نهمین روز از ماه نوامبر
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
کتاب «نهم نوامبر» رمانی نوشته ی «کالین هوور» است که نخستین بار در سال 2015 به چاپ رسید. «فلن» روز قبل از نقل مکان به آن سوی کشور، با رمان نویسی جوان به نام «بن» آشنا می شود. آشنایی نه چندان به موقع آن ها باعث می شود «فلن» آخرین روزش در لس آنجلس را در کنار «بن» بگذراند، و به این ترتیب، زندگی پر فراز و نشیبش به منبع الهامی برای «بن» در خلق رمانش تبدیل شود. این دو در طول زمان و روابط گوناگون خود، هر سال در همان روز با یکدیگر ملاقات می کنند. تا این که یک روز «فلن» شک می کند که آیا «بن» در حال گفتن حقیقت بوده یا فقط واقعیتی بی نقص را از خودش ساخته تا پیچ و خم نهایی داستانش را به وجود آورد. آیا رابطه ی «بن» با «فلن»—و همینطور رمانش—را می توان یک داستان عاشقانه در نظر گرفت؟
بریدۀ کتابهای مرتبط به نهمین روز از ماه نوامبر
1403/5/25
1402/4/12
1403/5/13
1403/2/1
عاشق کسی بشی که باعث و بانیه رنج عظیم تو زندگیته.😔 وقتی حقیقت رو بفهمی ،میتونی اونو ببخشی؟ میتونی بیشتر از قبل دوستش داشته باشی؟عاشق بمونی؟ خودم ! نمیتونم قول بدم. داستان برای من اوایل دوست داشتنی بود بعد غیرقابل تحمل از عشق آبکی و آخر با فهمیدن حقیقت زیبا شد.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/10/25
1402/7/21
1402/10/15
1403/2/18
کالین هوور،نویسنده پر حاشیه! شاید اسم این نویسنده رو شنیده باشید،یا دست کم کتاب های: ما شروعش میکنیم/ما تمامش میکنیم ،به گوشتان خورده باشد. حقیقت این است که این رمان های درام_عاشقانه ترکیبی از چیز های کلیشه ای و دم دستی،با محرکات احساسات افراد به ویژه نوجوان هاست! خلاصه بگم،این کتاب هرگز عالی نیست،اما ارزش خواندن دارد.سورپرایزتان میکند،احساسات تان را تحریک میکند و در آخر احتمالا خوشحالتان میکند!
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/2/24
1403/8/1