@mahshidapril

اسفند 1403

49 دنبال شده

36 دنبال کننده

1404/5/31

تمساح یه داستان کوتاه بود که اولش فکر میکردی  فقط یه داستانه غیر واقعیه و با زبان تقریبا طنز نوشته شده. تا نیمه کتاب فکر میکردم تهش هیچ نتیجه گیری ای نکنم یا چیز جدیدی یاد نگیرم از این کتاب ولی خب داستایوفسکی ازونایی نیست که صرفا یه چیزی نوشته باشن و چیزی ازش یاد نگیری.
این داستان خیلی هوشمندانه نشون داد وقتی برای انسان ها پای پول و  قانون های خشک  و حساب کتاب میاد وسط حتی نجات یک آدم هم یه امر بدیهی میشه.
آدم هایی که باید  در یه اتفاق  واکنش نشون بدن و عملی انجام بدن به جای عمل کردن فقط  تماشا میکنن٬ بحث میکنن یا حتی از اون به نفع خودشون هم استفاده میکنن.
پیام این داستان برای من این بود که ’’بی تفاوتی از خود حادثه ترسناک تره“ .
بعضی وقتا اینقدر توی سود خودمون غرق میشیم که یادمون میره کسی که کنار ماست نیاز به کمک داره و اینجا بود که این داستان طنز تلخی خودش رو نشون میده٬نشون میده که چجوری یه جامعه میتونه به سادگی از رنج یه نفر عبور کنه و حتی  اون رو تماشا کنه و تبدیلش کنه به یه سرگرمی.
و سوالی که شاید اخر این کتاب از خودتون بپرسید :اگر من هم جای شخصیت های داستان بودم فقط تماشا میکردم یا کاری هم انجام میدادم؟

1404/5/24

یکی از نقاط قوت این کتاب این بود که اینقدر خوب همه چیو توصیف کرده بود که به راحتی میتونستی تصویر سازی کنی تو ذهنت و همه داستان کتاب مثل یه فیلم تو ذهنت ساخته بشه .
این رمان داستان ارتور باندینیه یه مهاجر ایتالیایی تبار ٬نویسنده و فقیر  در لس انجلس در دهه ۳۰  که در تلاش برای بدست اوردن شهرت و ثروت  بود.
از اون داستان هایی که شخصیت اصلی  یه زندگی پر از نوسان و  تنش داره و همیشه در یک درگیریه.
نقاط قوتش از نظر من:
نقاط ضعف از نظر من:
رابطه عاشقانه بیمار گونه همه شخصیت ها
پایانی با حس ناتمام موندن داستان
ریتم نامتعادل یعنی یه جاهایی خیلی کش دار و تکراری و یه جاهایی سریع
*به طور کلی کتاب دوست داشتنی ای بود و صد در صد ارزش یک بار خوندن رو از نظر من داشت  با  اینکه خیلی به این سبک روابط عاشقانه در کتاب ها علاقه ای ندارم.
(من این کتاب رو صوتی با صدای نیما رئیسی گوش کردم که لذت  داستان رو برام چند برابر کرد)

1404/1/7

1403/12/5

شب های روشن اولین کتابی بود که امسال میخوندم. تقریبا بعد از یک ماه کتاب نخوندن و دست و پنجه نرم کردن با ناراحتی هام یه روز که با خودم برده بودمش مدرسه تو تایم اضافه آخر کلاس شروع کردم به خوندنش راستش اولین کتابی بود که از داستایوفسکی میخوندم. همینجور خوندم تا زنگ خونه خورد اما اینقدر دلم پیش این کتاب بود که نتونستم ببندمش و تو دستم نگهش داشتم و به محض نشستن تو ماشین تا خونه خوندمش بعد هم همینطور تو خونه خوندمش تا تموم شد.
نمیتونم بگم بهتریم اثر داستایوفسکیه ولی برای من نسبت به اون زمان و کتابایی که قبلش خوندم یکی از بهترین کتابا بود.
من معمولا به کتابای عاشقانه علاقه ایی ندارم فرقی نداره ادبیات باشه یا فانتزی ولی این یه جور دیگه بود برام.
عشقی که تو این کتاب بود رو انگار اولین بار دیده بودم و به طرز عجیبی قشنگ بود.
اولای کتاب اینقدر برام جالب بود که وقتی تا صفحه ۳۰ خوندم دوباره برگشتم از اول خوندمش و هنوزم حتی به کسایی که کتاب نمیخونن هم پیشنهادش میدم.
بعد از اون چند تا اثر دیگه از داستایوفسکی رو خوندم و بیشتر و بیشتر به ادبیات روس و در کل ادبیات علاقه مند شدم و حس میکنم این کتاب اغاز علاقه ام به ادبیات بود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب