@namiramoon

*فرفری ای که دوست نداره فرفری باشه*
_مبتلا به بیماری سست شدن دست و پا در اثر ورود به کتابفروشی

نمایش همه

1404/5/25

اگر میخوایید این کتاب بخونید تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بعد خوندن این کتاب دقیقا اون حسی رو دارید که غروب پاییزی ی فیلم تاحدودی تلخ عجیب و یا حتی با پایان باز دید و بعدش در سکوت غرق شدید پس انتخاب خوندنش با خودتون من بعد از خوندن کتاب تهی شدم اگر یک شخصیت قرار بود حس تنهایی رو القا کنه قطعا اون شخصیت جیهون خواهد بود با اعماق وجودم اون حس تنها بودن انسان رو چشیدم اینکه واقعا تنهایی ترسناکه یا لذت بخش اینکه گاهی اوقات بودن ی سگ یا چندتا نامه مفهوم تنهایی رو عوض میکنه .
فکر میکنم همه ما یک جیهون درون خودمون داریم که فراموشش کردیم  یا شایدم جیهون ی استعاره از زندگیه خوشی های کوچیک، غم ،همسفر خوب، آدمایی که هر یک داستانی دارن خودشناسی ،تنهایی ،خانواده، سکوت،از دستدادن،خاطرات،اشتباه کردن و... ترکیب این ها میشه زندگی ....
ی ستاره نمیدم چرا؟ چون انسان عاشق چیزهای غیرواقعی و شیرینه و منم ی انسانم و کنار اومدن با واقعیت و فضای این کتاب کمی رنجوندم شاید چون واقعیت ها گیرم انداختن

1404/5/11

راستش حس عجیبی دارم و کلمات مناسبی پیدا نمیکنم این کتاب اصلا کتاب بدی نبود ولی احتمالا به کسی معرفیش نمیکنم و راجبش حرف نمیزنم میزارم برای خودم بمونه نمیتونم بگم عاشقشم ولی ی جای نرم و تمیزی از کتابخونه قلبم بهش داده شد ی که کتاب تند پیش نمیره ولی کند هم نیست درکش دشوار نیست ولی آسونم نیست شاهکار نیست ولی ارزشمنده واقعا عجیبه شاید چون مثل زندگی واقعی میمونه و چیزایی که فراموش کردیم یادآوری میکنه تمام مدت حس میکردم منم یکی از مشتری های کتاب فروشی ام کتاب می‌بستم و شب بعد یا چند وقت بعد باز به کتاب فروشی سر میزدم و لذت می‌بردم  این کتاب برام ی جای امن و آروم بود نه مثل داستان های فانتزی که برای فرار از واقعیت بهش پناه ببرم بلکه داستانی بود که کمک می‌کرد آروم آروم واقعیت رو مزه کنم در نهایت من همیشه کتاب هایی که احساساتم رو درگیر می‌کنند بعد از تموم شدن در آغوش میگیرم نمیدونم به نشونه وداع یا اینکه میخوام مطالب کتاب رو با قلبم هم حس کنم اینکار رو میکنم ولی این کتاب هم در آغوش گرفتم پس برام خاصه ی چیز خاص برای خودم و تنهایی هام

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.