در قفل شده
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
وقتی نورا 11 ساله در اتاقش مشغول انجام تکالیف مدرسه بود حتی فکرش را هم نمیکرد که پدرش در زیرزمین خانه مشغول به قتل رساندن آدمها باشد! تا روزی که سر و کله پلیس پیدا میشود و پدرش به زندان میافتد. پدر نورا یک قاتل بود، قاتل دخترهایی که چشمهای آبی و موهای مشکی داشتند. چندین سال از به زندان افتادن پدر نورا میگذرد و نورا یک جراح مشهور و موفق میشود. هیچکس حتی گمان نمیکند که پدرش یک قاتل زنجیرهای باشد و او هم قصد دارد همیشه به عنوان یک راز نگهش دارد. تا اینکه نورا متوجه میشود یکی از بیمارانش به قتل رسیده، دقیقاً به همان شیوهای وحشتناکی که پدرش این کار را میکرد. یک نفر هویت واقعی نورا را میداند و میخواهد او را مقصر جلوه دهد. ولی او یک قاتل نیست و پلیس هم بر علیه او مدرکی ندارد، مگر تا زمانی که وارد زیرزمین خانهاش شوند!
لیستهای مرتبط به در قفل شده
نمایش همهیادداشتها
1403/6/9
1403/5/5
1402/10/15
1403/8/25
1402/10/26
خطر افشای داستان!!! ازبین کتابهایی که از فریدا مک فادن خوندم بخش دی از همه اش جذاب تر و پرهیجان تربود.این کتاب هم مثل بقیه کتابها ژانر وحشت و جنایی داشت. فریدا خانم خیلی در توصیف صحنه ها و القای ترس کارش درسته. مترجم هم الحق والانصاف خوب ترجمه کرده و اون حس رو خوب ترجمه کرده. داستان در مورد دختر یک جنایتکار وقاتل زنجیره ای هست که مثل پدرش نیست ولی همیشه این ترس رو داره که ژنتیکش باعث بشه مثل پدرش بشه. دوباره پس از سالها قتل هایی مثل همونهاکه پدرش انجام داده تکرارمیشه و او به پسری که تازه باهاش آشناشده شک میکنم بعد به شریکش شک میکنم و دست آخر خیلی ماهرانه صحنه طوری چیده میشه که میفهمه منشی اش خواهرشه و اون پشت همه این قتلهاست. ویژگی مثبت کارهای خانم فریدا صحنه پردازی و پرداخت خوب به شخصیت اصلی رمانهاشه واینکه طوری داستان رو میچینه که پیچیدگی داستان ازبین نره و دراخر شما غافلگیرمیشیداز اینکه مسبب اصلی کسی دیگه ای یا نقشه ها ازکسیه که هیچ فکرشو نمیکنید.این باعث جذابیت و گیرایی کارهای ایشون شده. خلاصه که بخوانید و لذت ببرید.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/11/26
1403/5/11
این کتاب فوق العادس:)) یه اثر دیگه از بانو فریدا مک فادن:) همین الان تمومش کردم و نمیدونم من تموم شدم یا این کتاب؟؟ و واقعا تو شوک موندم😂 خدا میدونه چقد به بردی میچل فحش دادم اول های کتاب خیلی دوسش داشتم ولی داشت به آخراش که نزدیک میشد فقط فحشش میدادم با خودم میگفتم حتما کار بردی عه و خیلی خوشحال بودم که تونسته بودم پایان کتاب رو حدس بزنم یهو رسیدم به اخرای کتاب اینطوری بودم: 😯😯 و واقعا تنها کسی که بهش حتی فکر هم نکرده بودم همون قاتل روانی بود:) من زیاد سرعتم تو کتاب خوندن بالا نیس و اینو توی ۵ روز خوندم در صورتی که بقیه کتابا رو توی یه ماه😂 واقعا داستان قشنگی داشت یه کتاب دیگه هم از این نویسنده خوندم و قلمش رو دوست داشتم اینکه آخر داستانا معمولا پایانش خوبه مثل بقیه جنایی ها نیست که آخرش همه میمیرن ولی فقط بردی وقتی که تفنگ رو گرفت سمت هارپرررر>>>> امیدوارم یه روزی بتونم پایان کتابای این نویسنده رو حدس بزنم و تصمیم گرفتم کتابای بیشتری ازش بخونم اول ها زیاد جنایی نمیخوندم و خوشم هم نمیومد ولی با خوندن کتاب بخش دی از این ژانر خوشم اومد و مثل همیشه غافلگیر شدم امیدوارم روی اسپویلر نزده باشید ( کسایی که این کتابو نخوندن)
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/7/13