معرفی کتاب بازی های میراث اثر جنیفر لین بارنز مترجم نجلا محقق

4.1

ناشر
نون
1402/9/1

ایوری گرمبز  برای آینده ای بهتر، برنامه ریزی کرده است: زنده ماندن در دبیرستان، کسب یک بورسیه تحصیلی و خروج از آن است. اما وقتی میلیاردر شهر «توبیاس هاتورن» می‌میرد و عملاً تمام ثروتش را برای ایوری به ارث می‌گذارد برنامه او برای آینده تغییر می‌کند.  گیر کار کجاست؟ ایوری به هیچ وجه نمی‌داند چرا این کار را کرده یا حتی توبیاس هاتورن کیست.  ایوری به هیچ وجه نمی‌داند چرا این کار را کرده یا حتی توبیاس هاتورن کیست.
اوری برای دریافت ارثیه خود باید به خانه‌ای پر از گذرگاه‌های مخفی هاتورن نقل مکان کند، جایی که هر اتاقش اثری از پیرمرد و عشقش به معما و رمزهایی دارد. از بخت بد ایوری، خانواده‌ای که توبیاس هاتورن از ارث محرومشان کرده هم در این عمارت زندگی می‌کنند.. که شامل چهار نوه هاتورن می شود: پسرانی خطرناک، جذاب و باهوشی که با  این انتظار بزرگ شدند که روزی میلیاردها دلار به ارث خواهند برد. وارث ظاهری گریسون هاتورن متقاعد شده است که ایوری باید یک زن بدکار باشد، و او مصمم است که او را پایین بیاورد. برادرش، جیمسون، او را آخرین هووی پدربزرگشان می‌داند: معمایی پیچیده، معمایی که باید حل شود. اوری که در دنیایی از ثروت و امتیاز همراه با خطر در هر نوبت گرفتار شده است، باید خودش بازی را انجام دهد تا زنده بماند.

لیست‌های مرتبط به بازی های میراث

نمایش همه

پست‌های مرتبط به بازی های میراث

حقیقتا باهاش ارتباط برقرار نکردم. نسبت به تعریفی که ازش شنیده بودم، نتونست انتظاراتم رو برآورده کنه. معمای داستان به صورت پیوسته مطرح و حل می‌شد و این‌طور بهم القا شده بود که معمای پایانی خیلی سخته و با حل شدنش شوکه میشم اما این‌طور نبود. جواب نهایی، به حدی ساده و ابتدایی بود که بدجوری توی ذوقم خورد.
ترجمه، خوب بود. شخصیت پردازی خوب بود و احتمالا این شانس رو به خودم بدم تا با خوندن جلد دوم نظرم رو تغییر بدم. امیدوارم جلد دوم جذاب‌تر باشه.
خلاصه داستان بدون اسپویل: داستان این کتاب در مورد دختری نوجوون به نام ایوریه که با خواهر ناتنیش لیبی زندگی می‌کنه. به صورت ناگهانی متوجه میشه ارثیه‌ی بزرگی بهش رسیده. از طرف میلیاردری که تابه‌حال نه باهاش برخورد داشته و نه حتی اسمشو شنیده.
ایوری برای گرفتن ارثیه‌ش باید توی عمارتی زندگی کنه که تموم وارثین حضور دارن. وراثی که چیز زیادی بهشون نرسیده و به شدت از این موضوع عصبانی‌ان.
حالا ایوری باید تلاش کنه معمای این میلیاردر رو حل کنه. چرا تموم میراث این مرد به ایوری رسیده؟ این مرد ایوری رو از کجا می‌شناخته؟ آیا بقیه وراث به این وصیت‌نامه رضایت میدن یا دست به اعتراض می‌زنن؟ این اعتراض تا کجا پیش میره؟ ممکنه جون ایوری به خطر بیفته؟
امتیاز در گودریدز: 4.14

