فریدا مک فادن و 1 نفر دیگر
3.9

_

وقتی نورا 11 ساله در اتاقش مشغول انجام تکالیف مدرسه بود حتی فکرش را هم نمی‌کرد که پدرش در زیرزمین خانه مشغول به قتل رساندن آدم‌ها باشد! تا روزی که سر و کله پلیس پیدا می‌شود و پدرش به زندان می‌افتد. پدر نورا یک قاتل بود، قاتل دخترهایی که چشم‌های آبی و موهای مشکی داشتند.

چندین سال از به زندان افتادن پدر نورا می‌گذرد و نورا یک جراح مشهور و موفق می‌شود. هیچکس حتی گمان نمی‌کند که پدرش یک قاتل زنجیره‌ای باشد و او هم قصد دارد همیشه به عنوان یک راز نگهش دارد. تا اینکه نورا متوجه می‌شود یکی از بیمارانش به قتل رسیده، دقیقاً به همان شیوه‌ای وحشتناکی که پدرش این کار را می‌کرد.

یک نفر هویت واقعی نورا را می‌داند و می‌خواهد او را مقصر جلوه دهد. ولی او یک قاتل نیست و پلیس هم بر علیه او مدرکی ندارد، مگر تا زمانی که وارد زیرزمین خانه‌اش شوند!

لیست‌های مرتبط به در قفل شده

نمایش همه

بله باز هم شکست خوردم
از کی را نمیدانم یا از خانم فریدا مک فادن یا از افکار خودم
ولی حداقلش این بود می‌دانستم کار بردی نبود
جان من کار هارپر بود؟
 هنوز منتظرم کسی تکانم دهد بگوید نه بیدار شو هارپر همون دختر خوشگل مظلوم کتابه که فیلیپ میخواد ازش سواستفاده کنه
 قلم خانم فریدا مک فادن باز هم کار خودش رو کرد و من باز هم مثل همیشه به خودم قول می‌دهد قاتل را دفعه بعد پیدا کنم و بعد خانم فریدا مک فادن با دست نشسته وارد تمامی آرزوهایم می‌شود و آن را به هم می‌زند
 دفعه بعد قول می‌دهم پیدایش کنم👩‍🦯🤝

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

bookish cat

1403/1/25

ترجمه: ترجمه خیلی روان و خوب بود و اگرچه سانسورهایی وجود داشت اما مترجم تلاش کرده بود به شکل غیرمستقیم منظور رو برسونه.(چیزهایی که سانسور شدند اصلا چیزای مهمی نبودند صرفا صحنه‌های جنسی سانسور شدند)
خلاصه داستان: داستان درمورد یه خانوم جراحه که پدرش یه قاتل سریالی بوده و رفته زندون و حالا این زن با چالش جدید و ترسناکی توی زندگیش مواجه شده اونم به قتل رسیدن بیمارهاشه.
بررسی: داستان چندان طولانی نیست و در عرض چند ساعت تموم میشه. صد صفحهٔ اولش تقریبا نوار خالیه و اتفاق خاصی نمیفته ولی بعد از اون داستان خیلی هیجان انگیز میشه و دلتون میخواد تند تند بخونید ببینید تهش چی میشه. من اننظار داشتم نویسنده یکم داستانو پیچیده‌تر و پرماجراتر پیش ببره ولی خب اینکارو نکرده بود و خیلی زود دقیقا وقتی که خواننده توی اوج هیجان بود داستان به پایان رسید به شخصه دلم میخواست داستان معماهای بیشتری داشته باشه. نکتهٔ مثبت کتاب غیر قابل پیشبینی بودن داستان بود طوری که تا آخرین لحظه شما نمیتونستید حدس بزنید معمای داستان چیه و آخرش چی میشه ولی خب اونقدری خوب نبود که بذارمش توی لیست کتابای به یاد موندنی و فوق‌العاده جذابی که خوندم در بهترین حالت در سطح متوسطه.

⁉️ارزش خوندن داره؟ اگه یه کتاب یه بار مصرف میخواید که توی روز تعطیل سرگرمتون کنه و خیلی هم طولانی نباشه این کتاب رو پیشنهاد میدم بهتون.

امتیاز من به کتاب: متوسط