معرفی کتاب زنان توی دیوار اثر ایمی لوکاویکس مترجم صبا ایمانی

3.2

ناشر
باژ
1397/10/3

لوسی آکوستا وقتی سه ساله بود،مادرش را از دست داد.او در عمارتی ویکتوریایی وسط جنگلی همراه با پدر سرد و گوشه گیرش زندگی میکند و همراه با دختر خاله اش مارگارت در راهروهای تاریک عمارت پرسه می زند.لوسی و مارگارت جایی ناپذیر هستند...درست مثل یک خانواده.وقتی خاله اش پنه لوپه ،تنها کسی که به عنوان مادر می شناسد،هنگام قدم زدن در جنگل اطراف،خانه به طرز دردناکی ناپدید میشود،لوسی احساس ناراحتی و تنهایی می کند. مارگارت بیشتر وقتش را در اتاق زیر شیروانی می گذراند.او ادعا می کند که می تواند که می تواند صدای مادر مرده اش را از درون دیوارهای عمارت بشنود.لوسی که پدرش احساساتش را نادیده گرفته است،با نا امیدی دختر خاله اش را تماشا می کند که کم کم سلامت روانی اش را از دست می دهد. ولی وقتی که خودش هم صداهایی را از توی دیوار می شنود،متوجه می شود که با میراثی باستانی و مرگبار روبه رو است که نسل هاست زنان خانواده اش را زیر نظر دارد.

لیست‌های مرتبط به زنان توی دیوار

Gemma

Gemma

1403/8/11

قبل از خوندن انتظارم از این کتاب خیلی بالا بود اما توی نظرات خونده بودم که آخر داستان یهو همه چیز عوض میشه و اکثرا از این موضوع رضایت نداشتن
اما نظر من؛
من با انتظار یه کتاب خیلیییییی خفن رفتم سراغش اما اون چیزی که میخواستم و نگرفتم از کتاب
روند داستان اصلا کند نبود و این یه نقطه قوت حساب میشه اما یکسری چیزهای تکراری داشت مثل اشاره زیاد به جعبه ی لوسی و …
اما خب اونقدر زیاد نبود که شمارو از خوندن زده کنه
ایده جالبی داشت کتاب و برعکس خیلیا که از پایان راضی نبودن بنظر من تازه از صفحه ۲۰۰ هیجان کتاب بیشتر میشه
البته موافقم داستان صفحه های اخر یهو به یه سمت دیگه میره انگار نویسنده نمیدونسته چجوری تموم کنه کتاب رو و سرهم بندی شده بود پایان کتاب
اما باز این موضوع هم اونقدر بزرگ نبود که یک نقطه ضعف خیلییی بزرگ حساب بشه
بخوایم با بقیه کتاب های ترسناک مقایسه ش کنیم میتونم بگم بهتر بود و از یسری کلیشه های تکراری استفاده نکرده بود و یجاهاییش واقعا چیزای ترسناک و چندش اوری داشت (اگه روحیه حساسی دارید نخونید این کتابو)
در کل خوندنشو پیشنهاد میکنم چون برای یک یا حتی دوبار خوندن خوبه اما با انتظار بالایی سمتش نرید که مثل من بخوره توی ذوقتون