یادداشتهای عالیه باقری. (21) عالیه باقری. 1403/9/15 دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.1 89 نظرات بقیه رو بخونید من نمیتونم بهاندازهی بقیه اینکتاب رو تحلیل کنم. فقط میتونم بگم بینهایت لذت بردم. 0 2 عالیه باقری. 1403/9/4 ایلیا امین توکلی 4.2 37 تصویرسازی فوقالعادهای داشت. اما داستان خیلی سریع پیش رفت. درکل جذبکننده بود. 0 0 عالیه باقری. 1403/8/22 دکتر بکتاش علی محمد افغانی 4.5 3 داستان روان و گیرایی داشت. انگار نشستهام و کسی دارد داستان زندگیاش را خیلی یواش و آرام برایم تعریف میکند اما حوصلهام را سر نمیبرد. اما یکیدوفصل آخر چنان ضربههای تکاندهندهای به آدم میزند که آدم را اصلا از خواندنش پشیمان نمیکند. بههرحال همراهی قشنگی با کتاب داشتم. 0 4 عالیه باقری. 1403/8/16 نظام حقوق زن در اسلام مرتضی مطهری 4.6 20 پاسخگوی تماااااام سوالات و شبههها پیرامون زن. جامع و کامل. خواندن همزمان این کتاب و کتاب زن سیساله بینهایت جالب بود. سوالهای مطرحشده در زن سیساله توسط این کتاب پاسخ داده میشد و برای من بهشخصه جذاب بود. 0 4 عالیه باقری. 1403/7/6 عاشقی به سبک ون گوگ محمدرضا شرفی خبوشان 3.7 69 کتاب محشر بود! میخکوب میکرد آدم را پای خودش. انگار یه بندی ریسمانی چیزی بیندازد پس ذهنت و نگذارد به کار و زندگیات برسی. نویسنده جوری تصویرسازی کرده که قشنگ آن بوی اسید مجاری تنفسی را میسوزاند و آنصدای هلهلهی قشونترکمن توی مغزت به سوت جیغی تبدیل میشد. اهل خراسان بودن خودم کشش بیشتری در من ایجاد میکرد برای خواندن قسمتهایی که مربوط میشد به گذشتهی شهر و دیارم. بههرحال این اولینکالبی بود که از این نویسنده خوتندم و همین هم کافی بود تا متوجه شوم نویسنده بلد است با زیرکی تمام دل را با خطبهخط نوشتههایش همراه کند. 0 11 عالیه باقری. 1403/5/13 دوران شیرین نامزدی ابوالقاسم حسنی 4.0 2 کتابی بود که وقتی هدیه گرفتم احساس میکردم از دسته کتابهای روانشناسی زرد باشد. اما مطالب آن تماما دینی و علمی بود و خلاصه و مفید. ایراد کتاب خیلی خلاصه بودن و کامل نبودن آن در اکثر مباحث بود. 0 2 عالیه باقری. 1403/5/9 بهار برایم کاموا بیاور مریم حسینیان 3.4 37 فوقالعاده بود. رویدادهای ادبی کشور یک جایزهی درستوحسابی به مریم حسینیان بابت اینکتابش بدهکارند. ترکیبی از ترس بود و دوستداشتن. دوستداشتنیِ ترسناکی بود یا ترسناکی دوستداشتنی را نمیدانم، اما میدانم غم عجیبی بعد از خواندن کتاب به دلم نشست . غمِ ترسناک دوستداشتنی. 1 5 عالیه باقری. 1403/3/12 سال بلوا عباس معروفی 4.1 139 نمیدانم چون شیفتهی معروفیام اینقدر میمیرم برای کتابهاش و قلمش یا چون مثل معروفی دیوانهام. درهرحال که من عاشق اینداستانهای مجنونوارم. که روایت میکند و رحم نمیکند. زخم میزند به دل و روح و جان و میرود. ایجانم به این قلم، به اینکتاب، به این نوشتههای زیبا. 0 12 عالیه باقری. 1403/2/29 پنج داستان جلال آل احمد 3.6 20 اولین کتابی که بهطور کامل از آلاحمد خوندم و بهنظرم کتاب خوبی هم بود. نوشتههای ساده و گویا داشت و بسیار هم به دل مینشست. 0 2 عالیه باقری. 1403/2/11 فانوس دانایی: شناخت های لازم در زندگی مشترک محسن عباسی ولدی 4.5 8 جامع و کامل و خوشقلم و مفید و پر از حدیثهای تازه راجعبه مباحث همسرداری و تفسیرهای خوب آیههای قرآن. 0 3 عالیه باقری. 1403/1/16 خانهی لهستانیها مرجان شیرمحمدی 3.7 62 یه داستان آروم با شخصیتهای آروم. انگار میدونی قراره چی بشه و نمیدونی. جالب. 0 1 عالیه باقری. 1402/11/17 هری پاتر و زندانی آزکابان جی. کی. رولینگ 4.7 89 این جلد واقعا از دوجلد دیگر هریپاتر جذابتر بود. واقعا استرس کشیدم سر خوندنش. 4 4 عالیه باقری. 