معرفی کتاب بازی های میراث اثر جنیفر لین بارنز مترجم نجلا محقق

4.1

ناشر
نون
1402/9/1

ایوری گرمبز  برای آینده ای بهتر، برنامه ریزی کرده است: زنده ماندن در دبیرستان، کسب یک بورسیه تحصیلی و خروج از آن است. اما وقتی میلیاردر شهر «توبیاس هاتورن» می‌میرد و عملاً تمام ثروتش را برای ایوری به ارث می‌گذارد برنامه او برای آینده تغییر می‌کند.  گیر کار کجاست؟ ایوری به هیچ وجه نمی‌داند چرا این کار را کرده یا حتی توبیاس هاتورن کیست.  ایوری به هیچ وجه نمی‌داند چرا این کار را کرده یا حتی توبیاس هاتورن کیست.
اوری برای دریافت ارثیه خود باید به خانه‌ای پر از گذرگاه‌های مخفی هاتورن نقل مکان کند، جایی که هر اتاقش اثری از پیرمرد و عشقش به معما و رمزهایی دارد. از بخت بد ایوری، خانواده‌ای که توبیاس هاتورن از ارث محرومشان کرده هم در این عمارت زندگی می‌کنند.. که شامل چهار نوه هاتورن می شود: پسرانی خطرناک، جذاب و باهوشی که با  این انتظار بزرگ شدند که روزی میلیاردها دلار به ارث خواهند برد. وارث ظاهری گریسون هاتورن متقاعد شده است که ایوری باید یک زن بدکار باشد، و او مصمم است که او را پایین بیاورد. برادرش، جیمسون، او را آخرین هووی پدربزرگشان می‌داند: معمایی پیچیده، معمایی که باید حل شود. اوری که در دنیایی از ثروت و امتیاز همراه با خطر در هر نوبت گرفتار شده است، باید خودش بازی را انجام دهد تا زنده بماند.

لیست‌های مرتبط به بازی های میراث

نمایش همه

پست‌های مرتبط به بازی های میراث

roz

roz

1403/10/30

میتونم بگم
        میتونم بگم برای من جالب نبود!)
اونقدر کشش نداشت که بخوام جلد های بعد رو بخونم ،البته شاید دلیلش این باشه که من دوست داشتم کاپل آیوری و گریسون رو شاهد باشیم ،ولی..؟😂
از امیلی هم بدم اومد!
ولی قشنگ بود ارزش یه بار خوندن هم داره،فقط سلیقه من نبود!

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.