دختری در قطار
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
ریچل هرروز و هر شب سوار یک قطار می شود. هر روز روی ریل ها حرکت می کند و از کنار خانه های گرم و نرم و حومه ی شهر می گذرد. هربار که قطار پشت چراغ خطر توقف می کند. ریچل می تواند زوجی را تماشا کند که روی ایوانشان صبحانه می خورند. او حتی کم کم احساس می کند آن ها را می شناسد. اسمشان را گذاشته جس و جیسون. زندگی ان ها، از دیدگاه ریچل بی نقص است. درست مثل زندگی ای که خودش داشت و از دست داد. و بعد، ریچل صحنه ی تکان دهنده ای می بیند. او تا حرکت قطار فقط یک دقیقه فرصت دارد. اما همین یک دقیقه کافی ست. حالا همه چیز عوض شده. ریچل که دیگر نمی تواند این راز را با خودش نگه دارد، می رود پیش پلیس. اما آیا ریچل واقعا همان قدر بی اساس حرف می زند که آن ها فکر می کنند؟ او تحت بازجویی های مکرر پلیس قرار می گیرد و زندگی اش به زندگی آدم های درگیر این اتفاق گره می خورد. آیا او بیش تر از این که کمک کند، ضرر زده؟
بریدۀ کتابهای مرتبط به دختری در قطار
یادداشتها
1400/10/23
1403/5/28
1402/10/23
1402/1/18
فیلمش رو خیلی خیلی خیلی دوست داشتم اما کتابش رو نه. شاید اگر اول کتاب رو می خوندم می گفتم کلا به درد نمی خورن! برعکس فیلم املی که دیروز دیدم و انگار دنیای آدم های تنها رو به تصویر می کشه و بهمون یاد می ده در عین تنها بودن چطور می تونیم سرگرم و خوشحال باشیم، این کتاب، دنیای جفت ها رو نشون می ده. جفت هایی که خوشبخت به نظر میان اما در واقع هیچ کدومشون خوشبخت نیستن! داستان، داستان زن های ضعیفه. زن های ضعیفی که یک مرد براشون تصمیم می گیره چطور آدم هایی باشن! دائم الخمر، عاشق، مادر، خائن، و در نهایت هم مرده!
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/5/15
1401/3/24