Bibliophilia

Bibliophilia

@bitar

15 دنبال شده

12 دنبال کننده

توی دنیا به قدری سختی و ناعدالتی هست که تو هیچ وقت نمی تونی خوشحال باشی مگر اینکه چشمت رو روی اونا ببندی.
                                                                                                    شین ران

نمایش همه
        این روز ها مردم این کتاب رو با کتاب دختری که به اعماق دریا افتاد مقایسه میکنند و میگند که اگر از اون خوشتون اومده قطعا از اینم خوشتون میاد و منم به همین دلیل کتابو گرفتم اما باید بگم عشقی که شینگ ین و لیوای داشتن به گرد پای عشق مینا و شین هم نمی رسه و هم از لحاظ فضای کتاب و هم از لحاظ داستان و قلم نویسنده کتاب دختری که به اعماق دریا افتاد جایگاهش بالاتره.نمیدونم چرا کلا من از اول داستان های عاشقانه میدونم که قراره به هم برسن و اگه مثلث عشقی هم که باشه قشنگ میدونم قراره بره با کی تنها جایی که واسه ی من شوکه کننده بود هویت ونژی بود داستان کتاب و حال و هواش خوب بود اما جوری نبود که بلند شم واسش تا ده ساعت دیگه هم کف بزنم یا اینکه از خوشحالی جیغ بزنم .دومین دلیلی که پنج ستاره رو ندادم مثلث عشقیش بود مثلا کتاب بازی های میراث مثلث عشقیش اونقدر ادم رو اذیت نمی کرد اما ایشون خیلی من رو اذیت کرد چون کراشمم ونژی بود دیگه بدتر . خلاصه که در کل کتاب قشنگی  بود اما به نظر من نمی تونست پنج ستاره رو بگیره بنظرم ارزش فقط یکبار خوندن رو داره.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

اگر داری این کتاب را می خوانی کار از کار گذشته!

Bibliophilia پسندید.
قصه‌های همیشگی؛ آخرین نبرد