معرفی کتاب نظام حقوق زن در اسلام اثر مرتضی مطهری

نظام حقوق زن در اسلام

نظام حقوق زن در اسلام

4.6
121 نفر |
23 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

35

خوانده‌ام

319

خواهم خواند

63

ناشر
صدرا
شابک
0000000027724
تعداد صفحات
472
تاریخ انتشار
1374/5/9

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        این کتاب ترجمه ی عربی یکی از آثار مرحوم مطهری به زبان عربی است. با عنوان "حقوق زن در اسلام". مولف از دیدگاه اسلام براساس مستندات آیات، احادیث و تاریخ و علوم امروزی، عموما درباره ی این موضوعات سخن گفته است: خواستگاری مرد از زن، ازدواج موقت، استقلال در تعیین سرنوشت، اسلام و مجموعه زندگی، جایگاه انسانی زن در قرآن، پایه های حقوق خانواده، تفاوتهای زن و مرد، مهر و نفقه، مساله ارث، حق طلاق، و تعدد زوجات در اسلام.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به نظام حقوق زن در اسلام

نمایش همه
بریدۀ کتاب

صفحۀ 47

من بر خلاف بسیاری از افراد، از تشکیکات و ایجاد شبهه‌هایی که در مسایل اسلامی می‌شود - با همه علاقه و اعتقادی که به این دین دارم - به هیچ وجه ناراحت نمی‌شوم، بلکه در ته دلم خوشحال می‌شوم زیرا معتقدم و در عمر خود به تجربه مشاهده کرده‌ام که این آیین مقدس آسمانی در هر جبهه از جبهه‌ها که بیشتر مورد حمله و تعرض واقع شده، با نیرومندی و سرافرازی و جلوه و رونق بیشتری آشکار شده است. خاصیت حقیقت همین است که شک و تشکیک به روشن شدن آن کمک می‌کند. شک مقدمه یقین، و تردید پلکان تحقیق است. در رساله زنده بیدار از رساله میزان‌العمل غزالی نقل می‌کند که: ...گفتار ما را فایده این بس باشد که تو را در عقاید کهنه و موروثی به شک می‌افکند زیرا شک پایه تحقیق است و کسی که شک نمی‌کند درست تامل نمی‌کند. و هر که درست ننگرد، خوب نمی‌بیند و چنین کسی در کوری و حیرانی بسر می‌برد. بگذارید بگویند و بنویسند و سمینار بدهند و ایراد بگیرند، تا بدون آنکه خود بخواهند وسیله روشن شدن حقایق اسلامی گردند.

0

لیست‌های مرتبط به نظام حقوق زن در اسلام

نمایش همه

یادداشت‌ها

FaMoSa

FaMoSa

1403/9/22

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          این کتاب بریده خورش ملس بود!😅 از بس که جملات و قسمتهای پرمفهوم و خاص زیاد بود! تازه من کفّ نفس کردم همه بریده‌هامو نذاشتم اینجا!
چون واقعا یه جاهایی از کتاب انگار داشت دقیقا وضعیت کنونی عصر حاضر و همین الان رو بیان می‌کرد!
البته به یه قسمت‌هایی هم انتقاد داشتم که خب میشه یه جورایی با توجه به جو حاکم در آن زمان توجیه‌شون کرد.
مهم روح حاکم بر کل کتاب بود که مبنای دینی و استدلالی داشت یعنی هم مستند به منابع اسلامی بود و معیار خدا بود  و هم با استدلال‌های منطقی بود. 
کسانیکه میان جانبدارانه و یک چشمی به قضایا نگاه می‌کنند و معیارشون صرفا نفع شخصی آنی‌شون هست قطعا نمی‌تونن نظر درستی بدن اونم مخصوصا وقتیکه بخوایم در سطح جامعه صحبت کنیم و نفع شخصیمون رو تعمیم بدیم به همه جامعه!
اگر قرار باشه هر کسی بدون توجه به کل جامعه، ساز خودشو بزنه نهایتا مردم همون جامعه از کسانیکه ساز خودشونو میزنند خسته خواهند شد مخصوصا اگر بر خلاف حکم خدا باشه چون جامعه به آرامش احتیاج داره و آرامش هم با خودخواهی بدست نمیاد.

        

11