یادداشتهای homeless (24) homeless 5 روز پیش آرزوهای بزرگ چارلز دیکنز 3.9 36 کتاب بسیار جالبی بود با اینکه مدت ها از وقتی که این کتاب را خواندم گذشته هنوز هم بسیاری از قسمت های کتاب بصورت کامل در ذهنم هست و کتابی به یاد ماندنی و جالب بود. 0 0 homeless 6 روز پیش مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 267 کتابی که تمام زندگی فرد را از جوانی تا پایان به دقت مورد بررسی قرار داده است. بخش جالبتر از ان این است که وسایل تغییر کرده است ولی ماهیت شیوه زندگی افراد هنوز هم همان چیزی بوده است که قبلا بوده. در ماهیت و اصل زندگی افراد هیچ تغییری مشاهده نمیشود تنها برخی از شیوه ها تغییر یافته. این کتاب بصورت کاملی لحظات پایانی زندگی را به تصویر میکشد. 0 0 homeless 6 روز پیش مزرعه ی حیوانات جورج اورول 4.3 307 در اصل کتاب یک نقدی به جامعه کمونیستی داره که نشون میده در ظاهر چقدر میتونه قشنگ باشه ولی دزر عمل طمع و زیادهخواهی سران مملکت باعث ازهم پاشیدن اون جامعه میشه. 0 0 homeless 6 روز پیش 1984 جورج اورول 4.2 175 در اصل کتاب یه نقدی به جامعه دیکتاتوری داره. جورج اورول فکر میکرد در آینده جوامع بشدت دیکتاتوری بشود اما اینگونه نشد یعنی به روش کلاسیک اینگونه نشد. جوامع امروز شبیه به 451 فارنهایت هستند نه کتاب 1984 و در مجموع میشه گفت نوع دیکتاتوری تغییر کرده و دولت با استفاده از ابزار ها و روش هایی مارو مجبور به انتخاب انچه که میخوان میکنند و نه با زور و تحدید. همچنین در کتاب نشون میده که اگر ما گذشته رو از ما بگیرن چه پیامد هایی دارد. 0 0 homeless 6 روز پیش نامه به پدر فرانتس کافکا 4.0 29 این کتاب رو میشه به عنوان یکی از شخصیترین کتاب ها دانست چونکه قرار نبوده کتابی باشه که دست من یا شما برسه این کتاب رو خیلیا در دنیا خواندهاند ولی اون کسی که باید نخوندش یعنی پدر کافکا. درکل کتاب جالبیه و بنظرم قبل از شروع به خواندن کتاب های کافکا این کتاب رو مطالعه بکنید تا یه پیشزمینهای درباره کافکا و زندگیش بصورت کلی داشته باشید. 0 0 homeless 6 روز پیش آدلف بنژامن کنستان 3.8 8 کتاب درباره عشق به همراه ترحم است. 0 0 homeless 6 روز پیش گفتار در بندگی خودخواسته اتین دو لابوئسی 3.6 5 خارقالعاده بود و بنظرم حتما بخونیدش. درباره قدرت ملت و دولت است. 0 0 homeless 6 روز پیش دزد پادگان توبایس ولف 3.5 6 کتاب خواندنی و خوبی بود برای وقتایی که خسته هستید. داستانی بنسبت جالب داشت و به علت کوتاه بودن کتاب حتی یک شبه هم میتوان ان را تمام کرد. 0 0 homeless 6 روز پیش کتابخانه ی عجیب هاروکی موراکامی 3.0 20 اولین کتابی بود که از موراکامی خوندم و واقعا از ذهن این نویسنده متحیر موندم. همچنین نوع نوشتار این فرد که ترکیبی از ژاپنی و غربی است بسیار میتونه جالب باشه. درکل کتاب کوتاهی بود که همان شبی که خریدمش خواندمش و برام جالب بود. در مجموع پیشنهاد میکنم بخونیدش. 0 0 homeless 6 روز پیش مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 455 برای تفریح بدنیست اگر بخونید. 0 0 homeless 6 روز پیش قلب ضعیف و بوبوک فیودور داستایفسکی 3.4 9 در شرایط بسیار بدی این کتاب رو خوندم که حتی داستانش رو الان یادم نیست دقیقا ولی در اون زمان حداقل من با اون شرایط نتونستم باهاش ارتباط خاصی برقرار بکنم گرچه که بعضی از دوستانم با این کتاب ارتباط خوبی برقرار کردند. 