یادداشتهای شمیم (27)
1404/6/23 - 09:42

کتاب «بادبادک ها» داستانی کوتاه است که می تواند برای پر کردن اوقات فراغت گزینه خوبی باشد. داستان در مورد دختری به نام سارا است که پدر و مادرش با هم اختلاف دارند و قصد دارند از یکدیگر طلاق بگیرند؛ به همین خاطر او و برادرش مجبور می شوند به خانه مادربزرگشان بروند... سارا عاشق نوشتن در صفحه مجازی اش است، فردی با نام کاربری «بادبادک» معمولاً زیر پست های سارا کامنت می گذارد و با حرف هایش به سارا امید می دهد و او را آرام می کند. این داستان کوتاه فراز و نشیب یا ماجرای خاصی ندارد اما می تواند تلنگری در بین روزمرگی هایمان باشد که نباید ناامید شویم و امیدمان را از دست دهیم زیرا خدا حواسش همیشه به ما هست:)
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1404/6/18 - 21:56

داستان کتاب «لبخندی برای سوفیا» روایتگر زندگی دختری لهستانی و مادربزرگش است که در جنگ جهانی دوم کشورشان توسط آلمان ها اشغال می شود و پس از فراز و نشیب های بسیار و تحمل کار اجباری در اردوگاه های سیبری سرنوشت جوری رقم می زند تا به ایران کوچ کنند. شخصیت اصلی این داستان دختری به نام سوفیاست؛ دختری شجاع، با استعداد و مسئولیت پذیر که با وجود سن و سال کمش درد و رنج های بسیاری را متحمل شده است؛ با ورود سوفیا به ایران او نقش مترجم را بین لهستانی ها و افراد دیگر دارد زیرا انگلیسی بلد است، در همین بحبوحه با پسری ایرانی آشنا میشود که او هم دست و پا شکسته انگلیسی یاد دارد؛ سوفیا دختری رنج کشیده که از دیار غربت به ایران آمده است توجه این پسر ایرانی را به خود جلب می کند و در ادامه ماجراهایی رخ میدهد که پایانی مناسب را برای داستان رقم می زند. با خوندن این کتاب حس اندوه ناشی از غربت و دوری از وطن که یک شهروند به خاطر جنگ و مهاجرت اجباری تجربه می کند را به خوبی درک کردم .
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.