معرفی کتاب بادبادک ها اثر وجیهه سامانی بادبادک ها وجیهه سامانی 4.0 10 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 24 خواهم خواند 3 ناشر عهد مانا شابک 9786226084314 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1398/7/17 توضیحات کتاب بادبادک ها، نویسنده وجیهه سامانی. ادبیات ایران ادبیات داستانی ادبیات نوجوان داستان اجتماعی بریدۀ کتابهای مرتبط به بادبادک ها Mahdis 1403/6/10 بادبادک ها وجیهه سامانی 4.0 2 صفحۀ 40 در نبرد بین روز های سخت و انسان های سرسخت، این انسان های سرسختن که می مونن، نه روز های سخت... 0 0 آهی رن ✨ 1403/1/16 بادبادک ها وجیهه سامانی 4.0 2 صفحۀ 10 کوه با نخستین سنگ آغاز میشود و آدم با نخستین درد 1 5 Mahdis 1403/6/10 بادبادک ها وجیهه سامانی 4.0 2 صفحۀ 27 زندگی ای که توش خدا نباشه، مثل زمهریر سرد و یخبندون میشه... آدم باید به یه جا وصل باشه تا نور و گرما بریزه تو وجودش و انرژی بگیره 0 0 Mahdis 1403/6/10 بادبادک ها وجیهه سامانی 4.0 2 صفحۀ 22 از مخالفت ها و سختی ها نترس. بادبادک فقط زمانی بالا می رود و اوج میگیرد که باد نا موافقی بوزد. 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین صآد 1403/1/6 . بسم اللّٰه «التیام روزهای خاکستری دبیرستان» خواندن این کتاب برمیگردد به روزهای شانزده سالگی ام. نمیدانم چرا اینقدر اتفاقی یادم افتاد که آن موقع ها همچین کتابی خواندم و باید به بهخوان اضافهاش کنم.. حاصل نمایشگاه کتاب کوچکی که در مدرسه برپا شده بود برای من شد دو جلد از این کتاب. یک جلد برای خودم یک جلد هم برای بابای نسترن.. ساده و روان نوشته شده. خیلی کوتاه است، اما برای نوجوان ها شیرین. انگار خودشان را میخوانند. اگر هنوز داشتمش جملاتی که صفحه اول یادداشت کرده بودم را اینجا برایان مینوشتم. اما حیف که نه دیگر آن کتاب را دارم نه جملهای که ابتدای کتاب یقیناً برای بابای نسترن نوشتهام و نه بابای نسترن را... 0 7 سید علی رضوانی 1402/9/7 #کتاب #کتاب_خوراک_ذهن قصه ی دختری که در خانواده ی پولدار اما بی توجه به او زندگی میکرد و فقط مادر بزرگی داشت که به فکر او بود 0 8