یادداشتهای فاطمه عیسوند (3) فاطمه عیسوند 1403/12/17 خویشتن سیدحمیدرضا برقعی 4.8 8 جنون گریخت سراسیمه از ملاقاتم شب شراب که باشد دچار افراطم بریز هرچه که داری مکن مراعاتم تو بی ملاحظه من نیز بی مبالاتم جدیدترین اثر آقای برقعی رو از نمایشگاه کتاب رو سفارش دادم و به دستم رسید.. داغ داغ شعر هارو برای خودم جیره بندی کرده بودم که مبادا یک جا بشینم و بخونم و من بمونم و کتابی که شعرهاش تموم شده.. اما جذبه کتاب و ابیات شعرها آنقدر منو گرفت که امکان پذیر نبود شعرها رو میخوندم و ورق میزدم یکباره به خودم اومدم دیدم نصف اشعار رو یکجا خوندم از مدح گرفته تا روضه ، همه و همه عالی بودن پای بیشتر اشعار اشک میریختم این همه مضمون زیبا چطور بهم گره خورده شده ..چطور واقعا؟؟ مرحبا به این استعداد و نوشتار 0 2 فاطمه عیسوند 1403/12/15 گرگ ها با چشم باز می خوابند جلد 2 مهدی میرکیایی 4.5 26 تاریخ یک داستان جذاب برای مردم عصر حاضر و اخباری از اتفاقات و جنایات علیه مردم گذشته بوده... این کتاب چشم منو به خیلی از اتفاقات باز کرد و نمیتونم بگم از جلد قبلیش بهتر بود یا نه.. بازهم معتقدم با اینکه کتاب برای نوجوان هاست ولی برای عموم عالیه. نثر روان و خوبی داره و بعنوان یک کتاب تاریخ اصلااا کسل کننده نیست! اینکه چطور آمریکای امروزی اینطور شد و چه شد که سرزمین تازه کشف شده و ناآشنایی که اسم بومی اش را حتی نمیدانم و مجبورا به او باید بگوییم ایالات متحده به اینجا رسید، خیلی زیبا شرح داده میشه... 0 1 فاطمه عیسوند 1403/11/30 سفر به آن سوی دریاها جلد 1 مهدی میرکیایی 4.5 55 یه هفته ای میشه که با این مجموعه ۱۵ جلدی آشنا شدم و شروع کردم به خوندنش ؛ حیرت زده شدم!!! با اینکه قبلا هم کتاب تاریخ مستطاب آمریکا رو خونده بودم ولی انگار هرچقدر بیشتر درباره تاریخ استعمار میخونم، بازهم باور یک سری اتفاقات و حقایق برام سخته! واقعا سخته برام بپذیرم که چه اتفاقاتی تا چند قرن پیش افتاده و ما واقعا با کیا سر و کار داریم. این مجموعه کتاب برای رده سنی بالای ۱۳ ساله ولی خوندنش لذت بخشه و همینطور جالب.اولش که رفتم کتاب رو بخرم مطمئن نبودم که برام مناسب باشه ولی خیلی روان و داستان طور بود و تاریخ رو خیلی گویا و شیرین بیان میکنه. امیدوارم بخونید و آگاهی تون نسبت به واقعیت ها شفاف تر بشه!! پن: ممنونم از کانال روایت نصر و آقای نخعی که این سری کتاب رو معرفی کردن .. اگر دوست داشتید یه سر به کانال شون توی تلگرام بزنید. https://t.me/revayate_nasr 0 7