0 0 homeless 6 روز پیش مثل خون در رگ های من: نامه های احمد شاملو به آیدا احمد شاملو 4.0 46 اونقدری که فکر میکردم خوب نبود و لی درکل بد نیست اگر بخونینش و میتونه جالب باشه. 0 0 homeless 6 روز پیش کلکسیونر جان فولز 3.5 46 کتاب بسیار جالبی بود که از اولش تا وسط کتاب روایت توسط یک مرد گفته میشود و برداشت های اون رو ما میخونیم و از نصفش تا اخر کتاب داستان رو دوباره از اول یک دختر برای ما تعریف میکنه. که به خودی خود میتونه خیلی جالب باشه یک داستان در دو روایت و دو برداشت و دو دیدگاه. با اینکه کتاب دوبار از اول شروع میشود به هیچ عنوان خسته کننده نیست و براحتی کتاب رو میشه خوند. 0 0 homeless 6 روز پیش یادداشت های اینجانب لئونید نیکلایویچ آندری یف 3.9 12 کتاب بشدت جالب و خواندنی است بنظرم. کتاب راوی دارد که قابل اعتماد نیست. ما به روایتی که از کتاب میشه نمیتونیم مطمئن باشیم که حتما درسته و اینجوریه بلکه در بسیاری از جاها شاید این خود ما باید باشیم که با یک تحلیل ببینیم کجا رو درست گفته راوی و کجا رو دروغ گفته. به همین دلیل اگر شما و مثلا فرد دیگری این کتاب رو بخونه شاید دو دیدگاه کاملا متفاوت از این کتاب داشته باشید. 0 0 homeless 6 روز پیش مسخ علی اصغر حداد 3.7 3 کتابی که با اینکه شاهکار بود ولی انتظارم باز هم ازش بیشتر بود. این کتاب مانند تمام کتاب های کافکا در ابتدا فرد با مشکلی روبهرو میشود و هرچه جلوتر میرویم مشکل عمیقتر میشود و به هیچعنوان مشکل حل نمیشد. این کتاب درباره بحران هویت و درک نشدن فرد توسط خانواده که نزدیکترین افراد به او هستند را نشان میدهد. 0 0 homeless 6 روز پیش زوال بشری اوسامو دازایی 3.9 38 کتابی که هنگام خواندنش در بسیاری از جاهای کتاب احساس کردم این کتاب من را مینویسد در بسیاری از جاها که درباره ارتباط با اجتماع و.... گفته بود بصورت کامل یاد خودم میوفتادم و شاید به این دلیل این کتاب برای من جایگاه خاصی دارد. 0 0 homeless 6 روز پیش فارنهایت 451 ری بردبری 3.9 35 کتابی که وقتی خوانده میشود متحیر موندم که چگونه فردی در ان زمان حال حاضر دنیا را پیشبینی کرده بود. این کتاب در کنار کتاب 1984 قرار میگیرد که هر دو انها بنظرم کتاب های بنسبت خوبی بودهاند و مطالعه انها لازم است. 0 0 homeless 6 روز پیش یادداشت های یک پزشک جوان میخائیل آفاناسیویچ بولگاکوف 4.1 45 این کتاب تقریبا یک زندگینامه از خود بولگاکوف است که من پیشنهاد میدهم قبل از خواندن آثارش ابتدا مطالعه بشود تا پیش زمینهای درباره نویسنده در ذهن خواننده شکل بگیرد 0 0 homeless 6 روز پیش شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 343 این کتاب بخوبی توانست نشان بدهد که فردی از طبقه بالای جامعه با فردی از طبقه پایین جامعه تنها از روی نیاز شاید ارتباطی مانند دوستی ایجاد بکند و هنگامی که این نیاز یا رفع بشود و یا بتوان آن را جایگزین کرد فرد از طبقه مرفه اینکار را براحتی انجام میدهد و به هیچعنوان بفکر فرد مقابل نیست و تنها او را وسیلهای برای رفع نیاز خود میداند. 0 0 homeless 6 روز پیش کالیگولا آلبر کامو 4.0 46 کتابی درباره عصیان در مقابل بیمعنایی دنیا و ازادی. که بنظر من جالب و خواندنی بود این کتاب تمامی چارچوب های اخلاقی را بیارزش جلوه میدهد و به ارتباط مستقیم ازادی و قدرت میپردازد. 0 0