محمدطه مختاری محمدطه مختاری دنبال کردن @mohammadtahamokhtari عضویتخرداد 1402 57 دنبال شده 22 دنبال کننده کتابدوست(44 کتاب)439امتیاز دنبال کردن25یادداشت33امتیاز6لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 44 کتاب در حال خواندن 8 کتاب خواهم خواند 5 کتاب یادداشتها نمایش همه محمدطه مختاری 1404/5/10 جاسوسان شهر فاطمه آقابابایی 4.4 1 این کتاب قشنگ ،ماجراجویانه و راز آلودی است. توصیه می کنم حتما این کتاب را بخوانید. این هم بدانید این کتاب از نظر من مخصوص نوجوانان است. 0 1 محمدطه مختاری 1404/5/10 راز جنگل آینه سید میثم موسویان 0.0 1 کتاب بسیار خوبی بود، همین طور خیلی ترسناک. توصیه می کنم شب ها این کتاب را نخوانید. خیلی کتاب تخیلیی و مخصوص نوجوانان است. 0 1 محمدطه مختاری 1404/4/10 جک و لوبیای سحرآمیز ناتاشا روزنبرگ 3.8 1 داستان جالبی بود ولی فقط برای بچه ها خوبه. 0 2 محمدطه مختاری 1404/4/6 پینوکیو میریام بوس 4.3 1 داستان قشنگیه فقط خیلی خلاصه شده و فقط برای بچه ها خوبه. 0 2 محمدطه مختاری 1403/5/28 داروی بزی را کی می برد؟ معصومه یزدانی 5.0 1 سلام. این کتاب خیلی زیبا هست حتما بخوانید . 0 2 محمدطه مختاری 1403/5/27 ته جدولی ها: راز بارش شهابی جلد 9 روبرتو سانتیاگو 4.4 10 سلام. یک روز رفتم خه ی مادر بزرگم که پسر داییم یک کتاب ۳۰۰ صحفه ای بهم داد و گفت دو روزه خوندم و گف ت خیلی کتاب جالبی هست.من با خودم گفتم که بخونم و ببینم چه جوری هستش این شد که کتاب را خواندم.حتما این کتاب را بخوانید خیلی هیجان انگیز هستش. 0 1 محمدطه مختاری 1403/4/14 کریستیانو رونالدو: تولد یک قهرمان مایکل پارت 4.5 1 سلام. این کتاب درباره ی زندگینامهی رونالدو هستش و داستان خیلی قشنگ و جذابی دارد. من چاپ یازدهم این کتاب را دارم. تنها مشکلی که این کتاب دارد این است که خیلی غلط های املایی دارد. 0 3 محمدطه مختاری 1403/4/13 مرد جهانگرد، مار خط خطی مژگان شیخی 4.8 2 سلام. این کتاب خیلی آموزنده است و میتوان از اون چیز های زیادی آموخت و می توان درس زندگی را از این داستان آموخت. 0 2 محمدطه مختاری 1403/4/12 موشی که دختر شد مژگان شیخی 4.3 2 سلام. نشسته بودم روی مبل که یادم افتاد باید کتابم را می خواندم. کتابم را باز کردم و داستان موشی که دختر شد را خواندم.این داستان خیلی قشنگ است و خیالی. همین قسمت های خیالی هستند که داستان را جالب می کنند. محمد طه مختاری 0 2 محمدطه مختاری 1403/4/10 چشمه ای که مال ماه بود مژگان شیخی 3.8 2 سلام. به نظر من این کتاب قشنگه ولی اصلا هیجان نداشت و آخرش راحت تمام شد. ولی در این داستان می فهمیم که با عقل همه کار می شود کرد. محمد طه مختاری 0 1 محمدطه مختاری 1403/4/8 خانم کلاغه و مار سیاه مژگان شیخی 3.5 1 یک روز آمدم خانه ی مادر بزرگم و پسر داییم یک کتاب قشنگ آورده بود.وقتی داستان را خواندم فهمیدم چقدر هوش برای کار های بزرگ خوب است. 0 2 محمدطه مختاری 1403/4/2 خرگوش باهوش زینب علیزاده لوشابی 5.0 1 داستان آموزندهای است و خنده دار. 0 1 محمدطه مختاری 1403/4/2 بچه هیولا و اژدهای چشم ژله ای آتوسا صالحی 5.0 1 کتاب آموزنده ای است حتما بخونید. 