معرفی کتاب به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید اثر هوانگ بوروم مترجم آنیتا پارسا

به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید

هوانگ بوروم و 2 نفر دیگر
4.1

1402/1/1

رمان «به کتاب‌فروشی هیونام دونگ خوش‌آمدید»، روایتی است از رها کردن، فروریختن و سپس آجر‌به‌آجر بنا‌ کردن یک شخصیت و زندگی جدید. خانم «هوانگ یوروم»، نویسنده‌ی کره‌ای در اولین رمان خود یکی از دغدغه‌های مهم انسان را مورد بررسی قرار داده است. در این اثر، فردی دچار تحول بنیادین می‌شود که نه‌تنها در فقر و تنگنا نیست، بلکه هم از نظر موقعیت اجتماعی و اقتصادی و هم از نظر وضعیت خانوادگی و زناشویی در شرایط اید‌ه‌آلی است. یونگ جو، زن قهرمان داستان پس از گذراندن یک زندگی به‌ظاهر عالی و مرفه، احساس خلأ شدیدی می‌کند و به تمام داشته‌های قبل پشت‌پا می‌زند. از کار پردرآمدش استعفا می‌دهد و زندگی مشترکش را نیز به متارکه می‌کشاند. این راه دردناک مسیری پرپیچ‌وخم است که درنهایت، به یک مغازه‌ی کوچک کتاب‌فروشی ختم می‌شود. زن تنهای داستان، حالا از تمام دنیا یک کتاب‌فروشی متروک و کوچک دارد که شاید آرزوی تمام زندگی‌اش بوده است. از این مرحله است که زندگی یونگ جو کمی روشن می‌شود؛ ابرهای سیاهی که تمام طول عمر در ورای تجملات ظاهری ذهن و قلبش را پر کرده حالا به‌واسطه‌ی پرتوهای حقیقت درونی کم‌کم روشن می‌شود. زن قهرمان داستان در تنهایی و سکوت کتاب‌فروشی جذب گم‌شده‌ی همیشگی‌اش، یعنی کتاب می‌شود و رفته‌رفته با چندوچون مغازه‌داری و کتاب‌فروشی خو می‌گیرد. درنهایت، می‌شود همانی که باید بشود و نویسنده با روایتی جذاب جواب صبر و استقامت قهرمانش را می‌دهد. جهان یونگ جو پر می‌شود از نویسندگان و خوانندگانی که برای او مانند یک خانواده‌ی قدیمی هستند. دیگر این کتابخانه نه یک محل متروک و غم‌زده که مأمنی برای تمام ارواح شیفته و دل‌بستگان کتاب، فرهنگ و داستان می‌شود.
رمان «به کتاب‌فروشی هیونام دونگ خوش‌آمدید»، کتابی است در مدح کتاب و داستان. نویسنده با این بهانه سراغ دغدغه‌ی بزرگی می‌رود و آن خو کردن انسان‌ها به چیزی است که به آن تعلق ندارند. پیچ‌وتاب قهرمان در این داستان همان هزینه‌‌هایی است که افراد باید پرداخت کنند تا از پیله‌ای که به دور خود بافته‌اند رها شوند و روح و جانشان را پرواز دهند.
مطالعه‌ی این رمان برای افرادی که شیفته‌ی رمان «کتابخانه‌ی نیمه‌شب» هستند، افرادی که از شرایط اکنون خود راضی نیستند و شیفتگان داستان و کتاب می‌تواند لذت‌بخش باشد.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید

نمایش همه

راستش به خاطر وایب کتاب‌طورش خریدمش. نگران  بودم که ادبیات کره تینیجری باشه. ولی کتاب، عمیق‌تر از اینا بود.دلم نمیومد تند بخونمش و هی وقفه عمدی مینداختم و به چیزایی که خونده بودم فکر می‌کردم.

داستان یه خطی کتاب اینه: دختری که از کار کارمندیش استعفا میده تا رویای کتاب‌فروشی زدنش رو محقق کنه. کلا تو همین کتاب‌فروشی میگذره با شخصیتای محدود. مثل یه تراپیست با آدم رفتار می‌کنه. مجبورت می‌کنه به چیزایی که ازشون می‌ترسی، فکر کنی؛ با خودت روراست باشی و  دنبال خودت بگردی وسط مشغله‌های رنگارنگی که به اسم زندگی ریختی سر خودت. (آدم جوگیری نیستم ولی خوندن این کتاب بهم جرات استعفا داد از کاری که برام فرسایشی شده بود، بدون اینکه ترس بعدش چیکار کنم بتونه مانعم شه)

همه شخصیتای این کتاب، قدمای کوچیکی رو به جلو برمیدارن، چه یادگرفتن کار جدید باشه، چه ایجاد یه تغییر تو زندگی.حتی ممکنه کاری که میکنن با تعریف جامعه از موفقیت خیلی فاصله داشته باشه. قضاوت بقیه براشون مهم نیست و تلاششون و رضایتشون از جایی که هستن معیار سنجش حال خوبشونه.

ALL ABOUT SHIN

ALL ABOUT SHIN

1403/11/16

کتاب به کتاب فروشی هیونام دونگ خوش آمدید یه رمان احساسی و آرامه که به زندگی و احساسات یه کتاب فروش به نام اً یونگ می پردازه. این کتاب داستانی ساده ولی عمیق داره که بیشتر روی تنهایی، امید و اثر کتاب ها روی زندگی افراد تمرکز می کنه. اً یونگ یه زن جوون و تنهاییه که بعد از پشت سر گذاشتن دوران سختی، کتاب فروشی کوچیکی توی محله هیونام دونگ راه می اندازه. در طول کتاب، ما با مشتری های مختلفی که به کتاب فروشی میان و داستان های شخصی خودشون رو با خودشون میارن، آشنا می شیم. هرکدوم از این مشتری ها تاثیر خاصی روی زندگی اً یونگ می ذارن و در عین حال، کتاب ها هم نقش مهمی در این روابط بازی می کنن. یکی از نقاط قوت کتاب اینه که خیلی از روزمرگی ها و لحظات ساده زندگی حرف می زنه و با همین لحظات ساده، احساساتی عمیق مثل تنهایی، از دست دادن و امید به آینده رو به تصویر می کشه. همچنین، عشق به کتاب و تاثیر کتاب ها روی آدم ها از مهم ترین تم های این رمانه. اگر عاشق کتاب ها و فضای دنج کتاب فروشی هستی، این کتاب حس خیلی خوبی بهت می ده. اما ممکنه برای کسایی که دنبال داستان های پرهیجان و پراتفاق هستن، این کتاب کمی کند و ساده به نظر بیاد. داستان بیشتر روی احساسات و فضای آرام و ساکت زندگی اً یونگ تمرکز داره و اتفاقات بزرگ و غافلگیرکننده ای توی اون رخ نمی ده. به همین خاطر، ممکنه همه با ریتم کند و حال و هوای آرامش بخش کتاب ارتباط نگیرن. در مجموع، به کتاب فروشی هیونام دونگ خوش آمدید کتابیه که با روایت آرام و احساسی خودش به قلبت نزدیک می شه و تو رو به دنیای آدم هایی می بره که با کتاب ها و لحظات ساده زندگی، دوباره خودشون رو پیدا می کنن.