معرفی کتاب بازی های میراث اثر جنیفر لین بارنز مترجم نجلا محقق

4.1

ناشر
نون
1402/9/1

ایوری گرمبز  برای آینده ای بهتر، برنامه ریزی کرده است: زنده ماندن در دبیرستان، کسب یک بورسیه تحصیلی و خروج از آن است. اما وقتی میلیاردر شهر «توبیاس هاتورن» می‌میرد و عملاً تمام ثروتش را برای ایوری به ارث می‌گذارد برنامه او برای آینده تغییر می‌کند.  گیر کار کجاست؟ ایوری به هیچ وجه نمی‌داند چرا این کار را کرده یا حتی توبیاس هاتورن کیست.  ایوری به هیچ وجه نمی‌داند چرا این کار را کرده یا حتی توبیاس هاتورن کیست.
اوری برای دریافت ارثیه خود باید به خانه‌ای پر از گذرگاه‌های مخفی هاتورن نقل مکان کند، جایی که هر اتاقش اثری از پیرمرد و عشقش به معما و رمزهایی دارد. از بخت بد ایوری، خانواده‌ای که توبیاس هاتورن از ارث محرومشان کرده هم در این عمارت زندگی می‌کنند.. که شامل چهار نوه هاتورن می شود: پسرانی خطرناک، جذاب و باهوشی که با  این انتظار بزرگ شدند که روزی میلیاردها دلار به ارث خواهند برد. وارث ظاهری گریسون هاتورن متقاعد شده است که ایوری باید یک زن بدکار باشد، و او مصمم است که او را پایین بیاورد. برادرش، جیمسون، او را آخرین هووی پدربزرگشان می‌داند: معمایی پیچیده، معمایی که باید حل شود. اوری که در دنیایی از ثروت و امتیاز همراه با خطر در هر نوبت گرفتار شده است، باید خودش بازی را انجام دهد تا زنده بماند.

لیست‌های مرتبط به بازی های میراث

نمایش همه

پست‌های مرتبط به بازی های میراث

sheida

sheida

بازی‌های میراث (The Inheritance Games) اولین جلد از مجموعه‌ای معمایی و مهیج اثر جنیفر لین بارنز است که ترکیبی از راز، توطئه، رقابت و هوش را در خود دارد. این کتاب را می‌توان ترکیبی از چاقوکشی (Knives Out) و یک‌ نفر از ما دروغ می‌گوید (One of Us is Lying) دانست که با داستانی پر از پیچش‌های غیرمنتظره، خواننده را تا آخرین صفحه میخکوب می‌کند.

خلاصه داستان:

ایوری گریمز، یک دختر دبیرستانی معمولی، ناگهان متوجه می‌شود که توبیاس هاوثورن، میلیاردر معروف، تمام ثروتش را برای او به ارث گذاشته است! اما او هیچ شناختی از این مرد نداشته و نمی‌داند چرا باید چنین ثروتی به او برسد. تنها شرط دریافت ارثیه این است که یک سال در عمارت باشکوه هاوثورن زندگی کند، جایی که وارثان واقعی توبیاس، یعنی نوه‌هایش، گرايسون، جیمسون، زاندر و نش، از این اتفاق شوکه شده‌اند و بعضی از آن‌ها به شدت نسبت به ایوری مشکوک‌اند.

اما چیزی که این ماجرا را جذاب‌تر می‌کند این است که توبیاس هاوثورن عاشق بازی‌های فکری و معماها بود و به نظر می‌رسد این ارثیه هم بخشی از یک بازی بزرگ‌تر است. ایوری باید با حل معماها و رازهای گذشته، دلیل این انتخاب عجیب را کشف کند—در حالی که در این عمارت پر رمز و راز، هر قدمش ممکن است به خطری جدی تبدیل شود.

چرا باید این کتاب را بخوانید؟

✔ معمایی و پر از رمز و راز – اگر عاشق داستان‌هایی هستید که پر از پیچش‌های غیرمنتظره‌اند، این کتاب انتخاب فوق‌العاده‌ای است.
✔ شخصیت‌های کاریزماتیک و پیچیده – هر یک از برادران هاوثورن شخصیتی خاص و متفاوت دارند که داستان را جذاب‌تر می‌کند.
✔ روایت سریع و هیجان‌انگیز – سبک نوشتار کتاب طوری است که نمی‌توان آن را کنار گذاشت.
✔ شباهت به فیلم‌ها و سریال‌های پرطرفدار – اگر از فیلم‌هایی مثل Knives Out لذت برده‌اید، احتمالاً این کتاب هم شما را جذب می‌کند.

بازی‌های میراث نه‌تنها یک داستان سرگرم‌کننده است، بلکه پر از روابط پیچیده، معماهای غیرمنتظره و لحظات هیجان‌انگیز است که آن را به یکی از محبوب‌ترین کتاب‌های معمایی سال‌های اخیر تبدیل کرده است.

roz

roz

1403/10/30

میتونم بگم
        میتونم بگم برای من جالب نبود!)
اونقدر کشش نداشت که بخوام جلد های بعد رو بخونم ،البته شاید دلیلش این باشه که من دوست داشتم کاپل آیوری و گریسون رو شاهد باشیم ،ولی..؟😂
از امیلی هم بدم اومد!
ولی قشنگ بود ارزش یه بار خوندن هم داره،فقط سلیقه من نبود!

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.