0 1 محمدطه مختاری 1403/4/1 ببین چقدر دوستت دارم در تابستان سام مک برنتی 4.5 3 پدر و پسر خرگوشه خیلی به هم مهربونی می کنن. حتما این کتاب را بخوانید. 0 11 محمدطه مختاری 1403/3/31 ببین چقدر دوستت دارم در پاییز سام مک برتنی 4.5 1 کتاب قشنگی بود.حتما بخوانید. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها نمایش همه محمدطه مختاری 1404/4/23 کتاب های جاسوسان 3 کتاب کتاب های ماجرا ویی مخصوص نوجوانان. 0 1 محمدطه مختاری 1403/5/23 کتاب های قشنگ 3 کتاب این کتاب ها را حتما بخوانید. 0 3 محمدطه مختاری 1403/4/14 قصه های خوب برای بچههای خوب 7 کتاب سلام. این کتاب را مهدی آذریزدی نوشته است.کتاب قصه های خوب برای بچههای خوب را حتما بخوانید. 0 4 محمدطه مختاری 1403/4/9 کتاب های هیجانی. 4 کتاب کتاب هایی هستند که از خواندن آن سیر نمی شوند. 0 2 محمدطه مختاری 1403/4/8 ایلیا 10 کتاب سلام. به نظر من این کتاب یکی از بهترین کتاب های چند جلدی است. ممنون امین توکلی. 0 6 بریدههای کتاب محمدطه مختاری 1403/4/16 پاستیل های بنفش صالحه ترابی نوا 3.4 6 صفحۀ 19 رابین پرسید یادگاری چیه. مادرم گفت یادگاری چیزی است که برایت ارزش زیادی داشته باشد. البته تا وقتی همدیگر را داشته باشیم،وسایل هیچ ارزشی ندارد. 0 2 محمدطه مختاری 1403/3/28 ماجراهای کلاس پرحاشیه محمدحسین حاجی علیان 4.5 21 صفحۀ 31 آسیمه سر گفت: طرف قیافه اش طوریه انگار دفاع ذخیره ی فوتبال دستیه که روش اسید ریخته باشن، طوری که ،گس با وساطت فامیل روش میشینه،بعد دائم از قیافه اش تعریف می کنه!!! مشکوک گفت:هیکلش هم چیزی بین بالا تنه ی خیار چنبر و نیمرخ چنگال زنگ زده است. اما چنان خودش رو می گیره انکار رضا زاده رو زمین زده!! کنجکاو داد زد: از همه بیشتر ميدونيد وچی حرصم می گیره؟ طرف انقدر موهاش ریخته انگار اسید سولفات مونیزم شامپو زده به سرش بعد اومده تبلیغ لوسیون ریزش مو می کنه!! 0 4 محمدطه مختاری 1403/3/3 پیامبران و قصه هایشان (دوره ی کامل 26 جلدی) حسین فتاحی 4.9 1 صفحۀ 336 پیامبر برای آخرین باربا مردم حرف زد و آخرین سفارش هارا گفت:(ای مردم!به زودی من از میان شما می روم.بدانید که جز کار خوب چیزی از شما باقی نمی ماند و باعث رستگاری شما نمی شود.قسم به خدای یگانه،چیزی جز عمل صالح و رحمت خداوند شما را نجات نمی دهد. 0 2 محمدطه مختاری 1403/3/2 جام جهانی در جوادیه داود امیریان 4.2 73 صفحۀ 272 الکس هیوارد، فرزند سفیر کانادا در تهران است. یکی از بچه های محله ی جوادیه به نام سیاوش که زبان اینگلیسی اش خوب است ،به او زبان فارسی یاد می دهد. الکس ماجرایی دوره مسابقات فوتبال در جوادیه را از زبان سیاوش می شنود و یک تیم از بچه های کانادایی را برای شرکت دراین مسابقات معرفی می کند اما کار به همین جا خطم نمی شود. تیم هایی از کشور های دیگر هم از راه می رسند اسپانیا، ایتالیا، ژاپن،چین،سوئیس، آرژانتین،برزیل و... عرب های کوچه مروی و نوجوان های کارگر افغانستانی هم تیم معرفی می کنند.به تدریج یک جام جهانی کوچک با حضور نوجوانان کشور های مختلف درجوادیه برپا می شود... 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.