شاهزاده خانومی در مترو شاهزاده خانومی در مترو محدثه گودرزنیا و 1 نفر دیگر 3.8 18 نفر | 8 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 47 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000102234 تعداد صفحات 148 تاریخ انتشار 1399/3/20 توضیحات کتاب شاهزاده خانومی در مترو، نویسنده محدثه گودرزنیا. کتاب نوجوان ادبیات داستانی داستان اجتماعی ادبیات ایران ادبیات کودک و نوجوان یادداشتها محبوبترین جدید ترین lia☆ 1403/6/21 اگه توی یک کلمه بخوام این کتاب رو توصیف کنم قطعا میگم گوگولییی.🤏🏼 واقعا سریع باهاش ارتباط گرفتم و داستانش خیلی ناز بود. به خاطر ایرانی بودن کتاب یسری از صحنه هارو با چیزهای قدیمی میتونستم تصور کنم. شخصیت اصلی هم یه دختربچه بود که برای هرچیزی خیالبافی و کنجکاوی میکرد و خیلی هم پرحرف بود برای همین وقتی کتاب رو میخوندم یاد بچگی های خودم میوفتادم. واقعا دوستش داشتم با اینکه کوتاه بود و داستان هیجانی و خاصی نداشت اما ارزش خوندن رو داره. ✨ 0 3 فاطمه تخمهچی 1403/3/31 شاهزاده خانمی در مترو نوشته محدثه گودرزنیا از انتشارات کانون پرورش فکری و در ۱۴۸ صفحه است. این رمان ماجرای دختری است که با قصههای مادربزرگش زندگی میکند و آنقدر قدرت تخیلش بالاست که شخصیتهای قصه را واقعی میپندارد و حتی آنها را میبیند. او کمبود پدرش را حس میکند چون پدرش سالها پیش او و مادرش را ترک کرده (به خاطر اعتیاد) که البته در آخر داستان برمیگردد. هانیه شخصیت قهرمان داستان به مادربزرگش علاقه زیادی دارد. این رمان توصیفات زیبایی دارد. داستان کشش دارد اما هرچه به انتهای داستان نزدیک میشویم با شتاب زدگی روبهرو میشویم. پایان داستان کمی شتابزدگی دارد. اما در نهایت داستان قابل تقدیری بود و روزهای کودکی را برایمان زنده کرد 0 1 Gemma 1403/8/23 هرکسی گفت کتابای ایرانی بدن نویسنده های ایرانی خوب نمینویسن داستان های ایرانی قشنگ نیستن این کتاب و کلی کتاب ایرانی محشر دیگه رو بکوبونید توی صورتش و برید یه بلیت مترو بخرید و بشینید پیش شاهزاده خانوم حتما بخونیدش حتما😭 0 3 مهرآوه^^ 1403/6/18 من این رو نزدیک به سه چهار سال پیش تو کانون خوندم و چیز زیادی یادم نیست اما یادمه اون موقع ازش لذت بردم و دوستش داشتم. 0 1 Bibliophilia 1403/3/24 اگر بخوام یک کتاب از نشر کانون فرهنگی هنری کودکان و نوجوانان معرفی کنم قطعا و بدون شک همینه داستان خیلی قشنگی بود با پایان خیلی خوش و لذت بخش 0 0 ریحانه محمدی 1403/7/5 وای نگم داستانش خیلی باحال بود هم خیالی بود هم واقیعت خیلی لذت بردم یه حس حال خیلی قشنگ داشتمرحبا به خانم گودرزنیا با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 معصومه توکلی 1402/1/30 باید بهش چهار بدهم به خاطر این که خانم گودرزنیا داستان تمیزی نوشته که خیال و واقعیت را به طور موفقیتآمیزی در هم آمیخته. ولی هم «ستاره» را بیشتر دوست داشتم و هم یکی- دو جا داستان دچار «عقبافتادگی از زمانه» است (حتی با در نظر گرفتن سال انتشار اثر که هزاروسیصدونودوچهار است) علاوه بر این، تحوّل رابطهٔ هانیه و مادرش جای پرداخت بیشتری داشت و به نظرم الان کمی باورناپذیر است (یا لااقل دارای جاهای خالی و مسکوت گذاردهٔ بسیار) با همهٔ اینها از خانم گودرزنیا ممنونم. که یک محلّهٔ معمولی، یک مادر سرپرست خانوار معمولی، یک مادربزرگ معمولی و یک دختر کلاس پنجمی معمولی آفریده است. به انضمام یک شاهزادهخانوم غیرمعمولی که در این داستان معمولی خوش نشسته است! و همچنین ممنونم از خانم نویسنده به خاطر نثر پاکیزهٔ کتاب و گفتگوهایی که برای باورپذیر درآمدن، غیرعادی و شبیه گفتگوهای «هیچکسان در ناکجاآباد» نوشته نشدهاند! 0 0 🇵🇸زهرا سادات گوهری🇵🇸 1402/7/13 راستش من زیاد کتابهای این مدلی و رمانهای نسبتا کوتاه ایرانی رو که برای نوجوانان هستن نمیخونم چون معمولا زیاد ازشون تعریف نمیشنوم و ... اما این کتاب رو خوندم ، و واقعا جذاب بود .داستان پرکششی داشت و قشنگ بود . از رابطه هانیه و مادربزرگش خیلی خوشم میومد و سر بعضی قسمتها واقعا ناراحت میشدم .اگر کتابهای این مدلی نخوندین یا کلا میخواین کتابخون شین برای شروع بد نیست . 1 6