بلاگر

بزرگ ترین ترس من این است که تخیل‌م را قبل از مرگم از دست بدهم

پیشنهاد کاربر برای شما

نمایش همه

1403/8/29

دارم به این فکر میکنم که...
الیس فینی واقعا نویسنده حرفه ایی نیست و تنها دلیل معروف شدنش بلاگرای پولکی اینستاگرامن که مطمئنم ۹۰ درصد اونایی که کتاب معرفی میکنن نخوندن کتابه رو
کتابای این نویسنده هم هرچی معروف تر،ضعیف تر!
اون از دیزی دارکر که واقعا دارم فکر میکنم چرا وقت گذاشتم و خوندمش
اینم از سنگ کاغذ قیچی که بیشتر این حسو بهم میداد که دارم انشای یک دانش اموز رو میخونم و اون دانش اموز خیلییی تلاش کرده انشاشو پر از معما و هیجان کنه ولی خب گند زده
دو ستاره فقط به خاطر این دادم که روند داستان تند بود و با توجه به نقطه ضعف های زیادی که داشت بازم از خوندنش زده نمیشدم
ولی خب حس میکردم نویسنده در تلاشه هی سرنخ و معماهای بیشتری به داستان اضافه کنه و این موضوع دیگه بیش از حد تکرار شده بود و گیج کننده بود و جواب یکسری از معماهارو نداده بود
در کل بخوام بگم اینکه نخرید این کتاب رو و اگه خواستید بخونید به شکل های دیگه ای بخونیدش مثلا صوتی یا پی دی اف یا قرض بگیرید و پول ندید بابتش
و وقتی هم خوندیدش لطفا لطفا لطفا بهش نگید عالی نگید شاهکار نگید بی نظیر
در نهایت حتی به چشم یه سرگرمی هم بهش نگاه نکنید میتونید برای سرگرمی هم کتابهای بهتری رو انتخاب کنید و تنها گزینه ی مناسب برای خوندن این کتاب نداشتن کتاب دیگه ای برای خوندنه.

1403/8/11

قبل از خوندن انتظارم از این کتاب خیلی بالا بود اما توی نظرات خونده بودم که آخر داستان یهو همه چیز عوض میشه و اکثرا از این موضوع رضایت نداشتن
اما نظر من؛
من با انتظار یه کتاب خیلیییییی خفن رفتم سراغش اما اون چیزی که میخواستم و نگرفتم از کتاب
روند داستان اصلا کند نبود و این یه نقطه قوت حساب میشه اما یکسری چیزهای تکراری داشت مثل اشاره زیاد به جعبه ی لوسی و …
اما خب اونقدر زیاد نبود که شمارو از خوندن زده کنه
ایده جالبی داشت کتاب و برعکس خیلیا که از پایان راضی نبودن بنظر من تازه از صفحه ۲۰۰ هیجان کتاب بیشتر میشه
البته موافقم داستان صفحه های اخر یهو به یه سمت دیگه میره انگار نویسنده نمیدونسته چجوری تموم کنه کتاب رو و سرهم بندی شده بود پایان کتاب
اما باز این موضوع هم اونقدر بزرگ نبود که یک نقطه ضعف خیلییی بزرگ حساب بشه
بخوایم با بقیه کتاب های ترسناک مقایسه ش کنیم میتونم بگم بهتر بود و از یسری کلیشه های تکراری استفاده نکرده بود و یجاهاییش واقعا چیزای ترسناک و چندش اوری داشت (اگه روحیه حساسی دارید نخونید این کتابو)
در کل خوندنشو پیشنهاد میکنم چون برای یک یا حتی دوبار خوندن خوبه اما با انتظار بالایی سمتش نرید که مثل من بخوره توی ذوقتون

1403/7/18

و پایان این کتاب عجیب و ترسناک!
این کتاب از اونایی بود که به خاطر حجم بالاش استرس داشتم برای خوندنش اما نویسنده تونسته بود یکنواختی رو تا جای ممکن به داستانش نیاره که البته اخرای داستان یکم تکراری بود این هرسری بیدار شدن و فراموش کردن ماجراها و اینا ولی خب قابل چشم پوشیه
تصمیم گرفتم کتابهای دیگه ای رو از این نویسنده بخونم چون تحت تاثیر تخیل و مهارتش قرار گرفتم
این کتاب استرسی جدید به من وارد کرد که آرزو کنم قبل از پیشرفت خطرناک علم بمیرم و چیزایی که توی کتاب گفته بود رو نبینم و تجربه نکنم
علت اینکه امتیاز کامل ندادم دو دلیل بود
یکی اینکه شاید تقریبا ۱۰۰ صفحه زیاد بود توی کتاب و نویسنده میتونست با مهارتی که در جهت های مختلف به خرج داده بود اینجاهم با استفاده از روند تند تری سرعت ببخشه به داستان و اینکه اخراش همون طور که گفتم یکم کند بود
دوم اینکه شاید باید این کتاب رو یکی دوسال دیگه می خوندم که بتونم ارتباط بهتری باهاش برقرار کنم و لذت بیشتری ببرم چون یجاهایی این جابجا شدن خاطرات و زندگی ها و رفتن از این زندگی به اون زندگی منو گیج میکرد و اینکه سعی می کردم یسری موقعیت هایی رو که متوجه نمیشدم درک کنم از لذت داستان کم کرد
ولی خب در کل ایده ی داستان واقعا جالب و همچنین شوکه کننده و ترسناک بود و به شخصه به عنوان کسی که این ژانر و این سبک داستان رو خیلی می پسنده این کتاب برام ارزشمند و لذت بخش بود و بهتون پیشنهادش میکنم.

