معرفی کتاب هم‌نام اثر آدرین یانگ مترجم اطلسی خرامانی

آدرین یانگ و 1 نفر دیگر
4.1
جلد 2

1402/3/17

حالا که مری‌گولد از سلطه‌ی پدر فیبل خارج شده، او و باقی اعضای گروه باید دوباره از نو شروع کنند؛ اما این آزادی عمر کوتاهی دارد، چراکه فیبل به مهره‌ای در بازی گردنکشی بدنام تبدیل می‌شود. حالا فیبل ناچار است برای رسیدن به مقصود  خود به او کمک کند تا با هولند که تاجر قدرتمند جواهر و سنگ‌های قیمتی ا‌ست، همکاری محکمی برقرار کند. هولند بیشتر و مهم‌تر از آن چیزی ا‌ست که به نظر می‌رسد.

همان‌طور که فیبل بیشتر و بیشتر در دنیای خیانت و فریب فرومی‌رود، درمی‌یابد رازهایی که مادرش با خود به گور برده حالا دارد تمام افرادی را که فیبل به آن‌ها عشق می‌ورزد درخطر قرار می‌دهد. اگر فیبل بخواهد آن‌ها را نجات دهد، باید  همه‌چیز را به خطر بیندازد. حتی پسری را که دوست دارد و خانه‌ای را که بالاخره توانسته برای خود پیدا کند.

به دنیایی که خطراتش از دریا نشأت می‌گیرد و پر شده از کسانی که منتظرند تا از این خطرات به نفع خود استفاده کنند، خوش آمدید. جایی که در آن دختری جوان باید در دنیایی که برای مردها ساخته شده جایگاه خود و خانواده‌اش را پیدا کند.

لیست‌های مرتبط به هم‌نام

نمایش همه
barly

barly

1403/2/17

آنی شرلی در گرین گیبلزهری پاتر و حفره اسرار آمیز پسرک، موش کور، روباه و اسب

اندر احوالات 1۴۰۳✨️🌾

65 کتاب

از الان میخوام لیست کتابای ۱۴۰۳ رو درست کنم که تا انتهای سال یادم نره چه کتابایی رو خوندم🫣 ایشالا هروقت به انتهای سال رسیدیم میام یه توضیح زیبا و پر مفهوم براشون مینویسم 1403,3,1:ناراحتم چون بخاطر امتحانات سرعت کتابخونیم کند شده و وقتی میبینم بقیه تونستن توی این دو ماه خیلی بیشتر از من کتاب بخونن باعث شده یکم از روندم شرمنده بشم 😶‍🌫️ (تعداد کتاب های خوانده شده ۷تا) 1403,3,2: امروز ۳۲۰ صفحه کتاب خوندمو برام سواله که من چطور هم نشستم درس خوندم هم این حجم از کتابامو 🫡(تعداد کتاب های خوانده شده ۸ تا) ۱۴۰۴,3,7: بر خلاف بقیه‌ی روز ها به روز های امتحانات خسته کننده و وقت گیر نگاه میکردم و ناراحت بودم که نمیتونم زیاد کتاب بخونم امروز اومدم از یه دید جدید بهش نگاه کردم. اینکه من سعی میکنم هرچه سریع تر درس هامو تموم کنم تا بتونم بیام کتاب بخونم یا اینکه هرشب قبل خواب داستان کتاب هامو با خودم مرور میکنم تا یه وقت جزئیات داستان یادم نره ( این باعث شده با شخصیت ها خیلی بیشتر از قبل دوست و همراه بشم)و یا حتی اون ذوق شوقی که بعد یه مدت کم کتاب خوندن میتونم برم ۲،۳ ساعت کتاب بخونمم خیلی جالبه. و حالا که دارم فکرش رو میکنم من خوندن یک کتاب توی دوره‌ی امتحانات رو به خوندن ۱۰۰ تا کتاب توی روز های عادی ترجیح میدم 🙃(تعداد کتاب های خوانده شده ۹ تا) 1403,4,16: خیلی وقته چیزی به اینجا اضافه نکردم ولی باید بگم تابستون پر قدرت داره میگذره؛)) (تعداد کتاب های خوانده شده ۱۶ تا) 1403,6,16: سه هفتست که در ریدینگ اسلامپ خیلی شدید به سر میبرم 🫡(تعداد کتاب های خوانده شده ۲۹ تا) 1403,10,26:از مهر که مدرسه ها شروع شد سرعت کتاب خوندنم لاک‌پشت وار بود ولی وقتی خواستم برای بعد امتحانا یه استراحتی به خودم بدم و دوباره شروع کردم به کتاب خوندن کتابخوار درونم زد بیرون و الان یکی باید بیاد از وسط کتابا منو جمعم کنه🫡(تعداد کتاب‌های خوانده شده ۴۳تا) 1403,12,18: خواستم بگم من هنوز از وسط کتابا جمع نشدم:)) (تعداد کتاب های خوانده شده ۶۰ تا) ۱۴۰۳,12,30: اینم از پایان، قرار بود یه متن خیلی طولانی آماده کنم برای این روز ولی اصلا حرفم نمیاد:)) احساس میکنم همین چیز هایی که تا الان نوشتم بهتر بتونه حس و حال امسال و نشون بده پس برای همیشه بدرود ۱۴۰۳ عزیز. (تعداد کتاب های خوانده شده ۶۵ تا)

