یادداشت شمیم

شمیم

شمیم

1404/6/22 - 13:36

داستان در
        داستان در مورد دو شخصیت اصلی به اسم جیک و رزا بود که هر دو شرایط سختی را پشت سر می گذرانند و یک شب به طرز تصادفی با هم روبه‌رو می‌شوند و آشنایی شأن از همانجا آغاز می‌شود.
داستان کتاب «نان و گل سرخ» حول اعتصابات کارگران کارخانه های نساجی لارنس ماساچوست در آمریکا می‌گذرد. این کارگران که از سراسر دنیا برای کار به آمریکا آمده اند، در اعتراض به رفتار ناشایست و ناعادلانه صاحبان کارخانه نساجی متحد شده اند تا حق خود را بگیرند. در این راه افرادی هستند که به کارگران کمک زیادی می‌کنند و آنها را پشتیبانی می‌کنند. جیک پسربچه‌ای که در کارخانه های نساجی کار میکند اما علاقه ای به پیوستن به اعتصابات ندارد اما مادر و خواهر رزا به اعتصابات میپیوند با وجود اینکه رزا مخالف سرسخت آنان است زیرا نگران بود که اتفاقی برای مادر و خواهر بزرگش بیفتد؛ رزا فقط به فکر درس خواندن است و می‌خواهد در آینده فرد موفقی شود برخلاف رزا، جیک دست به هر کاری می‌زند از دروغگویی گرفته تا دزدی...
به نظر من شخصیت پردازی داستان و پرداختن به احساسات آنها خوب بود. سیر روند داستان و پایان آن هم قابل قبول بود؛ اما در خصوص نوشتار استان برای خواننده شاید کمی سخت و گاهی مسخره به نظر بیاید زیرا بعضی جاها ساختار جمله ها و فعل ها درست نبود که البته در کتاب هم ذکر شده بود که در آن زمان ایتالیایی ها اینگونه انگلیسی صحبت میکردند.
در کل به نظر من کتاب خوبی بود و به مفاهیم عمیقی چون عدالت طلبی، عشق به خانواده، دوستی و اتحاد و ... اشاره کرده بود همچنین رفتارهایی همچون دزدی و دروغگویی را نکوهش کرده بود.
از لحاظ جنبه آموزشی هم اطلاعاتی تاریخی در مورد انقلاب صنعتی ایالات متحده در قرن بیستم داده شده بود و هم در داستان واژه های ایتالیایی زیادی گفته شده بود.