بلاگر
عضویت

آذر 1400

62 دنبال شده

184 دنبال کننده

کتاب‌فروش سابق، معلم کتاب‌خوانی کنونی و عاشق کتاب همیشگی‌.

نمایش همه
        در این جلد آیوی می‌گوید شنیده پسری هست که آن‌قدر رفتار و اخلاق خوبی دارد که حیوانات و گیاهان هم با او دوست هستند و از او نمی‌ترسند. آیوی تصمیم گرفته همان‌قدر خوب شود و در این راه به نظرشان می‌رسد که بهتر است بین الکی کارهای بد انجام دهد و آیوی او را به راه درست هدایت کند!!

برای اجرای این نقشه ماجراهای بامزه‌ای رخ می‌دهد. کارهای آیوی و بین واقعا بد نیستند، فقط شیطنت‌های کوچک بچه‌گانه‌اند؛ پس نگران بدآموزی کتاب نباشید.
همانند جلدهای قبل ماجراها در محله‌ی آیوی و بین رخ می‌دهند و طنز هستند.

نظر دختر ۱۰ ساله‌ام:
 آیا آیوی و بین آنقدر قلبشان پاک هست که حیوانات دورشان جمع شوند؟! وقتی آیوی به بین درمورد پسری می گوید که آنقدر قلب پاکی دارد که  حیوانات و پرندگان دورش جمع می‌شوند، آن ها هم تصمیم می‌گیرند که قلبشان به پاکی او باشد، ولی چرا خوب پیش نمی‌رود ؟پس آیوی نقشه می‌کشد که بین  نقش بچه ی بد را بازی کند و آیوی او را بچه خوب کند .ولی آيا اين راه جواب می دهد؟
داستانی طنز که موقع خواندنش حسابی می‌خندید.

این جلد در اصل جلد سومی است که توسط نویسنده نوشته شده ولی به عنوان جلد دوم ترجمه شده.
این یعنی ما از یک سری اتفاقات خبر نداریم و بخصوص در اوایل داستان کمی گیج می‌زنیم.
 (گمانم موارد منشوری زیاد داشته چون در جلد اول می‌خوانیم دایی فرانک مجرد است و تا به حال ازدواج نکرده ولی در این جلد می‌بینم یک دختر بچه ۵_۶ ساله دارد و فقط ۹ ماه از آشنایی پسر با روباه گذشته. شاید آنجا سرزمین معجزه‌های مختلف باشد‌، مثل حرف زدن روباه و ماجرای دختردایی!!😎)
بعد هم که در این جلد روباهِ جذابِ سخنگویِ ما حرف زدن را فراموش می‌کند و یک‌ روباه عادی می‌شود و به طبیعت برمی‌گردد و تقریبا همه را فراموش می‌کند. نمی‌دانم در جلدهای بعدی چه می‌شود و چطور روباه دوباره با پسر داستان دوست می‌ماند، چون این مجموعه ۷ جلد است.
این ماجرای حرف نزدن روباه و برگشتنش به طبیعت هم برای خواننده‌ی کودک خیلی غم‌انگیز است. دختر من که حداقل یک ساعت و شاید هم بیشتر، با شدت گریه کرد و گفت دیگر از این کتاب خوشش نمی‌آید.

خلاصه که حواستان به بچه‌های دل نازک هم باشد.

1404/7/11 - 16:26

از بار اولی که کتاب را خریدم و خواندم، خیلی سال گذشته است. آن دفعه از خشونت آمیخته به کثیف‌کاری (مثل درآوردن چشم مرغها یا اخته کردن حیوان و..) به علاوه‌ی توصیفات اروتیک داستان آن‌قدر بدم آمد که کتاب را بعد از چند سال نگه داشتن در ردیف کتاب‌های نامطلوب، به کتابخانه هدیه دادم!😅

این بار برای همراهی با چند دوست عزیز کتاب‌خوان از کتابخانه امانت گرفتم. اتفاقا رویش نوشته بود اهدایی، و خیلی دلم می‌خواست علامتی چیزی رویش گذاشته بودم که می‌فهمیدم همان کتاب است که فکر کرده در حقش بی‌انصافی شده و دوباره خودش را وارد خانه‌ام کرده یا نه.

بهرحال این بار از رمان لورا خانم بدم نیامد. هرچقدر رئالیسم جادویی در صد سال تنهایی عجیب است، اینجا دلچسب از کار درآمده.
مشکلاتی که دفعه قبل با داستان داشتم هنوز هم پابرجا است، فقط من کمی سخت‌تر شده‌ام.

❗️هشدار❗️خطر لو رفتن داستان!!😁
پایان کتاب را همچنان دوست ندارم. نه از پدرو خوشم می‌آید نه از اخلاقش. اینکه تیتا عاشق چه چیزی در پدرو شده بود خدا می‌داند. حیف که لیاقت عشق جان را نداشت و به بختش پشت پا زد.
با این حال روز عروسی پدرو و روسورا و گریه‌های تیتا در بغل ناچا هم خیلی غم‌انگیز بود.
و ناچا... چقدر این زن دوست‌داشتنی بود. برخلاف ماما النا که تا توانست کاری کرد که همه ازش متنفر باشند.

1404/6/30 - 19:35

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.