1403/7/12

سلام،امیدوارم کسی صدایم را بشنود…

از این جمله به بعد فهمیدم قرار است عاشق این کتاب شوم و پیشبینی درستی بود
این کتاب توی لیست خریدم بود که دیدم همخوانیش برگزار شده و گفتم حالا که همخوانی داره بشینم با همخوانی و از روی پی دی اف بخونمش
و کاش نمیخوندم و خودم می خریدمش تا تمام جمله هاشو هایلایت کنم و بارها و بارها همراه آلد،فرانسیس بشم
این کتاب واقعا پاییزی بود بنظرم و از اون دسته کتاباییه که میچسبه زیر پتو با یه لیوان چای بخونیش و صدای بارون هم بکگراند باشه
روند کتاب اصلا کند نبود و به اندازه کافی هیجان داشت و نویسنده بلد بود چجوری خواننده رو مشتاق برای خوندن کنه
همچنین شخصیت پردازی خوبی داشت و من خیلی خوب میتونستم موهای بلند آلد یا لباسای عجیب فرانسیس و تصور کنم😭
در کل این کتاب تبدیل به یکی از کتابای مورد علاقم شد و بهتون پیشنهادش میکنم
پ.ن :اینم اضافه کنم که این نظر شخصی من و با توجه به ارتباطیه که با کتاب گرفتم و این فقط نظر من بود نه نقد تخصصی و ممکنه که نه حتما کتاب نقطه ضعف هایی هم داره…

1403/6/27

این کتاب معرکه نیست!
این کتاب شاهکار نیست عالی نیست بی نظیر نیست!!!
مثل خیلی از کتاب های ترند این کتاب هم اونقدری که ازش تعریف شد و بالا بردنش ارزش نداشت و پر از نقطه ضعف بود که نمیشه ازشون چشم بست
روابط عاشقانه زرد که یک دختر همزمان با دوتا پسر رابطه داشت
کشش و طولانی بودن داستان درحالی که نویسنده میتونست تعداد صغحات رو کم کنه و کیفیت  بالاتر متن و موضوع رو جایگزین کنه
چیزی که توی خیلی از نظرها خوندم این بود که وای برادران هاثورن خیلی جذاب بودن و فلان و بهمان
شوخی می کنید؟برای جذابیت شخصیت ها کتاب رو شاهکار معرفی می کنید؟
درسته من هم تحت تاثیر توصیفات فریبنده درباره ی جذابیت یکسری شخصیت ها مثل برادران هاثورن قرار گرفتم اما به قدری نبود که من رو عاشق این کتاب کنه و یک داستان بشدت معمولی رو برام تبدیل به یک شاهکار کنه!
*توضیحات زیاد از حد و توصیفاتی که نیاز به گفتنشون نبود
*روابط زرد و مثلث عشقی
بزرگترین نقطه ضعف هایی هستن که میتونم بهشون اشاره کنم+خیلی نقطه ضعف های دیگه
و نقات قوت: *جذاب بودن ۳۰ صفحه ی آخر
*کند نبودن داستان
در نظر داشتم ۲ ستاره برای این کتاب بگذارم اما در ۳۰ صفحه اخر نظرم عوض شد و نقد هایی که خبر از بهبود پیدا کردن داستان و قلم نویسنده در جلد های بعد می گویند من رو به خواندن جلد های بعد امیدوار کرد
در کل این کتاب رو به چشم یم شاهکار نگاه نکنید و گول بلاگر های اینستاگرام رو نخورید
در صورتی ممکنه این کتاب براتون جذاب باشه که جزو اولین کتابهایی باشه که می خونید که بازهم بنظرم اگر کتاب «راز لمبرت» رو که برای سنین +۱۲ هست و تقریبا ژانر معمایی بخونید بهتر از این کتابه
به چشم یک سرگرمی برای اوقات بدون کتاب و یک کتاب سطحی بهش نگاه کنید نه یک شاهکار!

