معرفی کتاب ایلیا اثر امین توکلی

ایلیا

ایلیا

امین توکلی و 5 نفر دیگر
4.2
74 نفر |
35 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

163

خواهم خواند

7

شابک
9786229814563
تعداد صفحات
100
تاریخ انتشار
1400/1/2

توضیحات

کتاب ایلیا، تصویرگر امین عباسی فرد.

لیست‌های مرتبط به ایلیا

نمایش همه

یادداشت‌ها

این داستان
        این داستان جذاب راجع به یک قهرمان بزرگ است. متأسفانه در این داستان‌ها ایلیا مادرش را از دست می‌دهد. من با مادرم قرار گذاشتم که او هم تا جلد شش این کتاب بخواند و درباره‌اش با هم حرف بزنیم. دیگر بیشتر صحبت نمی‌کنم تا داستان لو نرود.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

26

        در جلد اول مجموعه کمیک ایلیا، شاهد تلاش‌های امیرعلی برای پیدا کردن داروی مورد نیاز مادرش هستیم.
امیرعلی که همراه با مادر و خواهرش زندگی می‌کند و پدرش سال‌ها پیش آن‌ها را ترک کرده، به عنوان مرد خانواده تلاش‌های زیادی برای بهتر شدن حال مادرش می‌کند. داروی مادر او کمیاب است و در داروخانه‌ها پیدا نمی‌شود و امیرعلی به کمک دوستانش سراغ کارخانه مردی می‌روند که مسئول تولید این داروهاست. اما در کارخانه اتفاقات عجیبی برای آن‌ها رخ می‌دهد!
جلد2:
پس از اتفاقات جلد 1 و انفجار کارخانه، امیرعلی به طور نامعلومی زنده می‌ماند. او همانطور که به دنبال کشف راز زنده ماندنش است، در طی چند درگیری و اتفاق متوجه قدرت‌های جدیدی در خود می‌شود که بیش از پیش او را دچار ابهام نسبت به اتفاقات کرده است.
حالا که مادرش نیز به دلیل نبودن دارو از دنیا رفته است، او مسئولیت خواهرش را نیز برعهده دارد و باید در کنار این مسئولیت نسبت به قدرت‌های تازه‌اش نیز کاری کند...
این مجموعه شروع جذابی داشت. امیدوارم ادامه جذابتری هم داشته باشد.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

9

          بسم الله

مجموعه هجده جلدی ایلیا که نمی دانم ادامه دارد یا نه، اثری است که ما سال ها قبل تر از سوپرمن ها و بتمن ها و اسپایدرمن ها نیازش داشتیم، بماند...
از سالی که این کتاب نوشته شده است هم آنقدر که باید و شاید به آن پرداخته نشده است. سیر این جنس داستان ها و اتصال شان به عوالم دیگر بیشتر از آنکه متناسب با نگرش غرب لیبرال باشد، با ما تناسب دارد و عجبا که چنین داستان ها و بیان عوالم دیگر در دل داستان هایمان را نه تنها تا به امروز آنچنان انجام نداده‌ایم بلکه به سمتش هم حرکت نکرده ایم. شاید نمونه مشابه را در آثار امید کوره‌چی بتوان دید، که آن هم برای مخاطب بزرگسال است و نیاز کودکان و نوجوانان را پاسخگو نیست. اینکه ایلیا برای جامعه امروز کودک و نوجوان ما نیاز است اصلا پوشیده نیست. جامعه، به خصوص جامعه هدف مجموعه ایلیا، تشنه قهرمان سازی است و در نبود قهرمان های بومی رو به قهرمان های پوشالی غربی آورده است. جامعه، بدون قهرمان پوچ است. نمونه نیاز جامعه به قهرمان را می توان در میزان ارادت مردم در زمان حیات و شهادت حاج قاسم سلیمانی دید. او در نظر مردم یک شخصیت معمولی نیست بلکه همچون خون است برای انگیزه جامعه ما. هرکجا قدم بگذاری، همه کس، با هر عقیده او را می ستاید. ایلیا ادامه نیاز جامعه در مسیر احتیاج به قهرمان است و چقدر باید در این مسیر قدم برداریم تا بتوانیم به مخاطب مان به خصوص قشر کودک و نوجوان بفهمانیم که قهرمان سازی ما به مانند غربی ها نیست، قهرمان ما زمینی است و اهل همین شهرهایی که ما در آن زندگی می کنیم، آنچه او را متمایز می کند و قدرت می دهد، ایمان است.
        

13