معرفی کتاب اخگری در خاکستر اثر صبا طاهر مترجم مریم رفیعی

اخگری در خاکستر

اخگری در خاکستر

صبا طاهر و 2 نفر دیگر
4.4
81 نفر |
35 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

5

خوانده‌ام

135

خواهم خواند

115

ناشر
شابک
9786001883651
تعداد صفحات
492
تاریخ انتشار
1399/6/1

توضیحات

        لایا یک برده است و الایس یک سرباز. هیچ کدامشان آزاد نیستند. در امپراتوری مارشال ها مجازات نافرمانی مرگ است. کسانی که جسم و خونشان را به امپراتور پیوند نمی زنند، با خطر اعدام عزیزانشان و نابودی هر چه که برایشان ارزشمند است، روبه رو می شوند. آیا در این دنیای بی رحم همراه پدربزرگ و مادربزرگ و برادر بزرگترش در محله ای فقیرنشین زندگی می کند. آنها پیرو امپراتوری هستند، چون می دانند چه بلایی سر مبارزه طلب ها می آید.ولی وقتی برادر لایا به اتهام خیانت بازداشت می شود، ایا مجبور می شود تصمیم مهمی بگیرد. او در ازای کمک شورشی هایی که قول نجات برادرش را می دهند، زندگی اش را به خطر می اندازد تا در بزرگترین آکادمی نظامی امپراتوری جاسوسی کند. در آنجا با الایس آشنا می شود، سربازی که سعی دارد از بی رحمی هایی که برای آن آموزش می بیند، فرار کند. الیا و الایس خیلی زود می فهمند سرنوشتشان در هم گره خورده و انتخابهایشان سرنوشت امپراتوری را تا ابد تغییر خواهد داد. ولی آیا می توانند با تقدیرشان بجنگند؟
      

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

تعداد صفحه

100 صفحه در روز

لیست‌های مرتبط به اخگری در خاکستر

نمایش همه

یادداشت‌ها

          عنوان ترجمه: اخگری در خاکستر
جلد اول از یه مجموعه چهار جلدی.

کتاب هیجان‌انگیز و پرکششی بود، در زمینهٔ سیطرهٔ چند صد سالهٔ یه امپراطوری نظامی که رسما عده‌ای از مردم رو به بردگی گرفته، با چاشنی نیروهای ماوراءالطبیعی و موجودات افسانه‌ای مثل جن و عفریت و غول...

شخصیت‌پردازی‌ها و رشد شخصیت‌هاش رو دوست داشتم،‌ طوری بود که به شخصیت‌ها علاقه‌مند می‌شدی و سرنوشتشون برات مهم می‌شد.
ولی از اینکه مثلث (یا بهتره بگیم مربع!) عشقی داشت خوشم نیومد و اینو یکی از نقاط ضعفش می‌دونم. همچنین زیادی مسائل جنسی رو قاطی علاقه‌هاش کرده بود، ولی اگه این تیکه‌هاش رو بذاریم کنار، توصیف احساسات شخصیت‌ها قشنگ بود به نظرم. 
به یه سری مفاهیم هم خوب پرداخته بود، مثل شجاعت، آزادی و یا عزت! که دقیقا با همین لفظ تو کتاب استفاده شده (نویسنده اصالت پاکستانی داره).

در نهایت اینکه کتاب با اینکه صحنهٔ بدی به اون معنا نداره ولی توصیفات جنسیش زیاده، همچنین بسیار میزان خشونتش بالاست و به همین دلایل به نظرم اصلا قابل توصیه به یه نوجوون نیست.
        

20

          سخت ترین سوال از یک کتابخون اینکه بپرسی "کتاب موردعلاقه ت چیه؟" یه زمانی این سوال برای منم یک چالش بود ولی بعد از خوندن این مجموعه ی چهار جلدی به جوابش رسیدم:)
با اینکه کتاب های عاشقانه، فانتزی زیادی، که نویسندگان بزرگی خلق شون کرده بودن رو خوندم ولی همچنان این کتاب به شکلی کاملا متفاوت در قلبم جا داره🥲
خانم طاهر دقیقا دنیا و شخصیت هایی رو به تصویر کشیده که سلیقه منه🫠
و واقعا بعد از خوندن این کتاب تازه فهمیدم که علاقه شدیدی به این سبک و این وایب کتاب دارم😭
 فضای دارک و خشن، فانتزی، عاشقانه، وایب خاورمیانه ای، پر از دوستی ها و غم های عمیق و البته بسیار واقع بینانه که دل آدم رو خیلی جا ها می شکنه:)💔
ولی قلم این کتاب، شخصیت هاش، داستان پردازی، موضوع و وایبش.... انقدرررر عالیییی و کم نظیر و قشنگه که عاشقش شدم و هستم و خواهم بود:]
و انقدررررر کتاب قشنگی بود که تا ابد عاشقش می مونم و تا ابد بهترین کتاب زندگیمه😭😭😭

-تا ابد وفادار-  
*شعار خاندان آکوئیلا😭🥲
        

39

roz

roz

6 روز پیش

          در چنین حالتی، می‌توان احساسات متناقضی را در مورد مجموعه کتاب "اخگری در خاکستر" اثر صبا طاهر تجربه کرد. از یک سو ممکن است با داستانی زیبا و جذاب روبه‌رو باشیم که ارمان‌های ادبی قوی و شخصیت‌پردازی‌های عمیقی دارد. نثر نویسنده می‌تواند ما را به دنیایی دیگر ببرد و ما را با تجربیاتی جدید و چالش‌های انسانی آشنا کند.
اما از سوی دیگر، ممکن است با محتوایی مواجه شویم که شامل موضوعات تاریک، مانند خشونت و کشتن، باشد که این مسائل می‌تواند احساس رضایت ما را تحت تأثیر قرار دهد. هرچند ممکن است داستان به خوبی روایت شده باشد، اما محتوای آن ممکن است با ارزش‌های شخصی یا احساسات ما در تضاد باشد.
در این وضعیت، ممکن است مجبور باشیم به خود بگوییم که خوب است که هنر ادبی ما را به چالش بکشد و ما را با واقعیت‌های غیرقابل تحمل آشنا کند. شاید بتوانیم از این طریق درک عمیق‌تری از انسانیت و شرایط انسانی به دست آوریم. به عبارتی، این داستان می‌تواند ما را درگیر کند، حتی اگر با محتوای آن موافق نباشیم. این تنش بین زیبایی خیال و دشواری واقعیت می‌تواند تجربه‌ای ارزشمند باشد و ما را به تفکر در مورد مسائلی عمیق‌تر وادارد.
بنابراین، با وجود نارضایتی از برخی عناصر داستان، می‌توانیم از زیبایی‌های ادبی آن بهره‌مند شویم و در این فرایند جستجوی معنا و درک انسانی را ادامه دهیم.
        

1