یادداشت شمیم

1404/6/31 - 08:10

داستان تخی
        داستان تخیلی و دوست داشتنی بود.
ماجرای رینتارو، پسری درونگرا که عاشق کتاب هاست، و پس از مرگ پدربزرگش، مالک کتابفروشی او می شود؛ البته یک کتابفروشی عادی نه! بلکه یک مکان جادویی که رینتارو در آن با یک گربه سخنگو ملاقات می‌کند...
گربه از رینتارو می خواهد تا در مأموریت نجات کتاب ها به او کمک کند، رینتارو ابتدا تردید دارد اما بعد همراه گربه می‌شود تا از هزارتوهای مختلف بگذرند و کتاب ها را نجات دهند، در این راه پر پیچ و خم دوست رینتارو، سایو هم به آن ها می‌پیوندد تا در کنار هم برای رهایی یافتن کتاب ها از دست صاحبان کم خرد و بی لیاقت شان تلاش کنند.

رشد شخصیت اصلی در طول داستان و اتفاقاتی که برایش می‌افتد، از نقاط قوت داستان هست؛ اینکه رینتاروی ساکت و آرام در نهایت تبدیل به قهرمان داستان می‌شود و با عملکرد درستش باعث نجات کتاب های زیادی می‌شود.

مطالعه این داستان رو به عشاق کتاب توصیه میکنم، داستانی دلچسب که پرده از حقایقی در مورد کتاب ها برمی‌دارد و با روایت جذابش خواننده را در ماجراجویی های رینتارو،سایو و گربه سخنگو برای گذر از هر هزارتو همراه می کند😉

1404/7/3 - 17:19

تصویر چقدر میاد بهشونننن😃

1404/7/3 - 18:17

خیلی دوست دارم برای هر یادداشتی که در مورد کتاب ها می‌نویسم یک عکس هم متناسب با اون کتاب بذارم🥰

1404/7/3 - 21:00

خیلی خوبه🤝🏻 آدم تصوراتش رو میتونه ببینه😁