یادداشت Bibliophilia

1403/11/29

عالی بود هرچقدر بگم عالی بود کم گفتم
همه چی واقعا منطقی اتفاق افتاد و اون اتفاقی که آخرش افتاد و خیلیا بخاطرش امتیاز کم دادن اتفاقا به نظر من خیلی به جا بود .
روند داستان خیلی خوب پیش می رفت و مثل دو جلد قبلی که من ۳ روزه تمومشون کردم ایشون هم تموم کردم
و مهم تر از همه
عاشق شخصیت توبی شدم و توبیاس ... ازش متنفرم
بی صبرانه منتظر جلد چهار و پنجم که البته جلد چهار اسمش برادران هاثورن هست 😁😭
دیگه اصن یادم نمیاد قبل از این کتاب من چجوری زندگی میکردم

1403/11/29

روزی که رفتم پینترست و دیدم بیشتر از این حرفاس و فکر نکنم نون دیگه ترجمش کنه اصلا دنیا روی سرم ویران شد

1403/12/12

واقعا ؟ نون دیگه ترجمه نمیکنه ؟ نههههههه ای واااای من نمیتونم با نشر دیگه اییییی😭😭😭😭

نمیدونم

@sara_khatoon

نون یه ذره دیر تر ترجمه میکرد منم به اذرباد روی میاوردم
 @Daydream_07

1404/2/26

به نظر من گریسون خوب بود ولی ایوری و جیمی کاپل خوبی بودن و گری لیاقتش خیلی بیشتر از این حرفاس ایشالله یه دختر خیلی بهتر گیرش میاد دومادیشو جشن میگیریم(منی که فقط جلد ۱ رو خوندم 😂)
ها یه چیزی من جلد یک رو خوندم خوشم نیومد به نظرت مجموعه رو ادامه بدم یا ولش کنم ؟ بهتر میشه مجموعه ؟

سلام
ببخشید که انقد دیر دارم جواب میدم بخاطر امتحانا کتاب نخوندم و در نتیجه بهخوان هم نیمدم و بله ایشالا که گریسون هم خوشبخت میشهه😂
اگه نظر منو بخوای به نظرم ادامش بدی بهتره چون جلد دوم جالب تر میشه به هر حال من اینطوریم که حتی اگه از کتابی بدم بیاد تا مجموعه رو تموم نکنم ول کن نیستم و بنظرم تو هم حالا جلد دوم رو بخون اگه واقعا دیگه خوشت نیومد دیگه ولش کن

1404/3/3

مرسیییی ♥️⭐