معرفی کتاب ادوینا، دایناسوری که خبر نداشت منقرض شده اثر مو ویلمز مترجم پیام ابراهیمی

ادوینا، دایناسوری که خبر نداشت منقرض شده

ادوینا، دایناسوری که خبر نداشت منقرض شده

مو ویلمز و 2 نفر دیگر
3.9

1398/3/7

همه ی شهر عاشق اِدوینا بودند. همه به جز رجینالد ون هوبی دوبی. رجینالد می دانست که دایناسورها مدت هاست منقرض شده اند و حاضر بود تا این را به همه ثابت کند. اما آیا کسی پیدا می شد که به حرف های رجینالد گوش کند؟ و اصلاً اگر کسی به حرف هایش گوش می کرد، آن وقت چه به سر اِدوینا می آمد؟

لیست‌های مرتبط به ادوینا، دایناسوری که خبر نداشت منقرض شده

ایده عالی
روایت خوب
تصویر سازی خوب
ولی پایانی ضعیف

نمی دانم چرا فکر می کنم
ادوینا خود من هستم:-))
الان می گویید چه از خود راضی
ولی واقعا ادوینا مثل ایران است، سرزمینی که  پای در سنت دارد و همه چیز را در خود جمع کرده به عنوان مثال شیخ اشراق
حکمت غربی (فیثاغورث و افلاطون) را با با حکمت ایرانی (فهلویون )
جمع کرده و با همه در حال گفت و گو است.
اما رجینالد مثل امریکا است
می خواهد او را نادیده بگیرد
و از رسانه برای این کار استفاده می کند
اما فایده ای ندارد
آگاهی تاریخی جوامع مختلف از ایران، همچون ادوینا است
فردی دوست داشتنی که به همه کمک می کند و دست دوستی نشان می دهد، او را امن می دانستند پس مرکز اصلی ترین کریدور جهان خودش یعنی راه ابریشم بوده، از چین و ماچین خاطره نیک از او داشتند، یک جغله بچه که کودکی بیش نیست، نمی تواند او را بدنام کند، هرچند که تلاش کند، هرچقدر که تکنولوژی و امکانات در دست داشته باشد.
این جغله بچه باید بداند که ادوینا هزاران سال قدمت دارد و رجینالد بر وزن مک دونالد، نهایتا سه قرن است که تأسیس شده
و آن زمان که فهلویون در ایران مشغول به فلسفه ورزی بودند
ویلیام جیمز و چارلز پیرس سندرس و .... هزاران اجداد قبلشان هنوز در پوست موز بودند.
ادوینا آنقدر مهربان و بزرگوار منش است که کسی گول فریب رجینالد را نمی خورد، مگر آنانی که در این عصر نسیان، درگیر سیاهی شده اند
ادوینا قصه غربت غربی است.
و پایانش اینطور نیست
پایانش را ما رقم می زنیم