معرفی کتاب روباهم مشق هایم را خورد اثر دیوید بلیز مترجم فرمهر منجزی روباهم مشق هایم را خورد دیوید بلیز و 1 نفر دیگر 3.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 1 ناشر شهر قلم شابک 9786003208780 تعداد صفحات 96 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب روباهم مشق هایم را خورد، نویسنده دیوید بلیز. یادداشتها محبوبترین جدیدترین آوین خدابنده لو 1404/6/11 - 16:40 این کتاب کتابی فانتزی و طنز است اگر علاقه به رمان ها و کتابهای فانتزی دارید حتما این کتاب رو بخونید اما اگه از من بپرسید.... ارزش خرید نداره!!!... چون من خودم به ماجراجویی و حل معما علاقه مند هستم و خیلی این کتاب رو دوست نداشتم شاید برای شما جالب باشه...پس اگه کتابخونه عضویت و به داستان های فانتزی و طنز علاقه دارید حتما این کتاب رو قرض بگیرید این هم یک عکس از بن اول صفحه ۲۰ کتاب اینجا پسرک ما یعنی همان جونا(که دوست دارد جو صدایش کنیم) هنوز با روباه آشنا نشده بود و این اولین باری هست که روباه رو میبیند پ.ن:ادامه جمله اول در صفحه ۱۹=خیلی بزرگ نبود،اندازه سگ شکاری کوچولوی اسکاتلندی بود که همسایه مان در اورلاندو داشت... 0 2 زهرا میکائیلی 1404/7/8 - 17:52 یک رمان کوتاه دلنشین از زبان پسری که به دلیل مشکلات مالی به خانهی مادربزرگ مادرش اثاثکشی میکنند و همان خانه را هم به دلیل پرداخت نکردن مالیات به زودی از دست خواهند داد. نقطهی روشن زندگی پسر، روباه سخنگویی است که دور و بر مرغدانی مادربزرگ پیدایش میشود. مناسب ۹ سال به بالا 0 5