاتی براتون ایجاد بشه اما نگران نباشید در ادامه همه چیز روشن میشه👌🏻
با خوندن هر قسمت از کتاب دقیقا تصور می‌کردم دارم یه سریال می‌بینم و واقعا کاش یه سریال از این کتاب ساخته بشه خیلی عالی میشه🫡
و پایان کتاب فوق العاده بود دقیقا همون چیزی که میخواستم😭🤌🏻
ترجمه کتاب هم خیلی خوب بود
قطعا این کتاب (و همه کتاب‌های کراوچ👀)  رو به علاقه‌مندان ژانر علمی تخیلی پیشنهاد میدم
اگر هم تا حالا این ژانر رو امتحان نکردید با کتاب‌های کراوچ شروع کنید عاشقش می‌شید🤝🏻

1404/3/22

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

فعالیت‌ها