یادداشت Bibliophilia
23 ساعت پیش
دسته ی چهارم.... 🥹🥲 راستش اوایل که ترند شده بود واقعا حس خوبی بهش نداشتم و زیاد جذبش نشدم و همین طور هم بودم اما بعد یهو تو کتابفروشی دیدمش و گفتم چرا که نه و نمیدونم واقعا خودمم باورم نمیشه کتابی که قصد نداشتم بخونمش رو یهویی تو کتابفروشی برداشتم و خریدم اما الان نه تنها پشیمون نیستم بلکه اینجوریم که چرا من اینو زود تر نخونده بودمم😭😭🥺🥺 واییییی نگممم از شخصیت های کتاب 😭😭 یکی از یکی باحال تر.... من به شخصه زیاد خوشم نمیاد که یه کتاب فقط ۴-۵ تا و کلا تعداد کمی شخصیت داشته باشه که خیلی تو داستان باشن و دوسته ی چهارم اینجوری نیست و این یکی از نکاتیه که خیلی دوست داشتم تو این کتاب و..... البته که امکان نداره تو یه کتاب فانتزی حماسی نویسنده آروم بگیره و شخصیت های عزیزمون رو زنده نگه داره 😑😑😑 و اینجوری شد که من عررررررر زدم واسه این کتاببب 😭😭😭 و آخرش هم که واقعا باز تموم میشه و همین دلیل میشه که من بی صبرانه از همین الان منتظر جلد دوم هستم 😂 و البته زیدن جونمممم 😭😭😭❤️❤️ آنقدر که این بشر خاصه و جنتلمنهههههه که قابل توصیف نیست 😭😭 و زیدنی که قرار بود ویولت و بکشه تا انتقام پدرش رو بگیره اما از همون بار اول که میبینش عاشقش میشه و البته ویولت هم قراره از زیدن دوری کنه تا نتونه بکشتش ولی اون هم عاشقش میشه..😭😭❤️🩹❤️🩹 ولی داستان که به همین سادگی نیست.... در کل این کتاب از نظر من واقعا لایق پنج ستاره و حتی بیشتر هم هست و ارزش خریدن و خوندن رو داره
ملیکا🌱
1 ساعت پیش