نظرها (9) نورماه💚؛ دیروز این کتاب ها کارشون لمس کردن قلبته🥲🎀؛ 16 کتاب با تک تک لحظات این کتاب ها میشه ذوق کرد؛ عاشق شد؛ خوشحال شد؛ تعجب کرد؛ غمگین شد؛ اشک ریخت؛ و در اخر با تموم شدنش با خودت میگی حالا چجوری از دنیای این کتاب دل بکنم و به دنیای خودم بگردم؟🖇️❤️🩹. 91 9 13 (0/1000) نظرات Narges دیروز دختر مهتاب رو میخوام چند وقت دیگه شروع کنم و خیلی براش ذوق دارم✨4 1 نورماه💚؛ دیروز امیدوارم ازش خوشت بیاد چون به قدری دنیای قشنگی توی خودش داره که منی که یه مدت بود ریدینگ اسلامپ بودم رو نجات داد و با تک تک لحظاتش همراه کرد 😭🤍 0 Narges دیروز واقعا😍 فکر کنم یکی از بهترین کتابایی میشه که خوندم✨ @zeinabmofayezi 0 نورماه💚؛ دیروز بعد از خوندنش حتما نظرتو راجع بهش بهم بگو🥹🤍 @N.Ch 1 پاسخ های بیشتر 𝓕𝓪𝓽𝓮𝓶𝓮𝓱 17 ساعت پیش چه کتابای قشنگییی🥹🩷1 1 نورماه💚؛ 13 ساعت پیش ممنونم زیبااااا😭💘. 1 نیایش ✩ 16 ساعت پیش چه لیست قشنگی:) 1 1 نورماه💚؛ 13 ساعت پیش امیدوارم با خوندنشون لذت ببری🥲🖇️ ممنونممم گُلی✨🌸 1
نورماه💚؛
دیروز