Hana

Hana

1403/3/17

اگه بخوایم سناریو جالب این کتابو کاملا کنار بزاریم و به نکات دیگه بپردازیم باید اول از این جا شروع کنیم.دلیل این که همچین کتابایی ترند میشه چیه؟ مشخصا شخصیت پردازیه خیلی قویه کتاب که انکار کردنی نیست مخصوصا چهار نوه ی هاثورن  خیلی از ترند های دنیای کتابخونی به خاطر شخصیت پردازی قوی نویسنده توی کتابه که خواننده با شخصیتا همزاد پنداری کنه و اونو یه آدم زنده و واقعی فرض کنه .حالا می رسیم به بازی های میراث.برای کدوم خواننده ها مناسبه؟ معمولا افراد توی رنج سنی 14 تا 20 سال ممکنه از این کتاب خوششون بیاد .کسایی که قبلا تجربه ی کتاب خوندن زیاد داشتن اصطلاحا کرم کتابن بیشتر از این کتاب و پیچش های داستانیش لذت میبرن.به هر حال هر کتاب ترندی سه سری منتقد ها داره که کلا اول با دیدگاه منفی میان سمت کتاب و این که چون معروف ارزش خوندنش میاد پایین اما این کتاب ارزش خوندن رو داره از پیچ های داستانیش و معما هاش لذت خواهید برد و با شخصیت ها داستان رو پیش میبرید انگار که خودتون توی کتابین نکته های منفی این کتاب می‌تونه این باشه که برای افرادی که از کتاب های خیلی خشن تر خوششون میاد و خیلی شخصیت پردازی براشون مهم نیست  کلا اصلا مطلب رو در نظر میگیرن ممکنه این کتاب یکم لوس و بی معنی به نظر برسه اما قلم نویسنده واقعا شما رو جذب میکنع و ارزش حداقل دو بار خوندن رو داره

و مجدداً به من ثابت شد معروف شدنِ بیش‌ازحد یک اثر به معنی خارق‌العاده بودن آن نیست.
داستان درمورد ایوری گرمبز، دختری‌ست که تمام ثروت توبیاس هاتورن را به ارث می‌برد. این اتفاق، علامت‌ سوال بزرگی را در ذهن ایوری بوجود می‌آورد؛ هاتورن کیست و چرا باید تمام ثروتش را به او ببخشد؟!
معمای مطلق؛ هیچ خبری از هیجان نبود و داستان پر بود از یکنواختی و تکرار.
ارتباط گرفتن با کتاب برای من خیلی سخت بود و این مسئله که مشکل از قلم نویسنده بود یا ترجمه خانم محقق روشن نشد!
به هرحال چیزی که عیان بود، طاق کردن طاقتم تا زودتر داستان به قسمت‌های مهیج برسد اما هیچ خبری از آن نشد و نهایتِ جذابیتِ کتاب همین ابتدای داستان بود که آن‌هم نیز چندان تعریفی نداشت.
از روابط عاشقانه و مثلث عشقی جفنگشان هم حرف نزنم بهتر است..
درکل بازی‌های میراث، کتابی نبود که بخواهم دوباره حتی از کنارش رد شوم و آن را تنها به کسانی که به دنبال تلف کردن وقتشان هستند پیشنهاد می‌کنم.

اِمی

اِمی

دیروز

خب فعلا از ایموجین تبدیل شدم به ایوری
اقاااا جمیسوننننن برای خودمه شماها میتونین زاندر نش و گریسون رو برای خودتون ببرید
به شخصه میتونم بگم از امیلی متنفر شدمممم
اقا به عنوان کسی که دو نفر رو در ذهنش برای هم قرار میده نباید کتاب بخونه الان چرا جمیسون به ایوری اعتراف نکرد😐😐

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

انتظار این حجم از ضعف رو در قلم و داستان نداشتم. چون جزء کتابهاییه که خیلی تعریفش رو شنیده بودم. هرچند میدونم نباید تو این دام بیفتم که یه کتاب چون معروفه خوبه، ولی خب این نوع قلم و داستان رو هم انتظار نداشتم.
حس میکردم معما ها خیلی سردستی هستن. شخصیت پردازی ها خیلی رو و یه جاهایی هم غیرواقعی و باور ناشدنی بودن.
شخصیت پردازی ایوری با توجه به پیشینه ای که تو زندگیش داشت، واقعی و دقیق انجام نشده بود. یه جاهایی که به هیچ کس باور نداشت و اینها بسیاااار مصنوعی بود. رفتار متکبرانه اش هم به نظر من برای کسی که در ماشین زندگی میکرده، زیادی بود. نه که امکانش نباشه. منظورم اینه که باید در گذشته این شخصیت حداقل میگفت که خیلی با اتکا به نفس بار اومده و اینها. ولی هیچیییی از همچین خصیصه هایی تو پیشینه اش نداشتیم و یهووو که پولدار شد درست هم رفتار میکرد.
به علاوه، چند تا مشکل اخلاقی تو کتاب بود. که مشکل هایی به این وضوح رو ناراحت شدم که اصلا در کتابی چاپی دیدم.
اشاره مستقیم به روابط خارج از چارچوب داشت که موجب میشد دوستش نداشته باشم. حتی خود ایوری هم نمیدونست با خودش چند چنده.
توصیه نمیکنم.