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

پست‌ها

فعالیت‌ها

Ana پسندید.
          جنسیت موضوعی است که برای من هم ساده است و هم بسیار پیچیده است. ساده است چون کافیه یکم اطرافم را نگاه کنم که متوجه بشم چقدر نابرابری و تبعیض و تعرض وجود دارد. پیچیده است چون هر موقع خواسته‌ام در مورد این نابرابری چیزی بگویم زبانم بند آمده و شاید همین دلیل اصلی‌ام برای خواندن این کتاب بود. در واقع من از موقعی که بحث جنسیت برایم اهمیت پیدا کرد یعنی از‌حدود هفت سال پیش که تبعیض را با چشم خودم در جامعه می‌دیدم دنبال کتابی بودم که به صورت جامع این موضوع را پوشش دهد. در واقع هدفم از خواندن این کتاب در وهله اول آگاهی بیش‌تر بود و اینکه دلایل و توضیحات جامع‌تری داشته باشم که در مقابل برخی سوالات خودم و دیگران بتوانم از واقعیت دفاع کنم. این کتاب به میزان خوبی من را به هدفم نزدیک کرد. برای بار دوم که کتاب را مرور کردم متوجه شدم که چقدر این کتاب برایم مفید بوده و در منتقل کردن موضوع کارشو خوب انجام داده. الان می‌توانم هسته اصلی فمینیسم را ببینم، دغدغه‌های اصلی زنان را ببینم و درک کنم، همچنین می‌توانم در مقابل افرادی که به صورت سنتی زنان را صرفا در سپهر خصوصی می‌بینند از ارزش‌ها و نگرش‌ خودم دفاع کنم و این برای من خیلی با ارزش است. این کتاب به من کمک کرد که بفهمم منظور چیست وقتی می‌گن زن‌ها در جامعه نمی‌توانند مانند مرد‌ها زندگی دلخواهشان را دنبال کنند، می‌توانم بفهمم دور ماندن زن‌ها از سپهر عمومی در طول تاریخ چگونه ما‌ را به اینجا رسانده و...
هدف کتاب بیش‌تر پرداختن به نظریه‌ها است به صورت تاریخی، اینکه فمینیسم از کجا و به وسیله چه کسانی شروع شده و تا پایان قرن بیستم به کجا رسیده. به خاطر همین ما در هر فصل با اسم‌ها و نقل‌قول‌های زیاد و متنوعی مواجه می‌شیم که همین یکم برای خواننده عام ممکنه کسل کننده باشه خصوصا که کتاب در طی هر فصل وقفه ندارد.
در کل به نظرم چقدر لازمه که در جامعه ما در رابطه با موضوع جنسیت خونده بشه، حرف زده بشه و آگاهی در این زمینه بیش‌تر بشه.

Ana پسندید.
          میشه گفت اولین کتاب با ژانر فانتزیه که نویسندش ایرانیه و من خوندمش. مدتیه که تصمیم گرفتم آثار نویسنده های ایرانی هم بخونم چون به نظرم واقعا بهشون کم توجهی شده و اونا هم حق توجه دارن.
نظرات زیادی راجع به این مجموعه دیدم که بیشترشون نظرات مثبتی بودن. منم کنجکاو شدم که اولین کتاب فانتزی که نویسندش ایرانیه رو با مجموعه گورشاه آقای گلشیری شروع کنم.
نظرم به طور کلی راجع به کتاب اینه که جالب بود، اما محشر نبود. اوایل داستان که به شدت کند پیش میره و حتی بعضی جاها من میخواستم کتابو بزارم کنار اما خب شروع داستان همیشه قرار نیست هیجانی باشه. پس منم به امید اینکه هرچه زودتر به بخش های جذابش برسم این کتاب رو خوندم. اواسط داستان روند کمی بهتر شد. اما توی بخش های پایانی واقعا جالب شده بود. و همین دلیلی برای من شد تا تصمیم بگیرم ادامه مجموعه رو بخونم.
اما خب نقاط ضعف زیادی هم داشت. به طور مثال شخصیت پردازی ها رو زیاد دوست نداشتم. خیلی سطحی راجع به شخصیت ها حرف زده شده بود و من به شناخت لازم نرسیدم و ارتباط خاصی باهاشون نمی گرفتم. اما کمابیش از مرجانه و الیان خوشم اومده بود.
یکی دیگه از نقاط ضعف این بود که تکرار بیش از حد جمله ها و حرف ها رو داشت. یعنی واقعا نیاز خاصی نبود که یک جمله کوتاه و نه چندان مهم رو چند بار تکرار کنن.
همچنین احساس می کردم تمام مکالمات یک جورایی سرد و بی روحن. گفتنش سخته اما نسبت به کتاب هایی که خوندم مکالمه بین شخصیت توی این کتاب سریع و کمی سطحی بود. اما توی اواخر داستان کمی بهتر شد.
 به طور کلی ایده داستان جالب بود اما به خاطر تمام ضعف هایی که گفتم میخواستم بعد اتمام این جلد دیگه این مجموعه رو ادامه ندم اما پایان جالبش منصرفم کرد و امیدوارم در ادامه این مجموعه   این ضعف ها رفع یا حداقل کمتر شن.