معرفی کتاب از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری اثر امین تویسرکانی

از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری

از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری

امین تویسرکانی و 1 نفر دیگر
3.5
162 نفر |
72 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

6

خوانده‌ام

276

خواهم خواند

110

شابک
9786220100218
تعداد صفحات
116
تاریخ انتشار
1399/2/13

توضیحات

        بیش تر دعواها، جنایت ها، کلاهبرداری ها، اختلاس ها و چیزهایی که در صفحه ی حوادث و سیاسی روزنامه می‌خوانید، نهایتا به یک قاضی ختم می‌شود. به همین خاطر یک قاضی داستان های زیادی در روز می‌شنود. این داستان ها معمولا از زاویه دید متهم یا قربانی روایت میشود و جنبه های خشونت آمیز و تلخ ماجراها پر رنگ تر است. اگر آشنا یا دوست قاضی نداشته باشید، کم تر پیش می آید که داستان ها را از بان خود قاضی بشنوید و چه قدر احتمال دارد که تا به حال داستان طنزی از یک قاضی شنیده باشید؟ این کتاب مجموعه ی خاطراتی کاملا واقعی از پرونده های جالب قضایی و برخوردهای مردم عادی با یک قاضی دادگستری است. بعضی از این خاطرات هم شگفت انگیز است هم خنده دار. از پشت میز عدلیه کتابی است که هم شما را می خنداند و هم تصویر متفاوتی از دستگاه قضایی نشان می‌دهد.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری

نمایش همه

پست‌های مرتبط به از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری

یادداشت‌ها

          مگر قاضی‌ها هم می‌خندند؟!

اول از همه باید ستود این روحیه طنازی جناب تویسرکانی را که محیط کسل و زمخت قضایی که معمولا با حجم زیاد کار و شلوغی همراه است را به محیطی برای یافتن سوژه‌های طنز تبدیل کرده است. 

اگر دستگاه قضایی را به بیمارستان تشبیه کنیم، بی‌راه نگفته‌ایم؛ در طول روز و بلکه شب، با دردها و مشکلاتی از مردم مواجه می‌شوی که موی سرت را در جوانی سفید می‌کند. البته اگر قبل از آن نریخته باشد!
این‌جاست که اگر بخواهی قضیه را جدی بگیری، بعد از دوران کار باید خودت را به تیمارستان معرفی کنی. 

آن‌چه بیشتر از همه توجهم را جلب کرد، نام‌گذاری خوب و مناسب برای هر داستان بود که با ذوق خوبی نام‌ها انتخاب شده بودند. اگرچه تعدادی از داستان‌ها کشش لازم برای به خنده آوردن را ندارند ولی تصویر سازی خوبی از اتفاقات توسط نویسنده صورت گرفته است.

به هر حال خواندن داستانک‌های طنز قضایی می‌تواند کمی از سنگینی انبوه کتب حقوقی دانشجو بکاهد. ادبیات کتاب به گونه‌ایست که همه فهم است و نیاز به دانش خاصی ندارد و البته نکته خاص حقوقی هم برای آموزش ندارد. خواندنش از این جهت که دقایقی خنده را بر لب می‌آورد مفید است. 

راستی این اولین کتابی بود که در بهخوان با آن آشنا شدم و خواندمش :)
        

38