1402/11/5 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 125 بهمعنای واقعی کلمه افتضاح. اصلا نتوانستم دوستش داشته باشم. ازلحاظ داستانی که بسیااااار ضعیف بود. از جهت مستند بودن هم فرقی با کتاب دختران آفتاب نداشت. یعنی اگر کسی دختران آاتاب را خوانده باشد بهجز از چند موضوع در دیگر موضوعات بسیار شبیه به همان بود. 0 2 عالیه باقری. 1402/11/5 من او رضا امیرخانی 4.3 177 منِ او جزو متفاوتترین کتابهایی بود که خواندم. قسمتهایی از کتاب حس میکردم دارد دستم میاندازد، دارد مسخرهام میکند و به ریش نداشتهام میخندد. اما بعدش میدیدم اینقدر واقعی نوشته شده که بهش نمیخورد دست انداخته باشد. دوستش داشتم. خیلی زیاد. به من حس سمفونی مردگان را میداد. از آن کتابهایی بود که شاید بعدا دوباره خواندمش. دائم هم دلم میخواست بیایم و بریدهی کتاب بنویسم ولی ازطرفی هم دلم نمیخواست وسط کتاب خواندن رها کنم و بیایم پای گوشی و بریده بنویسم. 0 1 عالیه باقری. 1402/11/3 هری پاتر و سنگ جادو جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 166 سالها بود تصمیم داشتم خواندن هریپاتر را شروع کنم و هربار به بهانهای آنرا عقب میانداختم. فصلهای اول و دوم و شاید سوم و چهارم کتاب که هنوز وارد فضای جادویی آن نشده بودم برایم جذابیتی نداشت. منطقی پیش میرفتم و با جملهی «خب که چی؟» تمام هیجان کتاب را از خودم دریغ میکردم. اما رفتهرفته چنان طلسمهای هاگوارتزی به دست و پا و چشمهایم پیچید که نتوانستم یکدقیقه کتاب را زمین بگذارم. دوفصل آخر کتاب دیگر اشکم داشت درمیآمد از اینکه نمیدانستم قرار است چه اتفاقی بیافتد. نمیدانم اما عجیب اینکتاب جذبم کرد. دلم میخواهد دیگر جلدهایش را هم هرچه سریعتر بخوانم. 13 30 عالیه باقری. 1402/9/17 1375 محمدرضا معلمی 4.5 24 کبوترانه بیایی، من آشیان باشم تو بال و پر بگشایی من آسمان باشم به من اجازه بده لحظهای برابر نور برای راحت چشم تو سایبان باشم مباد اینکه دلم را به جز تو بسپارم مباد با احدی جز تو مهربان باشم بگو چگونه مرا دوستتر از این داری بگو که در چه خیالی، بگو همان باشم برای بود و نبودم لب از لبت بردار بگو بمیر، بمیرم؛ بگو بمان، باشم... زیباتر از این نمیشه. 1 6 عالیه باقری. 1402/9/13 خیمه شب بازی صادق چوبک 3.9 4 مردی در قفس و یحیی دوتا از داستانهای کتاب بودند که خیلی دوستشان داشتم. قلم صادق چوبک فوقالعادهست. 0 2 عالیه باقری. 1402/9/12 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 138 ور ایرادگیر مغزم میگوید «چرا زودتر نخواندیاش؟» ور مهربان مغزم هم میگوید «چقدر خوب که بعد از ازدواج خواندیاش و برای خواندنش عجله نکردی.» حس میکنم اینحرفها را فقط کسی متوجه میشود که کارهای خانه و بچهداری و حرفهای دیگران خودش را از خودش گرفتهاند و درگیریهای زندگی کاملا حواسش را از کارهای موردعلاقهی خودش بازداشتهاند. با اینحال کتابی بود زیبا و خواندنی. زویا پیرزاد واقعی و ملموس مینویسد. دوستش داشتم💘 0 5 عالیه باقری. 1402/8/13 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 108 فقط دلم میخواهد همیشه یکنسخهی جیبی از اینکتاب را داشته باشم تا درموقعیتهای مختلف زندگی بخوانمش. همین :) 2 8 عالیه باقری. 1402/7/19 سلوک محمود دولت آبادی 3.6 18 قرار گرفتن کلمات در کنار هم در سلوک با قرار گرفتن کلمات در دیگر نوشتههای فارسی بسیار متفاوت است. سلوک کتابیست سرشار از احساست، که روح عریان آدمی را سرتاسر میپوشاند. سلوک زحمت سالیانی چند از محمود دولتآبادیست که الحق خوب از آب درآمده. شاید لازم باشد دوباره بخوانمش. اینکتاب از آنهاست که حتی اگر چندبار بخوانی باز هم جملات تازهای دارد که شگفتزدهات کند. 0 3