معرفی کتاب شاهزاده سنگدل اثر هالی بلک مترجم رضا موسوی

جلد 1

ناشر
باژ
1399/2/13

می خواهم مثل آن ها باشم؛ همچون شمشیرهایی که در آتش مقدس  ساخته شده اند و تا ابد زنده اند.و بین شان کاردن از همه زیباتر است، بیشتر از دیگران از او نفرت دارم، آنقدر که وقتی نگاهش میکنم، نمی توانم درست  نفس بکشم.جود هفت ساله بود که پدر و مادرش کشته شدند و او و دو خواهرش دزدیده شدند تادر دربار بزرگ پریان زندگی کنند. ده سال از آن ماجرا می گذرد و جود چیزی نمی خواهد جز اینکه متعلق به این دنیا باشد. اما او فانی است و بیشتر پریان از موجودات فانی متنفرند. مخصوصا شاهزاده کاردن، جوان ترین و پلیدترین پسر شاه بزرگ.جود برای رسیدن به جایگاهی در دربار، باید با کاردن رویا رو شود و عواقبش را بپذیرد.حینی که او بیشتر و بیشتر غرق دسیسه ها و نیرنگ های قصر میشود، به مهارتش در جنگ وخون ریزی نیز پی می برد.اما وقتی دربار پریان به خاطر خیانت یکی از درباریان در معرض خطر قرار میگیرد، جود باید زندگی اش را به خطر بیندازد تا خواهرش و سرزمین پریان را نجات بدهد... .

لیست‌های مرتبط به شاهزاده سنگدل

نمایش همه

بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از معروف‌ترین مجموعه‌ها که توسط نشره باژ منتشر شده و طرفداران زیادی هم داره!
اما به طور کلی برای بهتر بررسی کردن بیاید داستان رو به ۳ قسمت از صفحه‌ی اول تا صفحه‌ی آخر تقسیم کنیم.

قسمت اول برای من آنچنان جذاب نبود و روند داشت نسبتا کند بود و موقع خوندن من یاده اون فیلمای آسیای شرقی که اگر اشتباه نکنم اسمشون پسران برتر از گل بود مینداخت😂 ، البته این درمورد بخشی از قسمت اوله داستانه(محوره این حرفم کاردنه)

قسمت دوم داستان بهتر بود و ادم برای خوندن اشتیاق بیشتری داشت و سرعت جلو رفتن بیشتر بود ، اما بازم به هدف انچنانی‌ای نرسیدیم

قسمت سوم کتاب ، بهترین بخشش بود چون داستان به اوجش رسیده بود و یجورایی محوریت هر شخصیت واضح تر شده بود و آدم میدونست الان دیگه باید طرف کی رو بگیره.

در کل توقع بیشتری داشتم برای شروع و اونم این قیمت کتاب ، اما بازم نمیخوام خیلی زود قضاوت کنم و بازم برای نظر قطعی باید ادامه‌ی مجموعه رو بخونم.
اما از ایده‌ی جالب این داستان نباید ساده گذشت ، چون خلاقیته خوبی پشت داستان بود.
خوندنش خالی از لطف نیست و میتونه براتون جذاب باشه!

۳.۷۵
قبل از هر چیزی باید خیلی خلاصه این رو بهتون بگم که از نظر من این کتاب چندان خاص نیست اما بخاطر اینکه کتاب فانتزی با قدرت چسبوندنتون به صندلی مبل یا هر چیز دیگه ایه که روش کتاب میخونیده به امتحانش می ارزه و براتون اوقات خوشی فراهم میکنه
---------------
شاهزاده سنگدل چیزی بود که قطعا در این لحظه از زندگی بهش نیاز داشتم چون سریع به پایان
رسید و از صد صفحه آخر کتاب مشخص شد که چرا به من پیشنهاد میشد و واقعا میتونست چیزی باشه که من عمیقا میپسندم اما این قطعیه که خیلی با چیزی که توی تیک تاک و... میگن فرق داره و حتی نصف اون تروپ ها واقعا توش حس نمیشه و واقعا عشق و عاشقی خاصی داخلش نخواهیم دید همچنین ویلن خاصی هم وجود نداره و حقیقتش به نظر من تقریبا میشه نصف اول کتاب رو حذف کرد بدون از دست دادن چیز خاصی
اما خب بهترین چیز ها راجع بهش اینا بودن :
- اول اینکه الف ها رو طوری نشون میده که به نظر من واقعا میتونن باشن اما خب میشه گفت یکم تک بعدی بودن گاها گونه الف ها داخلش و چیز جدیدی اضافه نشده بود که صرفا سلیقه شخصی منه( اگه به این دید به الف ها علاقه دارید اقای استرنج و دکتر نورول رو پیشنهاد میدم )
- سرعت کتاب بالا بود و میشد در یک نشست خوندش

در مجموع حس میکنم قرار بود داستان شخصیت هایی باشه که اکثرشون با چیزی که نشون میدن فرق دارن ... درواقع داستان کسی بود که فکر میکرد چیزی رو پنهان میکنه در حالی که بقیه گاها از اون پنهان کار تر بودند

در مورد شخصیت پردازی میتونم این رو بگم که حقیقتش واقعا به هیچ کدوم از کاراکترا به اون شکل اهمیت نمیدادم و مهم نبود کی بمیره و.. میدونستم که ذره ای احساساتم درگیر نخواهد شد
همچنین حس میکنم که این شخصیت ها توی جلد های بعد بیشتر به کار میان وگرنه میگفتم که واقعا یک سری کاراکتر ها هم به راحتی میتونستند حذف بشن

همچنین من چندان سیاست عمیقی در کتاب ندیدم و اتفاق غافلگیر کننده ای و کلا این کتاب رو بیشتر برای فان میشه خوند نه برای یافتن چیزی بی همتا

از نظر زیبایی بصری اما میشه گفت کتاب خوب بود و کن شخصا انتخاب های استایلی جود رو میپسندیدم:))
چند تا چیز رندوم راجع به بعضی شخصیت ها:
یطورایی لوک به نظرم داخلش بانمک بود و از اونجایی که کاردن تبدیل به یه تردست مست شد هم ازش خوشم اومد خصوصا اونجا که جود اومد تو و دید داره با اونا ورق بازی میکنه:))
خود جود آما خیلی کمتر از تصورم چشمم رو گرفت که نا امید کننده بود
ویویی رو دوست داشتم و حتی بعضی لحظات کوتاه پدر خونده اش رو