یادداشت Satoru
1404/3/4

✨ دالرگات واقعا از اون کتاباست که تو مغزتون جا میگیره و امکان نداره دیگه باهاش زندگی نکنید و هر موقع خوابی میبینید چه خوشایند باشه چه کابوس؟ یادش نیوفتین و با خودتون احتمالا نگید که امروز از دالرگات کابوس گرفته بودم؟ یا شاید یکی از رویاهای زیبای کیک اسلامبر؟ بشخصه دوست دارم یه بار رویای نهنگ قاتل اثر کیک اسلامبر رو بگیرم。◕‿◕。 الان میگید نهنگ قاتل و زیبا ؟ و باید بگم بله یکی از زیباترین و به یادماندنیترین رویاهایی که میتونید ببینید و تا سالها در خاطرتون بمونه ( وقتی هر چی تو کتاب میخونی رو تو ذهنت میبینی😬) ✨ این یادداشت برای جلد دوم کتابه و اگه با جلد اول آشنایی ندارید باید بگم که با خوندن این دو جلد به دنیا و شهری پا میذارید که هنگام خواب بهش سر میزنید و رویا میخرید یا ممکنه بیهدف تو خیابونا بگردید و وارد مغازهای برای خرید رویا نشید و ممکنه با آسام مواجه بشید و کمکتون کنه🤭 🌱 در جلد دوم یکسال از استخدام پنی در رویا فروشی دالرگات میگذره و اون حالا با مشکلات جدیتری سرکار مواجه میشه و به شناخت بیشتر مشتریا و اشخاص برجسته کتاب میرسید فصلهای مورد علاقم از کتاب، فصل های چهار و هشت بودن و صفحه آخر کتاب وای آخرش خیلی زیبا تموم شد ( البته خب کل کتابو دوست داشتم وگرنه چنین یادداشتی نمینوشتم براش😂 ) 💘و باید بگم که شما قطعا با خوندن این جلد عاشق ماشق ویگو مایرز میشید و احترام بیشتری برای نیکلاس قائل میشید و قربون مکسیم میشید پسر عزیزم 😭💜 ( ایموجی نشاندهنده علاقه زیاد) یه پیژامه پارتیمون نشه؟ واقعا نیاز دارم و دوست داشتم تو پیژامه پارتیای که دالرگات برگزار کرد حضور داشته باشم ಥ‿ಥ 💫 از لی میه نویسنده محترم تقاضا داریم که عزیزم نظرت درمورد نوشتن جلد سوم چیه؟؟؟؟؟ واقعا نیاز دارم بازم تو این فضا قرار بگیرم عزیزم چطور دلت اومده تا الان که بلافاصله بعد جلد دوم جلد سوم رو نندازی بغل مردم؟ نه واقعااااااا!!! ✨ و ترجمه هم بخوام بگم باید بگم که ✨ ✨✨ همین ترجمه رو که اولین ترجمه کتابم هست بخونید و لذت ببرید البته جلد دوم فکر کنم فقط همین ترجمه رو داره فعلا 😂😂😂
Satoru
1404/3/4