معرفی کتاب پاندای بزرگ و اژدهای کوچک اثر جیمز نوربری مترجم نازنین فیروزی

جیمز نوربری و 2 نفر دیگر
3.9

1,093

1400/1/2

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

Joing Big Panda &  Tiny Dragon on their travels.They often get lost and make a lot of mistakes.But therein lies the beauty of life.Join Big Panda and Tiny Dragon on their travels with this beautiful hardback book that contains over 70 illustrations including ones that have not been published online (at BigPandaandTinyDragon.com). Special Edition:The special edition is signed by James, and includes a colour bookplate on the inside cover with the edition number as well as a dediction or note inside the book.

لیست‌های مرتبط به پاندای بزرگ و اژدهای کوچک

نمایش همه

پست‌های مرتبط به پاندای بزرگ و اژدهای کوچک

کتابی که وقتی باز میکنی از بوی قشنگش کیف میکنی
کتابی که وقتی تصاویرش رو نگاه میکنی دوست داری هزار سال نگاهش کنی
منی که زیاد اهمیتی نمیدم جزء به جزء هر تصویر رو نگاه میکردم و حیفم میومد نگاهمو بگیرم ازش
کتابی که وقتی میخونیش توقع یه کتابیو داری که کلی متن داشته باشی  ولی همه حرفشو توی چند تا جمله خلاصه کرده
و به قول معروف آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند  این هم روی جملاتش صدق میکنه و هم روی تصاویرش
تصاویرش به قول نویسنده هر کدام تکه ای از روح او هستند.
کتاب یه چیزی تو مایه های شازده کوچولوعه ولی اونقدری داستانی نیست
فقط جملات مفید یه مکالمه رو داخلش گذاشته و واقعا خیلی حس خوبی میگرفتم از جملاتش
مثلا:
پاندای بزرگ گفت:(فصل ها کاملاََ با هم متفاوت اند ولی هر کدوم شگفتی های خودشون رو دارن.)
اژدهای کوچگ با نیشخند گفت:(درست مثل ما)

یا مثلا
اژدهای کوچک پرسید:این درخت چه جوری هنوز سر پاست؟
پاندای بزرگ گفت: توی وضعیت بهتر ریشه هاش عمیق شده ان.حالا می تونه هر طوفانی رو پشت سر بذاره.

کتاب پاندای بزرگ و اژدهای کوچک را به پیشنهاد یکی از دوستانم خواندم.

نیمه‌شب بود و خوابم نمی‌برد. در اپلیکیشن طاقچه می‌گشتم و وقتی دیدم در بی‌نهایت موجود هست، سریع بازش کردم.

متن کتاب و نقاشی‌هایش چنان جذبم کرد که خواب از سرم پرید. می‌خواندم و گاه غرق نقاشی‌هایش می‌شدم.

کتاب کوتاهی که سفر پاندای بزرگ و اژدهای کوچک را در چهار فصل سال نشان می‌دهد و تمام مطالب، گفت‌وگوهای این دو موجودِ متفاوت است.

صحبت‌هایی کوتاه درباره‌ی زندگی، سختی‌ها، دوستی و... که در وهله‌ی اول ممکن است خیلی ساده و حتی کلیشه‌ای به نظر برسند اما مهارت نویسنده در نوع بیان و چیدمان آن‌ها در کنار هم با وجود تشبیه‌هایی که دارد، همچنین نقاشی‌های روح‌انگیزش، باعث می‌شود که از خواندن و دیدن این کتاب لذت ببری.

در آخر نویسنده توضیحات کوچکی درباره‌ی نوشتن و نقا‌شی‌های کتاب داده است که می‌گوید:
من تمام نقاشی‌ها را با جان و دل کشیده‌ام و فکر می‌کنم به همین دلیل است که آن‌ها با مردم حرف می‌زنند؛ در تک تک‌شان تکه‌ای کوچک از روح من هست.

وقتی این جمله‌های نویسنده را خواندم، هیجان‌زده شدم چون فکر نمی‌کنم تا به حال نقاشی‌ای در کنار کلمات، آنقدر برایم ارزشمند و زیبا به نظر رسیده باشد. به حدی که دوست دارم این کتاب را به صورت چاپی بخرم تا هر از گاهی ورقش بزنم و از احساس آرامشی که در صفحه به صفحه‌اش وجود دارد لبریز شوم.

🔸"پاندای
          🔸"پاندای بزرگ و اژدهای کوچک"، داستانی ساده در ظاهر، اما عمیق در معنا، همچون یک تابلوی نقاشی ظریف، هستی و جستجوی معنا را به تصویر می‌کشد. این کتاب، سفری است درونی، یک سیر و سلوک عرفانی در دل طبیعت، با دو همراه دوست‌داشتنی: پاندا، نماد سکون و پذیرش، و اژدها، نماد حرکت و اشتیاق.
🔸در این سفر، پاندا و اژدها، نه فقط دو موجود متفاوت، بلکه دو وجه از وجود انسانی را نمایندگی می‌کنند. پاندا، با آرامش و خونسردی‌اش، به ما یادآوری می‌کند که گاهی باید ایستاد، سکوت کرد و به صدای درون گوش سپرد. او پذیرای لحظه‌هاست، چه شادی و چه غم، و در هر تجربه، درسی برای آموختن می‌یابد. اژدها، اما، همواره در جستجوست. او تشنه‌ی دانستن و تجربه کردن است، و با شور و حرارتش، ما را به سوی ناشناخته‌ها سوق می‌دهد.
🔸این دوگانگی، در واقع، انعکاسی از تضادهای درونی ماست. ما نیز مانند پاندا، نیازمند آرامش و سکون هستیم، تا بتوانیم با خودمان خلوت کنیم و به معنای زندگی‌مان پی ببریم. و هم‌زمان، مانند اژدها، باید به دنبال رشد و تعالی باشیم، از چالش‌ها نهراسیم و با اشتیاق به سوی آینده گام برداریم.
🔸"پاندای بزرگ و اژدهای کوچک"، به ما می‌آموزد که تعادل، کلید خوشبختی است. نه می‌توان تمام عمر را در سکون گذراند و نه می‌توان همواره در تکاپو بود. باید آموخت که چگونه بین این دو حالت، تعادل برقرار کرد و از هر دو جنبه‌ی وجودی خود بهره برد.
🔸این کتاب، همچنین، یادآوری می‌کند که زیبایی، در سادگی نهفته است. پاندا و اژدها، در دل طبیعت، بدون هیچ زرق و برقی، با تجربه‌ی لحظه‌ها و درک ارتباط خود با جهان هستی، به آرامش و سعادت می‌رسند. آن‌ها به ما نشان می‌دهند که برای خوشبخت بودن، نیازی به چیزهای پیچیده و دست‌نیافتنی نیست. کافی است به اطراف خود نگاه کنیم، به صدای طبیعت گوش دهیم و از زیبایی‌های کوچک زندگی لذت ببریم.
🔸"پاندای بزرگ و اژدهای کوچک"، نه فقط یک داستان، بلکه یک راهنماست. راهنمایی برای زندگی بهتر، برای یافتن معنا و برای رسیدن به آرامش درونی. این کتاب، همچون یک دوست دانا، همواره در کنار ماست، تا در مسیر پر فراز و نشیب زندگی، یاری‌مان کند و به ما یادآوری کند که خوشبختی، در درون خود ماست.