پست‌های مرتبط به هم‌نام

دو جلدی فیبل و همنام ؛
یادداشت ممکنه حاوی اسپویل باشه , اگر قصد خوندن دارید این یادداشت رو نخونید ✨

اول از همه باید بگم : نویسنده عاشقتم 😭🙏🏻 هیچ کس رو توی داستان نکشت « البته از آدم های خوب » . آقا من از دو جلدی این انتظارو نداشتم ولی مثل اینکه یه جلد فرعی به نام قدیس هم هست , اولش از قدیس خوشم نمیومد چون فیبل رو نباید تو جوال ولش میکرد ولی بعد خواننده می‌فهمه که چرا قدیس اینکارو کرده .

یه تصویر خوبی از کلاو تو ذهنش داشت که دقیقا آخر جلد اول اون تصویر خوب از ذهنش پاک شد و منم دیگه ازش خوشم نیومد 🙏🏻.
ترجمه نشر آذرباد , خانم اطلسی خرامانی , عالییی بود بود , خیلی روان و خوش خوان شده بود , اینو در حالی میگم که چند صفحه پی دی اف ترجمه مجازی رو خوندم و داشتم خودمو شکنجه میدادم 💀 ( با احترام به کسایی که ترجمه نشر مجازی رو دوست داشتن , صرفا این فقط نظر منه. )

یه چیزی اذیتم میکرد این بود که همه از فیبل خوششون نمیومد , و وست هم توی مری گولد « نمیدونم توی جلد اول بود یا دوم ولی » به اعضای مری گولد داشت زور می‌گفت که : آره باید بریم مجمع الجزایر یوری و این حرفا , و فقط داشت باعث خشمی میشد که همه نسبت به فیبل پیدا میکردن .

سر اینکه اسم کتاب «فیبل» باشه یا «فابل» فکر کردم , و حقیقتا جفتش درسته 😭💀 . چون Fable نوشته شده و هر دو جور میشه خوندش ولی من با تلفظ فیبل بیشتر حال میکنم 🦦

در کل اگر به دریا , کشتی های قدیمی و تجارت و سنگ شناسی علاقه دارید این دوگانه رو از دست ندید .

« یه نکته , اگر با پایان باز مشکل دارید و نمی‌تونید طاقت بیارید , از نظر آذرباد این کتاب رو بخونید , دو جلد ترجمه شده و پایان جلد دو اصلااا باز نیست » 🩵
« این کتاب نهمین کتابیه که توی مرداد تموم کردم 🤭 »