معرفی کتاب Demons اثر فیودور داستایفسکی مترجم Larissa Volokhonsky
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
Alternate Cover Edition ISBN 0679734511. (ISBN13: 9780679734512)Inspired by the true story of a political murder that horrified Russians in 1869, Fyodor Dostoevsky conceived of Demons as a "novel-pamphlet" in which he would say everything about the plague of materialist ideology that he saw infecting his native land. What emerged was a prophetic and ferociously funny masterpiece of ideology and murder in pre-revolutionary Russia.
بریدۀ کتابهای مرتبط به Demons
نمایش همهپستهای مرتبط به Demons
یادداشتها
1400/11/21
1402/3/4
1401/3/11
1402/12/9
کلا نوشتن بلد نیستم چه برسه به اینکه بخواهم راجع به داستایفسکی بزرگ بنویسم. بنظرم نوشته پشت جلد توضیح کافی باشه برای این کتاب: [جنزدگان، یا به لفظ صحیحتر «شیاطین» داستان ملتی است که موازین اجتماعی را نمیشناسد، و بدین ترتیب به جای این که خود را نجات دهد، نابود میسازد.] بنظرم داستایفسکی در این اثر آیندهی روسیهای که الحاد و سوسیالیسم بر آن حاکم است را به تصویر کشیده. طرحی شیگالییوف برای نظم و شکل جامعه در نظام بعدی ارائه میده(یک دهم جمعیت آزادی کامل و نه دهم بقیه به صورت گلهای توسط آن یک دهم اداره میشه) کمابیش چیزی است که در شوروی اتفاق افتاد و این نشان دهندهی تحلیل درست و صحیح داستایفسکی از الحاد و سوسیالیسم است. مؤخرهی آخر کتاب به تحلیل «شیاطین» میپردازد که نگاه نسبتا عمیقی است به داستان و شخصیتها که برای من خیلی مفید بود. تا یادم نرفته بگم اگر «ابله» رو نخوندین ازش بگذرین که یه اسپویل خیلی بد از اون داره. بطور کل دوستش داشتم و شاید سالها بعد دوباره بازخوانیش کنم. البته بعد از خواندن شاهکارهای دیگر داستایفسکی.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.